140239
Euro Truck Simulator
-
#1616 Ezt elis várjuk tőled:D Remélem publikálod majd :) -
#1615 Azé nem semmi, hogy valakinek a legnagyobb baja egy kamionos játékkal, hogy nem valós cégek vannak benne... (arról nem is beszélve, hogy csak skinek, amit (én legalábbis), még első nap le fogok cserélni) -
#1614 Drága a license -
#1613 Amúgy ha jól látom virtuális cégek lesznek.....a kamionok hasonlitanak az igazikra de még mindig nem az igazi bár így is jó mert ezeket lehet majd átmódosítani(reméelm nem oylan lesz mint a haulin)..a pálya klassz és izginek tűnik...valójában engem egy kicsit ezek a virtuális cégek zavarnak...ha mondjuk beletennének Wabit meg DHL-t(mert ha jól tm náluk is van ilyen)akkor addig még oké...dehogy Euroacres cégről még nem hallottam az is biztos :D -
#1607 köszi! ^^ -
#1606 fain céljaid vannak;) -
#1605 én már alig várom :D
Szerintem ne fikázzuk a potót...kezdésnek ez nem rossz :)
Majd belejön az SCS.....de itt mindenki várja szóval ne fikázzuk...lehet nem ez lesz a végleges :) -
#1604 remélem jó lesz! -
#1603 Marha jó lesz!!!!
Tiszta élethű játék lesz!!!(Mármint a vezetés) -
#1602 vagy az élethűhöz képest.. -
#1601 graf:3 az 5ös skálán. -
#1600 De szarul állnak a pótok a kamionokon :S -
#1599 Szerintem ez MÁR mostanra várható volt!:) -
#1598 :O Ez rohadt jó lesz:) És igen végre kresz táblák:D -
#1597 Graf.:5 Remélhetőleg a fizika is 5lesz.(5ös skálából.) -
#1596 Jóóó lesz ez -
-
-
#1593 hát ha tényleg ilyen lessz akkor perfect:D -
#1592 Ottvan fent. : Megjelenés : 2008 közepe ^^ -
#1587 és ezt mikorra lehet megszerezni??? -
#1586 Fordítás:
A játék neve: fényszóró
A játék helyszíne a '80-as évekbeli oroszország, összesen 20 régió, és 20.000 km út, beleszámítva a rejtett ösvényeket, a főbb utakon dugók is kialakulhatnak. 100 fajta orosz gépcsoda lesz a játékban. Lehet vanni majd autókat kamionokat és buszokat is. Lesznek speciális munkák is pl taxizás mentőautó-vezetés, dömperek, vagy buszozás. A majdani játékosnak meglesz a lehetősége benzínkutak, hotelek és egyéb ingatlanok megvételére. -
DJ BP #1584 ha azt fogja tudni, amit írnak, tökmindegy. Biztos elfogadható graf lesz, nem 90-es évek szintje -
#1583 Én először akkor is az Euro Truck Sim-et várom... -
DJ BP #1582 ez k*rva jó :)
2009, csak már megint az oroszok, mikor jön ez ki? :) -
#1581 ezek a képek tudtommal render képek, és tele van nyomva idiota blur effektel. -
#1580 Szép, megnéztem a többi screenshotot, és azok is jók. Lesznek emberek az utcákon, ja, és lesznek kezei/lábai is a sofőrünknek, amiket a kormányon/pedálon tart, nem úgy mint a 18 WoS-ban. Kár, hogy nem Magyarországon játszódik. -
#1579 Ez inkább méltó a King of the road fojtatásának mint a Rig'n'Roll -
CseNo #1578 2009-re megcsinálják szerintem. Tavaly még alig volt 2-3 kép, most azért már elég sok járműről van. -
#1577 Ahogy elnézem ez nem feltétlen kamionos játéknak készül.
Megjelenés: 2035 -
#1576 No de ezeket oroszoknak hívják, úgyhogy 2020 :) -
CseNo #1575 2009... Addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán :) -
#1574 Énis kedvelem az autós játékokat, de egy kamionos játékban nem akarok szgk-val közlekedni. -
#1573 Ezt így ebben a formában nem állítanám:) Sokan játszanak kamionos játékokkal (köztük én is) akik kedvelik az autós gamékat is:) -
#1572 ez rohatt jó mikor jön ki? -
#1571 Hát az ebben a topikban a kutyát nem érdekli (remélem legalábbis), ez a kamaz inkább :P -
#1570 Váhá jól néz ki, jó lesz a ladákkal zúzni:D -
#1569 Ezt ide teszem, mert nem akarok új topikot nyitni neki.
Headlight
The name of the game is "Headlight" The game is taking place in Russia, end of ninghtees. There are 20
regions (from Murmansk to Sochi, From Smolensk to Cheljabinsk). There are going to be roads of about 20 000 game
kilometres Many hidden roads, an saturated traffic.
There are going to be about 100 models of russian vehicles, that you can use. The possibility of buying trucks, cars and
busses. There will be a lot of jobs with special vehicles like a taxi, an ambulance, a dumper truck and a city bus.
You will also have the posibility of buiyng some buildings like hotels, Petrol stations and car bases.
Developer: Russian Mod Group "CR"
Puplisher : None yet...
Official website: http://www.dalniy-svet.ru
Release date: TBA 2009
Screenshots: here and car list here
-
Neton #1568 Najó, tényleg csak körözni fognak. De ahogy a Nerd mondaná: "What were they thinkin'?" :) -
#1567 Nem igaz az, hogy senki sem szól rád egy pisros lámpa miatt a játékban. Ha átmész egy piroson, max körözési szintet kapsz, nagyobbat, mintha az autópályán mennél forgalommal szembe.