140239
Euro Truck Simulator
-
#1658 ebben is majd lehet a kamionokat tuningoli??vagy még nem tudjátok?? -
#1656 Pár kép! -
#1655 Mindjárt felteszem, csak próbálok valami elfogadható kinézetet adni az oldalnak.... -
DJ BP #1654 Csehek alatt Ausztri van :) -
DJ BP #1653 meglett, köszi
Sztem ne várjátok már Magyarországot, a térkép tuti végleges, azon nincs mit fejleszteni, csak egy ábra -
#1652 Vagyis nem triler, hanem trailer. Úgytűnik, hogy ma nem nagyon megy nekem az írás. XD -
#1651 Írd be a YouTube-on, hogy "Euro Truck Simulator triler", és ott lesz, már többen is feltöltötték. -
DJ BP #1650 én vagyok a hülye, hogy nem találom? -
DJ BP #1649 sajnos az autópálya lehajtók nem lekanyarodósávosak lesznek
Nem igaz, hogy nem tudnák megoldani -
#1648 Upsz, most nézem, hogy véletlenül Ausztriát meg Magyarországot kicsivel írtam. -
#1647 Nah, megnéztem YouTube-on a trailert. Hát, jó lesz, de sajnos az autópálya lehajtók nem lekanyarodósávosak lesznek, hanem az oldalsó sáv fog eltűnni, mint a Haulin'-ban. Remélem, hogy a végleges verzióban nem csak ausztriáig, hanem magyarországig is el lehet jönni, mert úgy láttam, hogy Csehország benne lesz (talán még Szlovákia is ott volt alatta), akkor már a jobb alsó sarkot kiegészíthetnék magyarországgal. -
#1646 Nem jön be az oldalad se Firefox-ban, se IE-ben, hanem azt írja, hogy az e107 rendszer telepítése sikeres volt. -
#1645 Soha nem fogom megérteni, hogy a kilométeróra miért csak 120-at ir az összes SCS-es kamionos játéknál... -
#1644 Márha ittis edit america stb..... -
#1643 -
keridenes #1642 Lehet hogy lesz magyar város (bár 1 a 100-hoz rá az esély), mert 2008 nyara még messze van. Ami bántott, hogy a fa árnyékai nincsenek a belső nézetben :( -
#1641 "tehát eddig úgy néz ki, magyar város nem lesz a játékban"
Legalábbis az eredeti pályán -
#1640 De legalább normális autópályalehalytók lesznek :D -
#1639 WIP - vagyis semennyire -
#1638 És azt figyeltétek hogy vátásnál nem sziszegett???? :'((
A videóban szereplő dolgok mennyire véglegesek??? -
#1637 A környezet nekem is tetszett, rengeteg a zöld, nem csak 2-3 fa -
#1636 Jah énis azt néztem épp :) Hát az útak nagyon tetszenek a kamionok meg lelesznek cserélve remélem . -
#1635 Viszont az elég durva, mikor forgatja a kormányt, a magnum meg megy tovább egyenesen..... -
#1634 nem rossz főleg a rugózás teccik -
#1633 Elég jól gyorsul a kamion. :S Meg 120km/h-val megy. -
#1632 Nem hinném, hogy igénytelen vagyok de nem érthet mindenki a html-hez, a szabvány oldalak meg szarok. Amúgy meg baromira leszarom, ki nézi az oldalt, ki nem, neked sem volt kötelező, ott a jobb felső "x".
Nem ez a végleges oldal, de egyelőre ez van.
Főleg saját dolgaim lesznek ott, amik máshol NEM lesznek, akinek kellenek, az úgyis oda jön. Jó ha tudod, nekem nem érdekem, hogy rekord látogatottság legyen. -
#1631 Szerintem jó Gumikacsa oldala,am. a tiéd milyen?Ráadásul szinte mindent Gumikacsa tud,lát meg először.. -
#1630 Nem rossz de lehetne jobb is:D -
Solt #1628 Köszi, azzal bejött! :) Az alapjárati motorhang tetszett, de a többi hang... sebaj, jó lessz ez! :) -
#1627 Próbáld meg Internet Explorerel megnyitni! nállam avval bejön -
Solt #1626 Fejlesztés alatt az oldal! :((( -
#1625 Legelső hír, IN GAME VIDEO!!!
A videóban van egy térkép is, ahol Magyarország nincs a térképen, tehát eddig úgy néz ki, magyar város nem lesz a játékban. -
#1624 És szerintetek a tábláknak lesz jelentőségük pl egy egyenrangú útkereszteződében? -
#1623 Én meg vettem a Convoyt:D -
#1622 Hány játékukat vetted meg eddig? Gondolom 0-t. Akkor meg mit rinyálsz a licensek miatt? Úgyis át lesz moddolva... -
#1621 Mindenesetre a grafika szebb szerintem.
Bár eddig tényleg csak erről a négy kamionról kaptunk képeket (Scania, Volvo, Mercedes, Renault).
Nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem nagy meglepetés lenne ha csak ez a négy kamion lenne megtalálható a játékban, mert az eddigi részekben azért sokkal több volt. (Nem lenne jó visszafelé fejlődni (= ... )
Nézhetjük akár a PTTM-et, vagy a Convoy-t, na meg persze a Haulint. -
#1620 de ha tudnak licencelni EU-s kamionokat akkor legalább 3 db eredeti céget nemtudnak? :D
Nehogy azt mondják hogy belehalnak abba a háromba XD -
#1619 de állitólag a Haulin nehezebben volt módolható..bár ahogy bejött az újj progi már azt is lehetett módolni(nem jut az eszembe a progi neve) -
#1618 Vagyis "mért ne lehetne az". :D -
#1617 A "remélem nem olyan lesz mint a haulin" rásznél az SCS fájlos megoldásra gondoltál? Mert szerintem itt is az lesz, ha modolható lesz. Mondjuk eddig minden 18 WoS modolható volt, ez mét ne lehetne az.