140239
Euro Truck Simulator
-
#1706 de ezek nem lesznek liszenszelve ...-.- -
#1704 EZ A JÓ POZÍCIÓ -
#1701 EZ
ha ilyen lesz akkor rosz lesz!!!
nézzétek meg a jelét mert fordítva van rajzolva!!!!
(vagy csak odábbfújta a szél????) -
#1700 LOL -
#1699 még jó, már egy kicsit unjuk őket :D -
#1698 csőrös kamijon :D úgy hívják :D de itt ebbe olyan nem lesz -
#1697 Hova akarsz hosszúorrút?Azok amcsiba vanak.
Európában igazából csak a Scania Longline a csőrös.Meg keletfele a zill... -
#1696 akkor kicsit félre fogalmaztál -
keridenes #1695 úgy értettem, hogy nincs ilyen hosszúorrú (vagy milyen) kamion, csak ilyen típusú. -
#1694 a képeken van volvo mercedes renault ezt nem értem hogy te mire gondolsz kifejtenéd bővebben? -
#1693 te beteg vagy?
Scania
renault
volvo
merci -
keridenes #1692 észre vettétek, hogy eddig csak 1 kamion van bemutatva? a videón és a 6 oldal képen is. -
#1691 Hát ja, a többmilliárdadik galéria. XD -
#1690 Ezt a viccet már én eljátszottam,de abbolis csak 1 oldanyi off,flém lett..... -
#1689 Ember, 6 oldalnyi kép van az oldalon, minek linkelsz a 7-re mikor ott nincs semmi? -
#1686 Gallery 7 -
#1685 Akkor mennyél földrajz órára .. -
#1684 Upsz, keletet akartam. Öregszem. XD
daf xf: Nem unom. XD -
#1683 öcsém te nemunod még ezt a térképpel való okoskodásod?
Ha nemlesz benne magyarország akkor bumm.
Majd te csinálsz bele úgyis olyan okos ügyes kisfiuvagy^^ -
#1682 Te oszt ismered a térképet ^^ -
#1681 már bocsi de ausztriától abszolút keletre vagyunk nem nyugatra:D -
#1680 Ha megnézitek a trailerben, a térképen vannak olyan Európai területek, amik nem fehérrel, de halványszürkével be vannak jelölve. De! Lengyelországtól keletre még Európa van, viszont nincs bejelölve halványszürkével. Ausztriától nyugatra is Európa van (ott vagyunk mi :D), de viszont ott be van jelölve halványszürkével. Namármost, mivel még csak pár város van, a térkép még (gondolom én :D) nincs kész. Tehát akár az is lehet, hogy a halványszürkével jelölt területek még meg lesznek csinálva, de még nem jutottak el oda egyelőre. Nem tom, hogy ez mennyire van így, de jó lenne, ha ott lenne Magyarország is a véglegesben. :D -
#1678 Ha az elején visszaolvasol, valaki írta, hogy a ets weboldala hamarabb fent van, mint az alh weboldala, tehát a játék is előbb kint lesz. Már nem tudom ki volt, de csak spekulált, a truckpololdalon is le volt írva, hogy az alh 2007 végén megjelenik, a másik pedig később.
Nem kell izgulni, az SCS eddig egy megjelenési dátumot adott, és az a 2008 nyár. És az scs-nek nem nagyon szokása késni. -
#1677 Senki nem mondta, hogy a Long Haul-al együtt fog megjelenni (csak találgatás volt), ami elég nehéz lett volna, mert ez egy külön játék, a Long Haul meg egy Haulin' 3 új várossal és 3 új kamionnal: inkább ez a vicc. -
#1675 Ahhoz kepest, hogy anno azt hireszteltek, hogy a Long Haul-al parhuzamosan fejlesztik es kb egyszerre fognak megjelenni, lassan mar fel ev van koztuk.. Mindjart aprilis van, egy vicc, amit csinalnak ezzel is. A Rig n Roll-rol meg mar ne is beszeljunk. Siralmas az egesz, most mar az is kb Duke Nukem Forever kategoria, nem fog megjelenni soha a budos eletbe. -
#1674 tud a haulinba is úgy van hogy picit és lassan kell mozgatni a kormányt valszeg billel játszott a gyerek aki felvetteXD -
#1673 ki tudja lehet sőtt sztem biztos h lesz több város hátha hungaryt is belerakják;) -
#1672 Hanyagoljuk ezt a dogot, ok? -
#1671 jó én nem azt mondtam hogy az SCS amerikai :D
Csak itt a témához fűztem hozzá....hogy már mindenhol amerikai stílus van...és hát átvettük az Amerikai hülyeségeket is :S -
#1669 kár hogy az SCS az cseh cég nem amerikai:D A balkánt szerintem nem rakják bele (sajnos nyugathoz képest mi is az vagyunk), de úgyis bele lesz majd moddolva szerintem:) -
#1668 De ezt a játékot Csehek is csinálják, asszem. -
#1667 a tengerentúliak szerint igen....tudod hülye Amerikaiak....mindig is fájdalmasan hülyék voltak :S -
#1666 Akkor mi nem Európához tartozunk hanem Ázsiához ???
pfff... sz.tem ez hülyeség -
#1665 Tényleg bazz... árnyékok vannak.... Bár, ahogy elnézem, van még mit csiholni rajta, mert néhány dolognak van árnyéka, néhánynak nincs. Meg a kamionoknak sincs. Viszont a rúgózás az nekem is tetszik. -
#1664 sztem elég lenne csak magyarország :D Hungary Truck Simulator mekkora lenne már :D -
#1663 Ural hegységig kéne megcsinálniuk, ha ez a játék címe, de európa vége ausztriánál van a külföldiek szerint, meg szerintem is! -
#1662 Mivan ha ezt csak demónak szánják. -
kokosz #1661 Szerintem varjuk ki a veget,mert ha EURO akkor bisztos, hogy az Ural heysegig minden benne lessz.Szerintem -
#1660 Egyébként a fák árnyéka meg a rugózás nagyon tetszik, azt a jelenetet 10-szer is megnéztem. :D -
#1659 Képek alapján én ugy vettem ki...főleg a volvonál.