140239
Euro Truck Simulator
-
#1930 Így Szerintem jobban néz ki!!!!!!!
-
#1929 Hát ha annyira akarsz írjál nekik.. -
#1928 Hé!Nem lehetne valahogyan beszélni ennek a játéknak a tervezőivel?
Megkellene mondani nekik hogy ne SWIFT-et írjonak a Scania elejére hanem
legalább(ha már nem lehet Scania) 'Skania'-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ne írjatok semmi sértőt és se 'LÁMAFEJEKET') -
#1927 ezt most nem értem :S -
#1926 Tolni??? Szerintem nem toltak semmit. Azt tudtuk eddig is, hogy 2008 nyár. És augusztus még bőven nyár. -
#1925 Vááh, mért kellett átírni a "Scania"-n a "Scanea" feliratot "Swift"-re? XD -
CseNo #1924 Majd nem lesz... "Work in Progress" -
#1923 a videóban a kormányom eredeti Scania logó van...észrevettétek? :D -
Crash90 #1922 hát mondjuk az tény, ha nem lesz moddolható a játék akkor halva született... -
#1921 Hogy ti mindig moddolni akartok... Végre kapunk egy EU-s gamet és még itt is mindent át akartok alakítani. :D -
#1920 Te miről beszélsz? csomó játékban nincs liszensz, ha meg moddolható akkor úgyis mindegy. Egyébként itt mindenki az emblémákat nézegeti játék közben?:D -
Crash90 #1919 Ne rinyálj már... van még mit javítani a gammán. Az jobb lenne ha hamarabb adnák ki de tele lenne hibákkal???
sztem nem. -
#1918 Mondtam én hogy tolni fogják, már augusztus.. -
#1917 Jobb gomb, hivatkozás mentése más néven. -
#1916 Jobb klikk a linkre, hivatkozás mentése másként .. : ) -
#1915 én észre vettem hogy pár tartálykocsinál semmivel sincsen odafogatva...egyszóval a levegővel együtt cipeled :D
Mire kijön remélem nem lesz ez a hiba :S -
#1914 nekem nem hoz be semmit csak furcsa karakterü betüket
-
#1913 Én nem tudom de valamiért szerintem nem jók a tartályos pótok.
Meg mind1ik kicsit furcsán áll rajtuk vagy .... én nem tudom -
CseNo #1912 Ha lesz a ZModeler-hez plugin :S -
#1911 Inkább jöjjön ki .. nem kell 2hétsem, és jönni fognak ki a szép kis modellek .. -
#1910 Egyik játékukbna sem voltak valós jelvények, emblémák, és kamion nevek. -
pzolika978 #1909 Hááát? Miért pont SWIFT ?
Meg nem hiszem el,hogy eddig minden játékban lehetett használni a jelvényeket,emblémákat,ebben az egyben meg nem. Remélem a megjelenéskor már valós emblémák lesznek. Nekem eu-ban mindig is a King of the Road lesz a király.Ott sokkal jobbak a kamionok,főleg a ZIL. -
#1908 Jólesz ez én aztmondom ha modolható lesz a kamionokat kicseréléljük majd és isten game lesz!Csak kicsit soká lesz még augusztus:( -
#1907 Na ez már nem Scania!
-
#1906 Ennyi erővel az Actros-nak túl alacsony a teteje,a Magnumnak se stimmel a tető légterelője,stb...vannak még hibák.De szerintem a kamionok már így maradnak.Ha modolható lesz a játék,jó jővője van.Első,kerék csere lesz az tuti.De ez a Swift felirat...Na mindegy egypk jó eddig az egész,tetszik! -
Solt #1905 Alakul! A tükör határozottan tetszik, bár rámpa tükör sem ártana, de azért ez a megoldás már szimpatikusabb számomra mint az eddigiek. Fülke mozgás is egész jó... Várom! :) -
#1904 Nekem határozottan tetszik...
Azt hiszem, azt viszont véglegesnek vehetjük, hogy nem lesz benne Magyarország.
Az 1. és a 4. kép alapján lesz magas, és alacsony fülkés scania... -
#1903 Megjelenés dátuma 2008 Augusztusa :O
Kamion irányítása kicsit "érzékenyre" sikerült. -
#1902 Ti vettetek vmit észre a sebességmérőt és a fordulatszámmérőt figyelve????Hogy milyen a gyorsulás az eddigihez képest. -
#1901 úúúúúúúúúúú bakker ez nagyon jó lesz
Ezt nem értem csak autópálya van??? Nagyon remélem h nem -
#1900 Nyugodjál meg nemlesz előről kezdeve a licenc(és nemis arra értettem).... -
#1899 Így 0:15 után kezdtem azt érezni mintha tényleg élő utcák lennének(a forgalom jó) és a tájak is szépek:)
-
#1898 Ja, ezt meg majdnem elfelejtettem.... -
#1897 Ezt az embléma témát lehetőleg ne kezdjük megint elölről. -
#1896 Ok és bocsi.
A 2. képen nézzétek az eget jól!és olyan mintha egy repűlő huzott volna csíkot.(keresztben) -
#1895 Pepsi, Leho, Audi: még egy ilyen hozzászólás és intézek nektek felkiáltójelet, ha arra van szükségetek! Személyes dolgokat intézzétek privátban, vagy nyissatok topikot a gumiban! -
#1894 Jóvan csak kérdeztem.
(Azért nem kell megenni!!!!!!!!) -
#1891 Ha nem lesz modolható akkor kivan ázva ^^ -
#1890 Szóval ti se tudjátok?
-
#1889 A kissebb fehér scania spoilerje nemépp valós..