140239
Euro Truck Simulator
-
#1980 Olyan nincs....:D -
#1979 valószinű ha majd modolni se lehet a játékot -
#1978 Itt még anyi h remélem lesznek normális gazok,nemolyan 2D-s szarságok...mert ittis(2.kép) elférne főleg középen a korlátok közé.. -
#1977 Azt megoldjuk Ltomival:D -
#1976 ha lesz akkora terület mint a TDU-ban én már örülni fogok :D -
#1975 szerintem nagyon a toppon van a grafikája :)
A 18 Wos után azért fejlesztettek a prism3d-n.Reméelm kevesebb hiba lesz ebben a tovább fejlesztett motoron.Egyébként erről most a tovább fejlesztett motorrol van valami hír esetleg? :) -
#1974 Sok sok találgatás...
A végeredményre leszek kíváncsi. -
#1973 Szerintem ehez még épitenek franciába nemcsak annyi útlesz mint ami ott átnyúlik arrol nemis beszélve hogy a spanyol rész meg nemis látszik szal ettöl nagyobb lesz szerintem. -
#1972 mégis van a Haulinban olyan kanyargós részek hogy beleőszültem a kormányzásba.. -
#1971 Dettó Haulin csak nem amerika..gg^^ -
#1970 Hát, ezt most megcáfolnám...
Nem egyszer hallottam már, hogy azért nem jók az amerikai motorok, váltók az eu-s utakra, mert nagy távolságokra, és az amerikai HOSSZÚ EGYENES utakra vannak kitalálva, nem pedig az Európai KANYARGÓS utakra -
#1969 sziasztok ,szerintem faca játék lessz nagyon én szerettem az összes 18wos játékot de remélem ez nagyon ütős lessz, nem kellesz annyit modolgatni:) mint a haulinba hogy legyen eu kamion a játékba:) ami nekem nagyon "fáj" hogy a Scania helyet Swiftet írnak, én nagy Scania a fan vagyok ,de inkább csináltál volna azt hogy egy kiolvashatatlan szöveget raknak oda vagy semmit.......:( és nem tudjátok az első Demo mikorra várható?:) mert a teljes megjelenés messze van még:( pedig először hallotam olyat hogy januárba, aztán meg oolyat hogy áprilisb, itt meg azt látom hogy augusztusba:) szép szülinapi ajcsi lessz:P ez nem ide tartozik de én már a Rig'n'Roll-t is várom elég jó grafija lessz a képek alapján. -
#1968 van mán ami 80al is megy :P-.- -
#1967 Biztos lesz még út, a térkép egy részét látjuk. Anglia, Svédország, Finnország, Norvégia, Spanyolo., Portugália nem hinném, h kimaradna. -
#1966 Traktorral nem is mehetsz többel! -
#1965 Akkor majd csinálsz magadnak egyenes utat.. -
#1964 akkoris...max 60al tok menni mer ha többel megyek akkor kicsúszok a másik sávba...szvsz. nem ilyen kanyargós az eu utak..max az amcsi utak -
#1963 Az "Az alsó képpel mi a baj?" kérdésemet visszavonom, véletéenül nagyon tetszik helyett nagyon nemtetszik-et olvastam Gumikacsa hsz-ében. -
#1962 Igaz, nagyon kevés az út, egyébként Franciaországban miért nincsenek utak? XD Az alsó képpel mi a baj? -
#1961 Gyönyörű lesz a terep és a grafika! -
#1960 Hát nem...vannak hozzá letölthető auto is....nemcsak kamionszimulátor..lehet nitrot szállitani.. -
#1959 A térkép (szerintem elég soványka az utak száma, remélem, legalább a távok nagyok lesznek....):
Eza képmeg valahogy nagyon tetszik:
-
#1958 Én a Haulin'-ban egyenes autópályán is nagyon jókat driftelek a Mercedes-Benz Sprinterrel. XD -
#1957 Jaja,nem gyorsulási,me drift:D(azért kanyargos) -
#1956 Ez nem gyorsulási verseny, hogy csak nyílegyenes utak legyenek. -
#1955 Fúú de utálom a kanyargós utakat...ebbe meg csak pont azok lesznek :| -
#1954 Hanyagolhatnátok a fordítógépeket.. -
Crash90 #1953 kicsit zavaros de érthető -
Crash90 #1952 Igazi teherautót és autómárkákat engedélyeztél a játékért?
Igazán keményen próbáltunk - mi halomba rakott érvek hosszában dolgokat ígértünk oda, koldultunk, rózsaszínű képeket festettünk.egyedül próbáltunk, a nagy európai országokban lévő kiadótársaink segítségével próbáltunk.Unfortunately, senki hallgatni akart minket. Amikor nekünk valaha sikerült kapnunk egy reponse,, ez az volt, hogy a teherautógyártó nem érdeklődik aziránt, hogy van a márkájuk, ami számítógépes játékokkal játszott szerepet. Sajnos igazi teherautómárkák nem lesznek a játékban -
#1951 Jó lenne, ha nem szpemmelnétek tele a topikot 1 nap alatt. Csinált valamit, kész. Ha nem tetszik nem kell kommentálni, főleg nem anyázós hozzászólásokkal! -
#1950 2. Have you licensed real truck and car brands for the game?
We have tried real hard - we piled up arguments, we promised things, we begged, we painted rosy pictures. We tried alone, we tried with the help of our publishing partners in the big European countries. Unfortunately, nobody wanted to listen to us. When we ever managed to get a reponse, it was that the truck manufacturer is not interested in having their brand involved with computer games. Unfortunately, there will be no real truck brands in the game.
-
#1949 Nem muszáj elolvasni hsz-eit, én spec röhögök rajta, nekem jó:) -
CseNo #1948 Magyarul még javában dolgoznak rajta... -
Solt #1947 Hagyjátok már békén! Olyan amilyen, akinek nem tetszik ne vegyen róla tudomást! Van házigazda, majd ő intézkedik. Ez csak olaj a tűzre! -
#1944 Én nem vagyok valami művész,csak ilyet tudtam csinálni. -
#1941 Húdeszép, Paint? XD -
#1940 Nem bántásból írom, de amíg csak ennyit tudsz, és azt is rossz minőségben, addig inkább ne csinálj semmit! -
#1935 Ebből
Lett ez!!!
-
#1932 RS!
Észrevetted mit másítottam a VOLVO-n?
-
#1931 Szép lesz a Scania interior!