140239
Euro Truck Simulator
-
#2020 Kiírja két város közt a távolságot. :P Reméljük akkor a kilométerszámláló is úgy fog számlálni. És Lisszabon - Moszkva(?) se 20perc lesz. -
#2019 Igen, valóban elszúrták.Elég fura, hogy a valós életben 90km/h-ra le van korlátozva, itt pedig 130al mész?Hát.. aszthiszem a nevében is bennevan, hogy "Euro Truck Simulator."Szerintem ezek apró dolgok, de ezeken a "pici" dolgokon cseszik el a játékot.
Mit gondoltok? -
#2018 Nem szokás?.. Amugy a fizika szar mint a többiben..Videoban is 130al megy -.- -
#2017 Sztem valamennyire jó lesz, de várni kell ám.
Am már más kérdés, hogy a fizika milyen lesz, mert jóformán arról semmit nem tudunk, de remélem valami demót kilöknek(ami nem szokás.)Mivel ez különbözik a "régi" 18WoS-tól, ezért lehetséges, hogy löknek 1demót..én már várom.
Valamint, a fizika mellett, még a belső nézet "forgathatóságára" leszek kíváncsi..mert az emberi fej ugyebár nem megy 360°-ot.. az ilyen apró részletekre figyeljenek oda, és sztem nem lesz 1rossz game.
A mapp részletességéről annyit, hogy legyen annyi, mint az előzően megszokható 18WoS Seriakból.
Persze ezek még csak kérdések, de idővel, és türelemmel el fognak jönni a válaszok.:)
-
#2016 Én meg nyáron megyek dolgozni, azt az ősök besegítenek hogy meglegyen az ára.
-
#2015 jövőre meglesz :) -
#2014 az. -
#2013 Én mindenképp lefogom csak még várni kell egy picit:) -
#2012 Ha élethűt akartok tegyétek le a B, C, E kat. jogsit + .... :))) -
#2011 Szép álom .. -
#2010 nincsen profin elkészitett számitógépes játék :)
Minden játékban van hiba és még a patch sem javít semmit a játékon csak apró hibákat. -
DJ BP #2009 északi országok sincsenek, adtak a sz*rnak egy pofont... -
DJ BP #2008 hát a profi munka az lenne, de sztem nem kapjuk meg -
#2007 Gondoltam, eleve ott eltérnek, hogy ez EU, az meg Amerika.. de figy, teljesen az a játék elrendezése..de a graf. az nagyon bejön.A fizikára kíváncsi leszek.A csúszásról meg annyit, inkább most csússzon minthogy egy szó szerinti értelemben sz** gamet adjanak ki.
Általános vélemény szerintem. -
#2006 Jó ötlet! -
#2005 ez nekem is teccene:) -
#2004 csalagutat oda :) -
#2003 Anglia sincs benne (még). Szerintem nagyobb lesz a térkép. Angliához meg tehetnének egy alagutat Franciaországtól vagy Hollandiától egy hajóra felmászni, alunni egyet a hajón és Angliában a bal sávban folytatni az utat London fele. Nekem tetszene. -
#2002 Nézzétek meg a 0:26(0:27) es részt amikor kanyarodik egy világoskék kamion Mintha nem fodulna a pót vagy csak én látom rosszul??? -
#2001 Jobban hasonlít Nyugat-Euro Truck Simulator-ra, mint a saját nevére. :( -
#2000 nem lessz benne magyarország?:( -
#1999 Egyébként tényleg csak a térkép 1 része, mert az első videóban láthattuk a teljes területet:
-
#1998 Szép a hegyvidék, megyek túrázni :-) -
#1997 Remélem a lámpákat kijavítják végre! Rohadt idegesítő hogy satuzni kell és még úgysem lehet megállni mert olyan rövid a sárga. -
#1996 idejevolt:D -
#1995 Egyébként nem tom, hogy észrevettétek-e, de az új képeken kicserélték a Haulin'-os mexikói sofőrt európaira. -
#1994 Ja és videókbol itélve eddigi legjobb kamionos game lesz a kamion külsejét kell majd kicserélni meg a pótokat ha ez összejön hibátlan játékkal álunk szemben:D -
#1993 Köze nemlesz hozzá csak max az irányjelzö hangja.... -
#1992 jó lesz ez csak legyen moddolható :D -
#1991 Marha szép lesz a táj!!! -
#1990 Ahogy érzed... -
#1989 Ez haulin 2.. -
#1988 Ebben sem lennék annyira biztos, ugyanis eddig szinte minden résznél változtattak valamit a modellek szerkezetén. Direkt a modderek ellen, eddig szerencsénk volt, hogy Oleg olyan ügyes, hogy megoldást talált rá.
De ameddig nem jelenik meg, addig mindenki mindenről csak spekulál. -
Kenworth W900L #1987 Igazatok van jobbat ne várjunk. -
#1986 Még mindig NE FELEJTSÜK el, hogy a fejlesztő az Scs Software. Sokkal többet nem is kell várni, mint a 18 wos-ok voltak, hiszen a játék teljes egészében azokra épül.
Belső nézet az eddigi legjobb, amit készítettek. A hangok azok szarok, ennél a rajongókis sokkal jobbat szoktakcsinálni.
-
#1985 A többi 18 WoS játékban meg úgy lehetett kinézni az ablakon mintha kocsiban ülnél, olyan alacsony volt! Ez így sokkal jobb! -
Kenworth W900L #1984 Sajnos azt látom (saját vélemyén),hogy rátettek még eggy lapáttal a grafikára és a többi meg jolvan úgy ahogy van.Azért persze várom énis,hogy kijöjjön.Amúgy szerintem a Multi az egy következő szintre emelné a kamionszimulátoros játékokat és lehet,hogy több játékkészítő cég szálna be a kamionszimulátorok világába. -
#1983 Az index hang is elég sz*r. -
Kenworth W900L #1982 Megnézte a videjót és két dolog van ami szemet(meg fület)ütött:Az a belső nézet hát az valami borzalom.Tényleg igy látod a kormány mögül a dolgokat??Szerintem nem.
A másik van az a kibaszottul idegesítő ai hang,ami naggyából rohadt mély zúgásból vagy búgásból áll!Nem tom ti hogy vagytok vele,de engem nagyon idegesít mikor kicsit hangosabban játszom és el megy mellettem az ai és beremeg a ház mert annyira hangosan zúg az a szar,amúgymeg halk. :DD -
#1981 Mivel ez is prism3D, elég könnyű lesz modolni, annyit nem változtatnak rajta. XD