140239
Euro Truck Simulator
-
#2063 haggyadmár magad... -
MBActros1848 #2062 Egyéb bölcsesség ? :D De ha te netán okosabb vagy szivesen meghallgatom mi a véleményed a dologról, hátha te okosabb vagy ebben a témában. -
#2061 "Most félre ne értsetek nem a nagy okost akarom játszani, de nekem a tanárom így mondta és gondolom ő már csak ért hozzá."
khm.: aki nem tudja, tanítja... -
MBActros1848 #2060 A sptinter azért egy kicsit más :D. Az előző váltó áttételezéssel kapcsolatban annyit mondanék, hogy azért a fordulattal szórakoznak, mert a disel motor egy olyan kis rohadt dög, képes lenne szétpörgeni az agyát. Itt azt értsétek hogy addig forognak hogy felrobbantja saját magát. Nekem ezt az általános géptan meg a hő és áramlástan tanárom mondta a gépészmérnökin. És mivel amugy is valahol le kell állítani az eszeveszett pörgést egyértelmű, akkor a sebességet is így korlátozzák. Most félre ne értsetek nem a nagy okost akarom játszani, de nekem a tanárom így mondta és gondolom ő már csak ért hozzá. Elhiszem mindenkinek hogy azzal a relé kivétellel ki lehet iktatni a korlátozást, de akkor majd lehet nézni mikor egyszer szépen letilt a motorvezérlő mert teleírkálja magát hibaüzikkel, mert nem megy a korlátozás. Apuméknál az egyik dafon is van egy kisokos kapcsolo ami kiiktatja a cuccost, de a szerviz számla megérkezése után a fönök azt mondta hogy többet se lehet kapcsolgatni mert 3 hónap alatt derült ki hogy mi a baja a kocsinak. -
#2059 én is így vagyok vele:) -
offroados #2057 Sziasztok !
Valaki megtudja nekem mondani,hogy honnan tudom leszedni ezt a játékot ?
Előre is köszönöm !
-
#2056 pattintó?? -
Solt #2055 Abban egyetértünk, hogy ne híresztelje, de hidd el, hogy így (is) működik. Mérnök ide, mérnök oda, nekem a Sprinteren például 1 kapcsolóra van kötve... ennyi... -
DJ BP #2054 ha azt akarnák, hogy biztos ne menj gyorsabban, már eleve a váltóáttételek nem engednének 90-nél nagyobb tempót :) -
#2053 Apámén igy van..mercedes és csak jobboldalon 1 biztositékot kel kihuzni és megy 120 al is...már láttam is amikor kiprobálták 1szer.... -
MBActros1848 #2052 Szerintem ezt a kiveszek egy relét dolgot ne nagyon hírsztelgesd mert hülyének fognak nézni. Mérnökök sok sok órát dolgoznak azon hogy az autokba belekerüljenek ezek a korlátozok, meg feltörés biztos legyen a rendszer és akkor ilyen balf@szok lennének hogy egy nyamvadt relével kitudod iktatni azt amin hónapokat dolgoznak. -
#2051 Igen jobb oldalon van eltévesztettem... Ahol a személyautókon a kesztyűtartó... -
#2050 Ahogy mondod. Én pl. egy ősrégi edét hajtottam. annál lehettett hallani a váltáskor szisszenést, de ha jólemlékszem, csak amikor felet kapcsoltam -
#2049 Egy billencses Actrost vezettem bányában, amin "rendes" váltó van. rendesen hallottam a kapcsolást, a turbót a sziszegést, a kattanást, a lefújást, mindent. Ugyan így van a magnumnál és a régi scaniánál is.
De ez attól függ milyen a típus, és az évjárat, ahogyan Te is mondtad.
a kompjúúter pedig a jobb oldalban van
-
#2048 Egyébként tudtam h játszik vele meg nagyon ért hozzá mert szoktam olvasni az üzeneteket (PTTM-en) és ez egyfajta költői kérdés volt amire nem kell válaszolni ááá mind1 -
#2046 lol itt mindenki kaminyon fan csak én nem? én csak szimplán szeretem az olyan játékokat amibe vezetni kell és van motor :D -
#2044 A PTTM-al játszottál már??? - ezt ugye nem kérdezted komolyan???
Ahhoz is voltak hang javítások, nem is egy, motorhang, váltó, fék, kézifék, motorfék....
A haulinban meg egyenesen lecserélték a CB-forgalmazást Magyarra. -
#2043 Hát épp ezaz lehet hallani .. Imádom azt a hangot :) -
#2042 Attól függ milyen kamion...
Vezettél már MercedesBenz Actros-t ? Váltó sincs benne csak egy joystick.
Aztán annak lehet hallani csak a kattanását.
(Sőt még használni sem kell hanem kuplungozol és saját magától is berakja abba a sebességbe amit a számítógép ajánl.)
Inkább valami jó kis motorhangot csinálnának a játékba, mert az alapjárati hang az jó, de ha gázt adok akkor pfff... (legalábbis a Haulinba)
Mondjuk lehetne hallani a Turbónak a hangját ahogy sípol. -
#2041 Nektek mindig a moddoláson jár az eszetek... -
Crash90 #2040 Jézusom... -
#2039 loál
ez de hülye kérdések sorozata volt
minden cserélhető -
#2038 cserélhető??? A PTTM-al játszottál már??? ott is szarok a hangok mégis úgy maradt vagy van más hang amit belehet rakni?? akkor az érdekelne -
#2037 simán hallanii belülről is hogy sziszeg... -
#2036 A hangoktól nem félek. Azok tuti szarok lesznek, de az az a része a játéknak, ami tuti lecserélhető. -
#2035 Még van remény a változtatásán.
Majd meglátjuk... -
#2034 akkor is tiszta mű hangja volt vagy talán nem??? -
#2033 "Elég fura, hogy a valós életben 90km/h-ra le van korlátozva, itt pedig 130al mész?"
Ehhez csak annyit, hogy aki komolyabban ismeri a kamionokat, az tudja, hogy a bal oldalon van egy számítógép tele biztosítékkal a megfelelő biztosítékot kiveszed és már megy 160-al.
"Simulator = szimulálja a valóságot akkor pl mért nem sziszeg az a k..va váltó vagy éppen mért lehet ennyire (130)menni "
A váltót honnan tudod, hogy nem fog sziszegni ? Amúgy meg a valóságban sem lehet a fülkéből hallani, csak a kattanást, hogy beraktad a fokozatot.
-
#2032 Igaz, elnéztem. -
#2031 Még nem, de kicsit fentebb olvasol, ott van, hogy 2008 augusztus -
#2030 Hy all!
Nem követtem a topikot egy ideje.kiatták vagy mi? -
#2029 Szakadjatok már le arról a nyomorult tdu-ról. -
#2028 Én csak 1ben bízok h. nembasszák el azzal h. az Al kamion is megyen vagy 130al mint a haulinba az picit LoL -
Csuky #2027 2008 agusztusába fog megjelenni? Gépigényt tudok mondani plz.. -
#2026 Egyetértek, erről beszéltem:) -
#2025 Beletehetnék belső nézetben a sofőrt (mint a TDU-ban), hogy látszódjon a keze a kormányon, meg hogy vált, meg látszódjon ahogy nyomkodja a pedálokat. :D
Magnumrolcsi: Hol írja a távolságot? Ahol sq km-et ír, az a város területe. :D -
#2024 Simulator = szimulálja a valóságot akkor pl mért nem sziszeg az a k..va váltó vagy éppen mért lehet ennyire (130)menni
ja és mikor kell hirtelen fékezned az miatt mert egy autós előzni akar de ha nem fékezel nem tudja befejezni az előzést jó ez már talán kicsit túlzás de ez a valóság -
Solt #2023 Nem kell kiiktatni sem... lejtőn rákuplungolsz! :DD -
#2022 Igen, de az az élet, ez pedig a játék.Játékból is szedjük ki a szabályzót?:) talán chiptuningot ne tegyünk bele..:( mind1, azért én megvárom..hátha alkot valamit az SCS -
#2021 Én is mentem már 130-al magnummal, amibe szabályzó volt.... (természetesen ki volt iktatva)