140239
Euro Truck Simulator
-
#2110 Ne álmodozz, majd a kövi századba.=) -
#2109 Mindenidők legjobb kamionos game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még hiányzik non:3 fokozatú ablaktörlő,ablakmosó folyadék,külön kapcs. reflektor,helyzet,tompitott,ködlámpa,norm fordulatszám mérés és gyorsulás,defekt,levegőtermelés,norm világitás... VAGY NE ÁLMODOZZAK???? -
#2108 Nagyon cool vidik :o -
#2107 ÁÁÁ minden elismerésem a készítőknek
Ez a az eddigi legjobb kamionos játék szerintem
Még 1-2 javítás (pl.:magyarország) :-D -
#2106 De Scanián nincs sajna. -
#2105 naggyon odavág :D
De még belülről még mindig eredeti Scania logó van XD -
Solt #2104 Ahhhh... fél orgazmus! :) Van rámpa tükör!! :D -
#2103 Én még nem... nagyon durva... :O
De ahogy a videón is llátszik szerintem megint nem lesz külön a reflektor. :( -
#2102 Van még egy elnézést hogy nem raktam egy hsz-be -
#2101 Ezt láttátok már? -
#2100 Nekem már akkor jó lesz ha kiadják, többi kellemes meglepetés lesz. :) -
#2099 Igen ez reflektor:D
De a banzenkút,nem benzinkút??? -
#2098 Az a banzenkút kicsit értelmesebben fog kinézni mint az eddigiek.JUHEJJ!! -
#2097 Az nem reflektor? -
#2096 Énmeg örülnék ha végre külön gombal lehetne lefrektort kapcsolni. -
#2095 Ja és ma 16 fok lesz este:D -
#2094 van....tegnap 18 fo volt este!Állatszállitos kamionon fontos h ne fulladjon le az állomány,énmárcsak tom:D:D -
#2093 nem , de jólenne hallgatni a klíma hangját :D
am nemhiszem h este van 18fok max nyáron szvsz -
DJ BP #2092 és minek? jobban hűtene a processzorhűtőd? :D -
#2091 Nekem már akkor jó lessz ez a gém ha jól mér a kinti hőmérséklet mérő :DD
Meg persze a kilóméter számláló..
persze az is jó lenne ha lehetne klímát ki/ne kapcsolgatni de sztem ilyen nemlessz benne :D -
#2090 Ezt kihagytad!
További képek Gumikacsa weboldalán! -
DJ BP #2089 nem rossz, mondjuk nem tudom mikor írják ki ezeket a városokat egyszerre egy kereszteződésbenn :) -
-
#2085 Részlet a szabályzatból:
"A topikba a tárgyban szereplő játékkal kapcsolatos hozzászólások küldhetők. A kamionozással, egyéb kamionos játékokkal kapcsolatos hozzászólásokra válaszként a felhasználót (anyázás nélkül) a megfelelő topikba kell irányítani kivéve, ha ezek a hozzászólások az Euro Truck Simulatorhoz is kapcsolódnak."
Kamionos topik -
#2079 Legutolsó információink szerint ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=1898]#1898[/URL]) 2008. augusztus a megjelenés dátuma. -
#2078 Nemtudjuk .. -
#2077 lehet h már volt,de az a megjelenési dátum ami a bannerban van az biztos?vagy csúszásra esetleg számíthatunk e? -
#2076 Eddig tartott az offtopik hullám! -
#2075 Hiába... Apám kamionja tele van légterelőkkel mégis vissza kell váltani sokszor igaz 40 és 50 tonna súlyokkal mászkálnak... -
#2074 Függ a légterelőktől is, mert ha nagy az ellenálás nem bírja fordullatal a motor, ilyen van az, hogy visszaváltás. -
#2073 Szia Offrodos,
a játék még nem jelent meg .. : ) -
Crash90 #2072 off hátán off...
kéretik témát váltani! -
#2071 igen függ a köbcentitől a hengerek számától a szelepektől de alapjába véve az alacsony fordulat miatt eszik keveset... meg teljesen más a dízel motor konstrukicója mint a benzinesé... -
Solt #2070 Mitől lenne más a Sprinter? Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor Te kevered a szezont a .......-al! :) Amiről Te beszélsz az a motor fordulat számának a korlátozása, amit minden normálisabb motornál alkalmaznak a szétpörgés kivédésére. Amiről én beszélek az egy pár évvel ezelőtti törvény egyenes következménye, miszerint minden 3.5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó teherautót (elvileg 80km/h), illetve autóbuszt (100km/h) sebességkorlátozó (!!!) szerkezettel kell ellátni! Na mármost, mivel a törvény fiatalabb mint jó pár a forgalomban résztvevő teherautó, illetve autóbusz, és mivel visszamenőleg is hatályos (abban az esetben ha még nincs a járműben, úgy a következő műszaki vizsgán már csak akkor vehet részt, ha a sebesség korlátozó beszerelésre került, és ennek a ténye a tachograph készülék illesztési lapján szerepel!) , ezért ezt csak egy utólagosan beszerelt (vagyis a több évi mérnöki munkától, és gyártástól független) kütyüvel oldható meg! Na ez a kütyü iktatható ki, és nem a motor leszabályzása! Ez a kütyü NEM a főtengely fordulatszáma alapján dolgozik, mivel üresben, vagy olyan fokozatban, amivel nem érhető el a beállított maximum sebesség a gyári maximum fordulatig forgatható, de olyan fokozatban amiben elérhető a sebességhatár, akár a gyári érték felénél is letilt! Hogy mi alapján számol, azt megkapod házifeladatnak! :D Tehát esetünkben, semmi különbség nincs a Sprinter és az Actros közt!
Konzekvencia: Amit hallasz az iskolában, azt először értelmezd, és miután az ott hallott információ már a saját tudásod, és nem csak szajkózás, akkor oktass, és főleg nevess ki másokat, mert különben Te válsz nevetség tárgyává. Azon sem lepődnék meg, ha egy gép, hő, és áramlástan tanár nem lenne tisztában a fuvarozást illető EU-s törvényekkel, illetve vonatkozó KRESZ szabályokkal! :) Szóval, ha nekem nem hiszel, javaslom, hogy ne hozzá fordulj! :))
Ui.: A vonatkozó jogszabályt csak felszínesen érintettem, mivel rengeteg függvénye van. (EURO szabvány kategória foka, busz, vagy teherautó, stb...) -
#2069 Tök mindegy a kamionoknál nem számít a fordulatszám...
Ez nem F1, hogy minél gyorsabban menjen a kigyorsítás, az erő a lényeg. -
DJ BP #2068 de az nem a fordulatszámtól van, más a dízelmotor hatásfoka, karakterisztikája, stb.
Ha csak ennyin múlna, mindenki 500-as fordulatszámú hajómotort szerelne az autókba -
DJ BP #2067 ja mert USA-ban mások a fizika törvényei? :D -
#2066 khm itt európai viszonylatokban mozgunk... Nekem volt dízel autóm én tudom... régi passat 1.6D na az 5-6 litert evett ha nem nyomtam ha nyomtam akkor evett 9 litert is... -
DJ BP #2065 Ez marhaság, alul nyomatékos 6 literes V8-at sem kell forgatni, mégis megeszi a 20 litert :)
Nem csak ettől függ közel sem -
#2064 hát igen a dízel autók nem a fordulatszámukról híresek... az biztos hogy a dízel azért fogyaszt keveset mert alacsony fordulaton le adja azt a nyomatékot amit benzines magas fordulaton... ergó nem kell pörgetni a dízelt ezért nem fogyaszt sokat ám innentől kezdve mi az atya úr istennek kéne pörgetni a motort?