140239
Euro Truck Simulator
-
#2162 most nem azér, ha már Euro truck simulator akkor mér nincs benne magyarország? elvileg az is európa........ha több időt fordítanának rá megcsinálhatnák az egészet.....pl Oroszország fele.... meg valaki említette elnézést kérek tőle hogy nem jut eszembe a neve de ő is elég jó dolgot vetett fel, hogy átrepesztessz a csalagúton és már a job oldalon kell száguldozni a monstrumal, vagy franciaországba felszálsz egy kompra, alszolegyett és már Angliában vagy......na de ettől még dimenziók választanak el de amúgy ha mégis benne lenne eléggé meglepődnék -
cargame #2160 Videocska -
Timbu #2157 Azt honnan tudni, hogy nem lesz? Azért ha a korábbi részekben elfért USA + D-Kanada + É-Mexikó... Csehország biztosan lesz, hol lesznek a "határok"? -
#2156 301223103421321331231ik alkalommal mondjuk el, hogy nem lesz .. :P -
#2155 nám. -
#2154 LEsz benne Magyarország? -
#2153 Korábban már kérdezted, mint ahogy LTomi írta és választ is kaptál rá ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=2073]#2073[/URL]) eléggé lightos hangvételben. Ha már kérdezel és kapsz választ, legalább tiszteld már meg annyival forumozó társaidat, hogy EL IS OLVASOD a hozzászólást, amit ráadásul NEKED válaszoltak! -
#2152 Egyébként már kérdezted: #2057, és választ is kaptál rá: #2073 -
#2151 De attól még csak el tudod olvasni a bannert, vagy nem? -
#2147 én nem hiába szóltam hozzá...mert gyorsulás mérő nincsen....nah de sztem ez off és ne offoljunk :) -
CseNo #2144 Már itt is támadás van?! Mi lesz velünk ha majd megjelenik a játék... -
Crash90 #2143 sztem ennyit lát belőle: Megjelenés: 2008 -
#2142 Ebből melyik szót nem érted?:
Megjelenés: 2008. augusztus
-
offroados #2141 Valahonnan lelehet szedni a játékot vagy egyenlőre csak külföldön lehet megvásárolni ??? -
#2140 Talán lehet hogy direkt írta így! -
#2139 Eddig ugynéz ki..Amugy a neved....elvan irva. -
Axtros #2138 Itt az eredeti játékban tényleg csak a négy típussal lehet majd száguldozni??? -
cargame #2137 Jah jo lenne!! Fel kene raknia holancot! :D De komolyan!! -
#2136 Azután irtam,h felkeltem -
#2135 Jó lenne ha az évszakok is váltakoznának a játékban,de szerintem a fejlesztőlnek ilyen eszükbe sem jut:) -
#2134 Forsulatszám... -
#2133 És a forsulatszémmérőt beleis irtam,te okosgyerek. -
#2132 *rom=norm -
#2131 "norm fordulatszám mérés és gyorsulás,"
Tanuld már meg elolvasni....a gyorsulás után semmi mérést nem irtam!!!!!
Nálam a rom gyorsulás azt jelenti h lassan gyorsul fel,nem mint az eddigi részekben!!!! -
DJ BP #2130 jó ötlet, érdekes lenne az biztos -
#2129 hát abba nincs sztem :D -
#2128 khm én csak mondtam hogy van gyorsulás mérő... mondta valaki hogy kaminyonba van te noob? tanulj meg elösször szöveget értelmezni istenem... -
#2127 Gyorsulás mérő, az inkább fordulatszám mérő, szvsz.. az már más tészta, hogy a gyorsulást mérik, de azért hülyeséget ne beszéljetek pls.Htx. -
#2122 Gyorsulásmérő?
Látszik mennyit értessz a kamionokhoz és még te akartál lenni itt a házigazda.. -
#2121 Nem nagy, hanem normális gyorsulást írt. :D -
#2120 de kamionba?:D -
#2119 gyorsulás mérő? van olyan... (legalábbis én úgy tudom) -
#2118 gyorsulás? :D
Jólvagy? :D
Kmionnal akarsz gyorsulási versenyt rendezni? :D
Meg gyorsulás mérő? :D
Nem fordulatszámmérőre gondoltál véletlenül?Gyorsulás mérő...már bocsi de ez baromság :)
De ha te tudsz konkrét példát mutatni akkor megnézem szivesen :) -
cargame #2117 Sztem meg lesznek benne szep valtozasok hisz Augusztusban adjak ki. Szoval meg barmi megtortenhet.3 honap. -
#2116 jah orakon at nem kene csinalnod semmit..
-
#2115 LOOOOOOOOOOOOOL...:) -
#2114 az lenne a szép: Australia Truck Simulator, azt nagy 15 pótkocsis road train-ekel kéne szaladgálni -
#2113 Én meg örülök neki, hogy eddig is eljutottak...
Nem hinném, hogy a következő részben megint Európa lenne benne. Bár ki tudja.
Az interiorban meg nagyon nagy a változás és ez tetszik. -
#2112 Szerintem azt csinálhatnák meg normálisan,hogyha elindul a kamion
ne lőjjón ki mint a rakéta,hanem szép lassan induljon el mint egy
igazi kamion. -