140239
Euro Truck Simulator
-
#2204 Az is jó lenne ,hogyha megálsz a kamionnal a P-bam, hallanád az eső kopogását! -
#2203 Ahj istenem.
#2202: Én remélem, hogy most rendesen meg lesz csinálva, mert az eddigi 18 WoS részekben hiába esett az eső, ablaktörlő nélkül is tökéletesen lehetett látni. A King of the Road-bn nagyon jól meg volt csinálva az eső, mert egy idő után (ha nem kapcsoltad be az ablaktörlőt) alig láttál valamit, azt is csak torzan. És végre nem csak a szélvédő, hanem az oldalsó ablakok is vizesek lehetnének, mert eddig azok egyik kamionos játékban sem lettek vizesek. xD -
#2202 Arra azért kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az eső az ablakon. -
#2201 a cég jelző tábla miaat!!!xD -
#2200 Ez hogy jön ehhez a topikhoz? :D -
#2199 A haluinba msot találtam egy mapot és tele van cégjelző táblával vagy is volt 5 vég és abból 3 volt ki táblázva -
Kenworth W900L #2198 Pesze lessz köd.Mijen jólesz mikor nem látsz semmit és hopp....az ait most csaptad el.
Én nagyon kíváncsi vagyok arra pl.:hogy mennyi táblát helyeznek el,mert szörnyű hogy nincsen semmi cégjelzőtábla meg stb.Állandóan lesd a térképet oszt meg van ódva. :D -
#2197 Pttmbe meg pont ilyen... -
#2196 Eddig is volt, pl. a Haulinban, csak nem ennyire sűrű. -
#2195 Végre lesz köd... -
#2194 ??? -
#2193 akkor jó lessz ha ki lessz javítva -
#2192 legalább min 100fps -
#2191 Hát ez se sikerült sokkal jobban, mint a #2184 -
#2190 Leakadhatnátok már erről a témáról, kezd egy kicsit unalmas lenni. Majd megjelenik, azt jól ki lesz javítva. Az legyen a legkisebb gond, hogy milyen logó van rajta. Első körben legyen használható a játék. -
#2189 Úgylátom, meg is érdemelted. -
#2188 very low poly -
#2187 hát jah nekem ezért nem teccik a pót meg ha mint ha ki lenne vágva egy papírból!!!!xD -
#2186 Szeintem is. Egyébként nekem a pót az a része furcsa ahol a kerekek vannak. Olyan bután áll az egész -
#2185 tök fúrcsák a pótok -
#2184 Tök futcsák a pótok -
#2183 ?
-
#2182 akkor nagyon jó lenne a játék -
#2181 most nézem hogy lesz köd is a játékban baz.
Ha a városok között hosszúak lesznek a távok akkor nálam tuti befutó a játék. -
#2178 -
#2177 nyugi meglesz oldva ez a probléma hogy ismerem gumikacsát csenot és a többi moddmestert megfogják oldani:) -
#2176 ez szép lesz nagyon csak azt sajnálom h kevés a kamion...de biztos ez is modolható lesz:D -
#2175 elég jól megvan csinálva meg minden, de akkor is csinálhatnának élethűbb utakat, több főútvonal, 2sávos autópályák, mer nem igaz hogy LTomi-ék(ugye jól tudom hogy ők csinálják a magyar mapot?) szerintem sokkal jobb utakat csinálnak meg minden.... -
#2174 Szép lesz nagyon, de megint 2 utca = 1 város :(((
Bus Driverben már csináltak egy korrekt várost, miért nem lehet hasonlót csinálni, többet, nem kell ilyen részletest, de így meg már ennyi rész után béna:(( -
#2173 3 rohadt idegesítő dolog a játékból
Scania=Swift, a mercinek is xar jele van, és a Volvonak is, ez röhejj...
-
#2172 Csak az automata váltót megcsinálhatnák máér végre úgy h. nepörögje szét amgát a motor ne 2500 nál váltsa el hanem max 1500nál.
Úgylenne az igazi. -
#2171 Nos engem meggyözött teljes mértékben:D -
#2170 ez igen! nagyon faintos -
#2169 Az biztos! -
#2168 Nagyon szép lesz. -
-
-
#2165 Komolyan mondom, minek jönnek ide olyanok akik megkérdezik, hogy mikor jön ki a játék és oda van írva hogy augusztus?ezek miatt kaptam büntit caseih-val..gg.. -
#2164 öhöhm. ójaj bocsi, ezt én is tudtam voltam már kétszer Liverpool-ba de ez most így sikerült:D -
#2163 Kettő is van. :D
#2162: "átrepesztessz a csalagúton és már a job oldalon kell száguldozni a monstrumal" Öhm, Angliában a bal oldalon kell menni. xD