140239
Euro Truck Simulator
  • belapeter
    Az is jó lenne ,hogyha megálsz a kamionnal a P-bam, hallanád az eső kopogását!
  • LTomi
    Ahj istenem.
    #2202: Én remélem, hogy most rendesen meg lesz csinálva, mert az eddigi 18 WoS részekben hiába esett az eső, ablaktörlő nélkül is tökéletesen lehetett látni. A King of the Road-bn nagyon jól meg volt csinálva az eső, mert egy idő után (ha nem kapcsoltad be az ablaktörlőt) alig láttál valamit, azt is csak torzan. És végre nem csak a szélvédő, hanem az oldalsó ablakok is vizesek lehetnének, mert eddig azok egyik kamionos játékban sem lettek vizesek. xD
  • RS
    Arra azért kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az eső az ablakon.
  • kazai
    a cég jelző tábla miaat!!!xD
  • LTomi
    Ez hogy jön ehhez a topikhoz? :D
  • kazai
    A haluinba msot találtam egy mapot és tele van cégjelző táblával vagy is volt 5 vég és abból 3 volt ki táblázva
  • Kenworth W900L
    Pesze lessz köd.Mijen jólesz mikor nem látsz semmit és hopp....az ait most csaptad el.
    Én nagyon kíváncsi vagyok arra pl.:hogy mennyi táblát helyeznek el,mert szörnyű hogy nincsen semmi cégjelzőtábla meg stb.Állandóan lesd a térképet oszt meg van ódva. :D
  • AudiQuattro
    Pttmbe meg pont ilyen...
  • LTomi
    Eddig is volt, pl. a Haulinban, csak nem ennyire sűrű.
  • RS
    Végre lesz köd...
  • Schwarz
    ???
  • kazai
    akkor jó lessz ha ki lessz javítva
  • Truck Driver001
    legalább min 100fps
  • Schwarz
    Hát ez se sikerült sokkal jobban, mint a #2184
  • Schwarz
    Leakadhatnátok már erről a témáról, kezd egy kicsit unalmas lenni. Majd megjelenik, azt jól ki lesz javítva. Az legyen a legkisebb gond, hogy milyen logó van rajta. Első körben legyen használható a játék.
  • Schwarz
    Úgylátom, meg is érdemelted.
  • gumikacsa
    very low poly
  • kazai
    hát jah nekem ezért nem teccik a pót meg ha mint ha ki lenne vágva egy papírból!!!!xD
  • mazsola89
    Szeintem is. Egyébként nekem a pót az a része furcsa ahol a kerekek vannak. Olyan bután áll az egész
  • kazai
    tök fúrcsák a pótok
  • kazai
    Tök futcsák a pótok
  • daf xf
    ?
  • kazai
    akkor nagyon jó lenne a játék
  • daf xf
    most nézem hogy lesz köd is a játékban baz.
    Ha a városok között hosszúak lesznek a távok akkor nálam tuti befutó a játék.
  • DJKonya
  • daf xf
    nyugi meglesz oldva ez a probléma hogy ismerem gumikacsát csenot és a többi moddmestert megfogják oldani:)
  • norbi56
    ez szép lesz nagyon csak azt sajnálom h kevés a kamion...de biztos ez is modolható lesz:D
  • DJKonya
    elég jól megvan csinálva meg minden, de akkor is csinálhatnának élethűbb utakat, több főútvonal, 2sávos autópályák, mer nem igaz hogy LTomi-ék(ugye jól tudom hogy ők csinálják a magyar mapot?) szerintem sokkal jobb utakat csinálnak meg minden....
  • zolo
    Szép lesz nagyon, de megint 2 utca = 1 város :(((

Bus Driverben már csináltak egy korrekt várost, miért nem lehet hasonlót csinálni, többet, nem kell ilyen részletest, de így meg már ennyi rész után béna:((
  • DJKonya
    3 rohadt idegesítő dolog a játékból
    Scania=Swift, a mercinek is xar jele van, és a Volvonak is, ez röhejj...
  • daf xf
    Csak az automata váltót megcsinálhatnák máér végre úgy h. nepörögje szét amgát a motor ne 2500 nál váltsa el hanem max 1500nál.
    Úgylenne az igazi.
  • daf xf
    Nos engem meggyözött teljes mértékben:D
  • DJKonya
    ez igen! nagyon faintos
  • belapeter
    Az biztos!
  • dragon11
    Nagyon szép lesz.
  • gumikacsa

• gumikacsa

• dragon11
    Komolyan mondom, minek jönnek ide olyanok akik megkérdezik, hogy mikor jön ki a játék és oda van írva hogy augusztus?ezek miatt kaptam büntit caseih-val..gg..
  • DJKonya
    öhöhm. ójaj bocsi, ezt én is tudtam voltam már kétszer Liverpool-ba de ez most így sikerült:D
  • LTomi
    Kettő is van. :D
    #2162: "átrepesztessz a csalagúton és már a job oldalon kell száguldozni a monstrumal" Öhm, Angliában a bal oldalon kell menni. xD