140239
Euro Truck Simulator
-
#2307 Tiszta GTA. Mondjuk a grafikája lehetne jobb is. :D -
#2305 én abbahagytam mert tudom hogy igazam van:D
a másik topic pedig +fav és írtam is bele:D -
#2304 oszt most ha ezen kezdtek el vitázni kaptok olyan tockost....
Inkább kukk ide, új játék :D -
#2302 Sehol nincs baj. Veled értek egyet. -
#2301 de mondjuk 2x1 sávos út a partokon fölfelé kéne kapaszkodó sávnak a játékba is:) -
#2299 remélem lesz tanyaroad is :D -
#2298 Remélem lesznek 2x1 sávos utak is nem csak autópályák, és végre nem büntet a rendőr ha előzök szaggatottnál :) (mint pl. Haulin-EU map.) -
#2297 Sehol, csak meg ne változtassák, én nem a múltba nézek, hanem a jövőbe xD -
#2296 More truck pls :/ -
#2295 akkor hol itt a baj? vagy én nem értem amit dragon11 mondott? -
#2294 Látszik a képeken is. -
#2293 őőő sztem ez km/h-t mutat mindenhol :D -
#2292 Tudjátok mire leszek személyszerint kíváncsi?-Arra, hogy EU-ban vagyunk, tehát Km/h kell, nem MP/h.A játékba át lehet gondolom állítani, de attól a BELSŐ(kormány) nézetben az ugyanúgy mph marad..tehát vagy kívülről mész, hogy ne büntessenek meg, vagy rögtön tegyenek bele km-t..mert így értelmetlen lesz.. -
#2291 de ez nagyobb sés nem kell kattingatniű:D -
#2290 Voltmár^^ -
#2289 mmm nájsz új képek:)
facányos lessz nagyon:) -
Solt #2288 Németeknél sok olyan kút van a pálya mellett aminek alig van lassító sávja... szinte úgy esel be a kútra a pályáról... :S -
#2287 De remélem, hogy itt (a 18 WoS részekkel ellentétben) nem csak autópályák lesznek meg bekötő utak, hanem normális, 1x1 sávos utak is. (Sry a duplapostért, de nem lehet szerkeszteni. :() -
#2286 Szépek az új képek, de ezek az autópálya hibák (amiket kis odafigyeléssel kijavíthatnának) eléggé idegesítőek. :( -
#2285 wow jó játéknak ígérkezik!:D -
DJ BP #2284 de most tényleg, olyan nehéz lett volna egy lehajtót tenni a benzinkúthoz? Olyan nagy meló lett volna? -
#2283 Ja, ez így van, ha jól tudom, lassító,és gyorsító sáv a hivatalos neve. Arra szolgálnak, hogy ne akadályozd az autópálya dinamikus forgalmát. -
-
#2281 Ezeket már sokan mondták, de valszeg nem csinálják meg. (PTTM-ben bezzeg sikerült az SCS-nek normális lehajtókat csinálni.) Egyébként úgy tudom, hogy európai szabvány szerint középen mindig kell lenni szalagkorlátnak, és vagy növényzetnek vagy ilyen nemtommilyen (xD) elválasztónak, hogy ne világítson a szemedbe a szemvejövő lámpája. Ja, és szerintem ilyen benzinkutat sem engednek autópályra építeni, csak olyat, aminek rendes lejárója van. :D -
#2280 csinálhatnának normális autópálya-kilyáratokat, meg normális "európai" benzinkutat. Csak ha már európában játszódik... -
#2279 utolsó kép verinájsz!a többiből már láttunk sokat,csak más pozícióból!:D -
#2278 Így van, sokan belebarmolnak a korrektül megírt, elkészített modokba, aztán meg rinyálnak, hogy szar a játék, mert állandóan lefagy... -
#2277 Ha fullra szétmoddolod sem fog kifagyni csak ésszel kell csinálni... -
#2276 Ha nem modolod tele, akkor nem fagy a prism3D-sem. Nekem teljesen szűz, mod nélküli Haulin'-nal például egyszersem fagyott le. -
#2275 Ez a téma már 120 ezerszer ki lett tárgyalva. -
#2274 Na ennek örülök
legalább majd megint lehet nézni a végtelen hibaüzeneteket (a semmien grafikáért mert ha még jó lenne a grafika akkor azt mondom h jól van na de így) -
#2273 Kurvára unalmas már mindegyik topikban az ilyesfajta hozzászólásaidat olvasni, menj hintázni, libikókázni, orosz rulettezni. Tedd takarékra magad! -
#2272 Szerintem unalmas játék lesz ha hamarosan nem adnak ki olyan képeket hogy nem csak ez a 4 tipusú kamion fog szerepleni.. -
#2271 prism3d -
#2270 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy az eurotruck szimulátor milyen grafikai motort fog használni? -
#2264 Nekem pl. teljesenmindegy. Ez zavar legkevésbé. Inkább az érdekel, hogy ez is támogatja-e a TrackIR-t, mert ha igen, akkor veszek egyet. -
Crash90 #2257 Nagyon durva képek :D
már csak kb 50-et kell aludni :D:D -
#2255 ahhha, itt vannak az új képekk:
mmmmmmmm very nájsz -
#2254 Ha US kamion kell játsz az eredeti haulinnal! -
#2253 Sziasztok!
Jó lesz ez a kis game, de nem tudom gondolom majd ehez is lesz kiegészítő és mivel hogy európai kamionok vannak benne a kiegészítő majd tartalmaz usa map-ot és usa kamionokat