140239
Euro Truck Simulator
-
#2425 Nekem is tetszett a king of... de ezek is jók, sztem ez is jó lesz..:) -
#2424 hát őő.. izé.. abban is szállítani kellett a-ból b-be megelőzve a konkurenciát, + jöttek rendőrök, ha gyorsan tekertem, és néha ki akartak rabolni.
18 wos-ban mi a szim?:) ez a része meglepett^^ -
#2423 De azok inkább versenyjátékok voltak, a 18 WoS-ok pedig szimulátorok. -
#2422 ht, és a king of the road volt a beszteszt^^ ezek a 18 kerekek kritikán aluliak sztem. -
#2421 Jah ok ^^ hard truckot sose próbáltam..azé' van ..:D -
#2420 Nem, így voltak (az SCS játékai): Hard Truck, Across America, PttM, Convoy, Haulin', ALH, ETS -
#2419 Nem a 3.?Ugytom van hard truck 1-2 -
#2418 Az a második rész. :D -
#2417 Aha, az jó rész volt..:) legelső .D -
#2416 Across America -
#2415 AA az melyik?:D -
#2414 Ha nemtámogatja a videókártyád, akkor nem szarod le (szerintem). Nekem tuti menni fog, vadiúj géppel nem aggódok. :D -
#2413 Tőlem aztán shader23786 is lehet, lesz*rom, csak normális, használható legyen a játékmenet. Legyen cél, mint a PTTM-ben, vagy AA-ban, ne úgy, mint a Haulin'-ban, hogy nem csinálsz semmit és dől a lóvé. -
#2412 ha lenne benne akkor se MAN lenne a neve...és ne siránkozz örülj hogy készül ilyen gamma! -
#2411 MAN nemis lesz benne? -
#2410 Legalább este sem unatkoztál. -
#2409 nos most én elkezdenék egy témát ha nem gond.Nemtom ti hogy vagytok vele de engem aggaszt ez a shader 2 meg shader 3-as meg shader 4-es dolgok.Én még csak shader 2-snél vagyok és félek hogy ez is csak shader 3-as kártyákkal fog menni mint pl. a Grid meg ezek a hülye játékok.Jó mondjuk a Prism3d az nem egy ilyen grafikai motor de nem gondoltatok még bele hogy esetleg annyit fejlődik majd a motor hogy eléri ezt a színtet hogy ilyen tré grafikáért is shader kártya kéne?Jó mondjuk nem azt mondom hogy tré de eggyes helyeken kicsit csúnyácska...a belső rész az nagyon pöpec meg minden ott van a toppon de én csak attól félek hogy komoly gép kell neki és enni fogja a RAM-ot meg a kártyát :( -
#2408 :DDDDDDD
ott a pont. -
#2407 Nekem teljesen jó napom volt, sikerélményekkel a munkámban..., és nektek??? banda -
#2406 Várható, de nem lesz benne :P -
#2404 Az nem várható szerintem :D -
donatus13 #2403 Azt nem tudjátok mennyire várható multiplayer játék benne?:) -
#2385 Senkié... Ha nekem lenne biztos nem adnám el. :)
De vehetsz nekem egyet. -
#2383 Ki ez a kormány menyiért agya el
-
Solt #2370 Rád fért volna gyermekkorodban pár egyforma Atyai pofon... Sebaj, majd az élet bepótolja... -
#2369 Hát maradjunk annyiban, hogy ezzel a hsz-eddel, és a kiirtanám a kamionokat mondatoddal nagyot löktél itt magadon. Lefelé... És ahogy elnézem nem csak nálam. -
#2365 A mercinek sem lessz normális tetőlégterelője!! -
#2360 dehogy nem vagy felelőtlen! annyi eszed lehetne hogy lassabban vezetsz, mások életét is kockáztathatod ezzel -
#2359 khm... nem vagyok felelőtlen... de akkor is a kamionokat ki kéne írtani... ők tolnak le az útról mikor nem engedem be a belső sávba (nem autópályán) aztán még neki állfeljebb -
#2356 Én törölném, odáig visszamenőleg, ahol feljött, hogy 2X1 sáv mennyi... -
Solt #2355 Figyelj, nem szeretnélek megbántani, ezért lezártam a témát! Hívd a géphez faterodat, vagy valakit, akinek adsz a véleményére, és beszéld át vele! Értsd meg, hogy a KRESZ két fogalmat ismer! 1: KIKERÜLÉS, 2: ELŐZÉS! Az előzés akkor is előzés, ha főúton, és akkor is, ha autópályán történik! Tök mindegy, hogy jöhetnek szemből, vagy nem! A lényeg, hogy áll, vagy halad, akit kikerülsz, vagy előzöl! -
#2354 Hát nagy dilemmába estem, töröljek 80 hsz-t, vagy hagyjam a francba? -
#2353 -
#2352 És a kamionok okozzák a balesetet, mi? Inkább az ilyen 0 felelősségérzetű és gondolkodású emberek, mint te is... -
Solt #2347 No, akkor utoljára! A mozgó jármű melletti elhaladást előzésnek hívják, teljesen mindegy, hogy milyen jellegű ÚT-on történik!
36 paragrafus, 2. bekezdés: "A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sáv van, AZ ELŐZÉS BEFEJEZÉSE UTÁN a külső forgalmi sávba vissza kell térni."
Nagybetűvel írtam a lényeget!
Az, hogy pökhendi vagy-e, jelen esetben nem azon múlik, hogy mit állítasz magadról, hanem azon, hogy milyen szavakat, milyen szövegkörnyezetben használsz! Például én most hiába mondanám, hogy nem vagyok ironikus! -
Solt #2320 Tán a KRESZ nagy ritkán nem fér bele a kamionos játékok témájába? Úgy csináltok, mintha a pillangók násztáncáról értekeznénk! Az okoskodó off topik beírások tán nem az off topik kategóriájába tartoznak? -
#2315 -
#2313 rosszul tudod mert 3.9963 -
#2312 4 -
#2311 Eddig hány kamiont láttunk benne?