140239
Euro Truck Simulator
-
#2471 "digitális vásárlás" - én nem venném így. A peccsek nem működnek vele,meg ilyenek -
#2470 Nem tom mit jelent, de majd lesz itt 1 jó angolos, aki lefordítja...(remélem):
Some visitor request some more news for the upcoming ETS game, and want to know if more trucks will
be added, we can not find out until the game is out. but it seem they will make diffrent version of same
trucks. Remember the small company Scs Software is at hard work and they have not much time to
add many trucks.
-
CseNo #2469 PttM, Convoy, AA talán lesz ETS is -
#2468 Könyörgöm, a lesz az 1sz, folyamatosan 2sz-szel írod, már nagyon zavar.
ON:
-
#2467 Tévedsz, nekem az eddigiek is megvannak eredetiben, ez sem lesz kivétel. És nem mondhatnám, hogy jól keresek. Mondjuk, másban sem warezolok, igaz, a kamionos játékokon kívül nem is nagyon van csak vagy 10 játékom összesen.
Nem is kellett meszire menni, Bécsben vettem meg az eddigi részeket. Az ETS-t viszont itthon is lehet majd kapni szerintem. -
#2466 -
#2465 Ez pedig így van ! -
Solt #2464 Akkor remélem elvárásaitok sem lesznek... mert ugye ajándék lónak... -
#2463 igazad van!!! -
#2462 mindenkié warez lessz
legalábbis én nem fogom annyiér megrendelni alpbol mondjuk 5ezer forin meg még a szállítái díj 15ezer:D -
#2461 Amúgy valaki meg fogja rendelni az eredeti játékot külföldről ?
Vagy mindenkié warez lesz ? -
#2460 rakhatnának a gaméba rádiót is mint a GTA San Adreas-ba VC meg többi GTA gamébe -
#2459 Má nekem is leesett hogy hogy értetted.Hogy egybe lesz a sebeség meg a fordulat... -
#2458 nem -
#2457 Nem a Haulinba van ien? -
#2456 jajj még csak most vettem észre hogy olyan car fordulatszámmérő lessz benne külsőnézetbe mint anno a pttm-be -
#2455 Én is mentem elég sokat de szeretem nézni amikor kikanyarodok valahonnan és jól csinálom és a pót kerekei cm-ekre haladnak a patkától :D -
#2454 én eddig is mindig belsőnézetbe csapattam:) -
#2453 A videóban amikor mutatják a térképet és utána hajt fel az autópályára úúúúú az a kedvenc részem. Hogy mozog a fülkeeee Ezzel csak belső nézetbe fogok nyomulni alig várom (bocs a hülye megfogalmazásért) -
#2452 he ezt augusztusba kiadják és jó game lessz akkor jó kis szülinapi ajándék lessz nekem:P -
#2451 it se fogják túlzásba vinni a benzinkutakat szerintem pl:.Fuel -
#2449 Augusztus.. -
#2448 Vissza kéne olvasni !
Itt van egy térkép de videóból lett kivágva. -
#2445 honnan lenne szted térképünk? fent meg ki van irva megjelenés augusztus. -
#2444 Kivan irva te ész... -
szabensz #2443 valami térképet rakjatok már fel megköszönném. mikor jelen meg a demoja meg a teljes verziója -
#2442 Egyébként lehet, hogy lesznek benne normális, lekanyarodós benzinkutak is, mert ezt a képet találtam, és a térképen a banzinkútnak van rendes lehajtója.
-
#2441 Magyarország nem lesz benne, zt már biztosan tudjuk. A szomszédos országok közül is csak Ausztria lesz benne. -
szabensz #2440 szerintem is jó lenne ha ki lehetne szálni a kamionból és a taugráfot cserélni ha lejár az idő akkor kivenni a pihenőt. és szerintem is lehetne még több kamion meg régebbi is mint pl:iveco turbóstar,man F2000-es stb. meg ha lehetne választani hogy hol induljon a játék meg a hogy mijen cégnél. -
szabensz #2439 szevasztok kiváncsi lennék a játék térképére ha tud valaki fel rakni térképet akkor megköszönném szerintem jó lesz a játék jó kamionok lesznek benne és remélem magyarországra is lehet majd menni. Apám is európába jár minden fele fanciába,olaszba,spanyolba stb. Szerintem 90-nél fog majd leszabájozni. -
#2438 még ez kimaradt sorry
de mondjuk a Scania gyárnak mi vesztesége van azon hogy most az ETS-be belenyomják a neveét, meg nem olyan cégnevek lennének hogy nemjut hirtelen eszembe, hanem igazi cégnevek, a Heinekken sörgyárból szállítunk sört Madridba a Tescoba:P
bocsi a töbszörös hozzzászólásér -
#2437 és rendőrök szempontjábol meg szerintem úgy lenne jó mint anno a 18wos AA-ban mer ott nem olyan volt mint a haulinba hogy átlépted a sebességhatárt hanem mikor közeledtél a rendőrautóhoz akkor elkezdett csipogni az a hüeség és lelassítottál, és csak akkor büntetett meg hogyha még akkor is gyorsan mentél hogyha ott voltál a közelébe, szerintem az ETS-be is lenne a jó csak nem lenne a műszer(plussznak be lehetne szerelni) de csak véletlenszerűen lenne ott egy trafipax ami lekapna ennyivel mentél ennyi helyett. Meg ami a legrosszab volt 18wos részekbe az hogy fizikailag semmit sem mutatott hogyha összetörted a kamiont csak egy piros csík meg a jó borsos javításiköltség, illetve még annyi hogy lassabban ment a kamion. inkább megcsinálnának benne olyanokat hogy defekt, törne a kamion, különböző meghibásodosákok meg ilyenek szerintem egy kicsit több melóval nagyon fajintos gamét lehet kihozni belőle nem csak grafikai téren hanem játékélmény több esemény de így szinte az előző 18wos sorozaton alapszik az egés ami már nagyon uncsi. Most itt ehez a több munkához értem a több kamiont is, ha jól emléxem így csak egy merci,scania,volvo,renult van benne (?) azér megcsinálhatnának alapbol több kamiont, például az imént említett kamionokból több változatot, vagyis régebbieket, scaniabol is egy T szériát vagy beletömnének még pár kamiont mer férne bele az biztos, ha már a haulinba beleraktak egy csomo kamiont akkor ebbe miért csak ennyi lessz?. az se lenne egy utolsó dolog hogy ki lehetne szálni a kamionból mikor tankolni akarsz, kiválasztod melyiket nyomod bele,mennyit,aztán bemész fizetni, ott megiszol egy kávét vagy csak úton útfélen megálasz parkolni kiszállasz a kamionbol hogy körüljárhasd, úgy csak jobban meg lehet szemlézni a paripádat nem? :)
-
#2436 szerintem az egyik fő dolog amit megcsinálhatnának normálisan az ETS-ben hogy ha vannak nagyobb emelkedők ott olyan sima felületen mész fel mintha egy vízszintes úton mennél, mer a haulinba is ez a baj! hogy van egy emelkedő és olyan mintha ilyen táblákból lenne összerakva és nagyon el lehet veszteni az uralmat a kamion felett, ezt mindenképp jó lenne megcsinálniuk. Sztem még az is jó lenne ha a kamionok 90-nél leszabályoznának, mert a haulinba is semmi valóság érzeted nincs így hogy a kis személyautókat 140-150-el gyalázod.... -
#2435 háát akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul, és vmelyik kezdeti 18 kerék volt az. mind1, akkor se jönnek be:) r'n'r-re lennék kíváncsi, de sztem az kb olyan, mint a dnf. sose jelenik meg. mondjuk erre is kíváncsi vagyok. csininek csini lesz, az tutter^^ -
#2434 Nekem a King már 2003 óta megvan, néha még mostanában is játszok vele, de alvásról szó sem esik. Elég mesebeli játék, de tény, hogy évezredekkel izgalmasabb és lehet normális dolgokra is használni a CB rádiót. :D (Kamionrendelés, rendőr/mafia lefizetése, stb.) -
cargame #2430 Nem lenne rossz ha vegre beraknanak egy olyat is pl. hogy ilyen hatalmas rakomannyal kell menni es rendori kiserettel. Majd ilyen szuk utcakon keresztul manoverezni. Ideje lenne ilyesmiket is belerakni. -
#2429 alvás is volt, meg mernék esküdni. ha más nem a king-ben. -
#2428 remélem:) mondjuk úgyis csak ideig-óráig tudnak lekötni a játékok. 5 évente van talán 1-2, amivel huzamosabb ideig is tudok játszani. -
#2427 De abban mindenki úgy ment, mint az eszeveszett (te is), és nem voltak szimulálva pl. ilyen dolgok, hogy alvás, stb. -
#2426 Csak a 4 kamion elenyésző mennyiség.