140239
Euro Truck Simulator
  • LTomi
    Ezt Gumikacsa már vagy egy éve belinkelte. :D Egyébként jó, innen csináltam a Scania V8 Soundpackomat.
  • dragon11
    Nagyon jó!
  • LeWyTy
    Azt a hűtöt de betenném a szobámba.
  • Solt
    ÁÁÁÁ... kiráz a hideg!!!
  • Pepsi Twist
    nice
  • Doog
    Ja mondjuk innen lemásolhatnák a Scania hangját.
  • norbi56
    ezaz mennyetek TIR topicba banner is van már;)
  • norbi56
    nem goldrushról van véletlen?:Dmert énis onnan szedtem jó szar minsőgében:P
  • dragon11
    De.
  • mazsola89
    nem megyünk a TIR topicba? csak mert szerintem rossz heszen beszélünk róla
  • LTomi
    Tényleg. Ne nagy, hanem kisbetűvel írd, hogy tir és akk jó lesz.
  • LTomi
    Letöltöttem, nálam így egész jó a minősége. Mondjuk nem HD. xD
  • gumikacsa
    Nekem sem.
    De megvan, viszont letölteni nem lehet. De mindegy, mert jó szar a minősége.
  • Máté94
    Tulajdonságok/Kimásolod az urlt és berakod egy letöltö programba:)
    De nekem nem dob ki semmit a TIR.-re:(
  • LTomi
    BREAKING NEWS | BREAKING NEWS | BREAKING NEWS | BREAKING NEWS | BREAKING NEWS |

Kicsit kutakodtam a TIR körül, és megtaláltam, hogy az MTV online videótárában meg lehet nézni az eddig leadott részeket, ha valaki lemaradt volna róluk!!!!!

Egyszerűen fel kell menni a http://www.mtv.hu/videotar/ címre és a "tag-keresés" nevű szövegmezőbe beírni hogy TIR. Ekkor lesz több találat, de kijönnek az első helyeken a TIR eddig leadott részei is!!! Arra még nem találtam megoldást, hogy hogyan lehetne letölteni, de keresgélek tovább.
  • AudiQuattro
    Utálom a divx es formátumot..:D
    Neked kicsi volt a képméret és ráadásul avi volt..amikor 2esével töltötted fel..:D Nekem eslem indultak,lehet codek kelett volna...
  • norbi56
    TIR TOPICAki nézi a sorozatot az irjon a Topikba elég kihalt szegény:(
  • Schwarz
    Jó lesz a 28Gb, nehogy lenyomd aviba! :-)
  • AudiQuattro
    Mondtam MSN en...én 2 orásba veszek magyarul 2 rész fér 1 dvd re,de lehet 1 orásra rakom....és ugy megvan 20 giga fölött 6 dvd
  • norbi56
    TIR topicot nem akarjátok meglátogatni?elég nagy a pangás...:(
  • gumikacsa
    Elég sanszos, hogy nem lesz az (modolható). Az első 18 wos részben is 5 kamion volt.

AudiQuatro: 28 giga??? Aztmivel? Az enyém csak 1 giga körül van. 1 dvd-4 rész.
  • AudiQuattro
    Nyugi értek hozzá..és direkt JPEG et irtam...
  • LTomi
    MPG-be. JPEG az képformátum. xD
  • dragon11
    Ha modolható lesz a game, akkor nyugi van a kamionok terén, de azért furcsa.. a többi részben, hogy volt annyi kamion?^^
  • AudiQuattro
    JPEG be??:D:D:DXDXD
  • LTomi
    28 giga? :O Tömörítsd. :D
  • AudiQuattro
    Feltöltögetésben nemnagyon vagyok benne mert a 28 giga azért sok ám....és még a tárhely sehol...
  • AudiQuattro
    Álld a postaköltséget + a többit priviben!:D:D
    Ha gondolod eredeti tokot is nyomtatok :D
  • Solt
    A varázsgömböm szerint ugrás szerűen nőni fog a népszerűségi indexed! :D

Jelentkezem a teljes sorozat megvételére! :)) [persze emberi áron! :)]
  • Schwarz
    Na, azt jól teszed :-)
  • AudiQuattro
    És majd ha leszel msn en,adsz választ a kérésemre?
  • LTomi
    És majd közzéteszed? :D
  • LeWyTy
    Jah
  • AudiQuattro
    Én felvettem príma minőségben:D DVD-re és felfogom az öszeset.
  • LTomi
    Én akartam venni, de valami miatt nem működött a DVD-lejátszó írás funkciója, hibát írt ki a lemezzel kapcsolatban. :(
  • gumikacsa
    És ki mondta, hogy nem fogják kiadni? (Mellesleg a 18 wos eddigi részeit is kiadták az EU-ban, Magyarországon kívül mindnhol.)
  • LeWyTy
    De akkó legalább EU ban is kiadnák hogy értelme legyen.
    Mer az amcsiknak bisztos nem fog tetszeni mer a szimulátornak az a lényege hogy lemásolják a valoságot.De az amcsiknak nem európa a valóságos.
    Úgyhogy ennek nemsok értelme.
  • gumikacsa
    Hát, elősször is reménykedjünk, hogy az ets-ből több fog fogyni, mint a 18 wos részeiből fogyott. Mert ha nem így lesz, akkor félő, hogy az scs a 18 wos vonalat fejlesztgeti tovább. (Éppen az így is benne van a pakliban.)

Mellesleg a T.I.R.-t nem vette véletlenül valaki dvd-re (m1 15:55)? Mert én vettem, de a kábelszolgáltatónknak hála élvezhetetlen kép volt éppen az m1-en...
  • LTomi
    Akkor pl. a Haulin'-hoz meg az ALH-hoz hogy tudtak annyi kamiont hozzáadni? Itt meg csak négyet? Hogyha úgysem licenszelik, akkor csak le kéne modellezni, az meg szerintem egy gyakorlott csapatnak gyorsan megy. Na mindegy, majd az ETS 2-ben. :D (Vagy az ETS modjaiban. :D)
  • Schwarz
    kb:
    Néhány látogató kérte, hogy több újdonság legyen a hamarosan megjelenő ETS-ben, és szeretnék tudni, hogy lesz-e több kamion a játékban, a játék megjelenéséig már nem tudunk többet belerakni, de néhány kamionból több verzió is lesz a játékban. Az Scs Software egy kis cég és jelenleg keményen dolgozik, de nincs már idő újabb kamionok hozzáadására.