140239
Euro Truck Simulator
-
#2602 Tévedsz: a Shengeni övezetben nincsen benne de Svájc elfogadja annak feltételeit és nagyon sok mindenben úgyvan mint az EU többi országa. pl: Svájc-is beszüntette a határokat. tehát nincs benne semmilyen baki. -
#2601 Írd ki egy BlueRay DVD-re- arra talán ráfér...hihi. -
#2600 Jó ez a fórum. tetszik. Olvastam a FAQ-ban hogy az amerikai pótok csak ideiglenes. E mondat hallatán nagy kő esett le a szívemről. Mégegy kérdés. Daf, MAN, Iveco??? ilyen kamionokat nemismernek a készítők. mert azér EU-s játék. én nem hagynám ki őket. jah hát meg a Premium. bár van Magnum. Ez böki a csőröm de hát majd augusztusban meglátjuk mi sül ki ebből... hihi..xD. Amúgy jó játék lesz ha aképekről kell ítélnem. de a parkolók szintén megint túl kicsire sikerül. bocsánat a sok kritikáért de csak felvetettem ezeket a kérdéseket.. -
#2599 Ádíosz mucsácsosz. azt olvastam Augusztus 6-dik a kiadás. télleg?? remélem jól tudom. -
#2598 No comment... kár, hogy nem lehet sorszámtól-sorszámig törölni, egyszerűbb lenne... -
#2597 Hát, ha tartják magukat az eddigi szokásukhoz, akkor az online verzió, ami 1 órát ingyen megy, kb 2 héttel a dobozos előtt megjelenik. Tehát ha augusztus 6 a dobozos, akkor kb júli 20 környékén itt a demó.
DE EZ CSAK SPEKULÁCIÓ -
#2596 na mostmár nemsokára csak kidobnak egy demot, remélem -
#2584 OFF:
Nem vitázok. Sokan hülyének néznek, mert nem játszom stratégiai, meg szörnygyilkolós gammákkal. Főleg csak kamionozom, sajnos ebben a témában ezek a játékok amik elérhetők. Nem a legjobbak, de ez van. Viszont autós játékokkal dunát lehetne rekeszteni, és a TDU kb. valahol a középkategória.
Ha éppnem kamionozom, néha autózom, de csak 2-3 olyan van, amivel szeretek játszani, a többi limonádé... néha egy kis foci, meg egy kis repülés, és úgy kb ennyiben ki is merül a játék. Inkább szerkesztgetek, és makettezem, természetesen kamionokat, buszokat...
De maradjunk annyiban, sohasem érdekel, ki mit mond, ha érdekelne, már rég abbahagytam volna....
ON:
A multkori video youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=NzxR-av3Xko
Nagyfelbontásúverzió (zip):
http://www.scssoft.com/movie/Euro_Truck_Simulator_Rondomedia_Teaser.zip -
#2559 Na, megint jöttök a fos tdu-val.... -
#2558 Ebbe nem lessz man!!!! -
#2557 igen, értem... -
#2556 Jah, mert erre sincs pénze.Látom értetted mit mondtam.:) -
#2555 amit nem tudtak licencelni :D -
#2554 Azért ne a 23.századot nézzétek.:)Főleg te pepsi.. a TDU fejlesztője az Atari, nem?Gondoldold el, azt egy jól menő vállalkozás, ennek csak 4 kamionra van pénze.stb.. -
#2553 én még annyit tennék hozzá hogy azért lehetne nagyobb az egész világ mert hogy 15-20 perc alatt elmegyek Franciao.-ból az Ukránokhoz az azért kicsit irreális olyasmi arányoknak kéne lenni mint a TDU-ba... ami ott 1 km az itt is 1km... no meg lehetne normális 2 sávos országút :D -
#2552 Hello!
Már régóta figyelem, hogy mikor jön ki a játék, de még csak egy demó sincs:S Már nagyon várom. Nekem nagyon tetszik, hogy vannak közúti jelzőtáblák, hogy főótvonal, elsőbbségadás kötelező, megállni tilos... Kíváncsi vagyok mennyire lesz benne betartva a kressz?:D Mert pl a Haulinban sem nagyon adnak elsőbbséget:D Ez mondjuk csak hab lenne a tortán:P Volt lejjebb aki írta, hogy szinte csak autópálya van. Hát mondjuk belefeccölhettek volna mégnagyobb munkát hogy nagyobbak legyenek a városok, no meg, hogy pl 17 t össztömeget meghaladó gépjárművel behajtani tilos tábla legyenXD De ez tényleg csak apróság, no meg akkor mégkésőbb jönne ki. Szó, ami szó tényleg jónak néz ki a játék, főleg már az zsír, hogy Európa:D -
#2547 :DDD -
#2546 Videó, 2:15 .. xD -
#2540 az a jó nem olyan gagyi lesz mint a haulinba h a külső sáv alakul lehajtó,felhajtó sávvá -
#2537 Nem mindegyiknél.
Egyébként észrevettétek, hogy ahol a svájci határt mutatják, ott az AI nem áll meg? Pedig Svájcnál meg kéne, mert nincs benne a Schengeni övezetben. :D
-
Incsi #2535 Új videó a játékról!!!
videó -
#2534 Azt a csomagot torrenten találtam, nem saját készítés :-) -
#2533 majd csinálunk Tanya Mapot:P a kiskunsági fejőházból viszünk tejet a szegedi marika néni boltjába, ja és egy csillogó villogó fúl tuningos V8-as 620-as Scaniad van pótkocsinak meg ilyen tákolt ifa pót és olyan úton kell menni hogy ráz mint egy óriásvibrátor meg néhol olyan sáros a talaj hogy tengelyig besüllyedsz, ja és nagy mtz-k meg parcellakombájnok dolgoznak a földeken meg nagy disznócsorda szaladgál át előtted az úton, ha elütöd jön Tót Pisti a rendőrautóval(1 lóerős szekér) ja és nem pénzbirság lessz hanem aranytallér:P -
#2532 mindig csak autópálya meg autópálya :( minden kamionos gameben
Pttm Norvay map-ban pedig a főutakat túlozták el hol van az arany középút??? -
#2531 nájsz gamma lesz remélem SM 4.0 és DX 10 lesz :D -
Solt #2530 Egyre érdekesebb... Te is Track Ir mániás vagy... ez fogja majd támogatni? Meg lehetne tudni? Ha igen, akkor veszek egyet! -
#2529 Alíg bírom kivárni a játékot!!!
Már Hétfőn rendelem is az új és erős graf.kártyát!! -
#2528 az jó! -
#2527 Ahogy elnéztem, a felhajtóknál van elég hosszú gyorsítósáv -
#2526 Tomi,szerinted lesznek hozzá (majd)kamionok amiket be lehet tenni?? -
#2523 Lehetne frissíteni a bannert, "Megjelenés: 2008. augusztus"-t "Megjelenés: 2008. augusztus 6-"-ra cserélni. -
#2522 NEM. -
#2521 hogy viszakellene olvasni,vagy van FAQ -
#2520 Lehet -
donatus13 #2519 Ebbe lehet majd multizni?:D -
#2518 ááá de faintos lessz ha jóllátom augusztus 6.-ra tervezik a kiadást -
#2517 Új videó! -
#2516 simán egybknt nagyon jól el lehet szórakozni vele:D -
#2515 Hi all
Abban tudna nekem segíteni valaki hogy: régebben volt egy link melyben az volt hogy egy scania-val lehetett menni felülnézetben egy tesztpályán
Valai ismeri?? -
#2514 Én meg innen csináltam csengőhangot a telómra. :D