140239
Euro Truck Simulator
  • Contrecast
    Tévedsz: a Shengeni övezetben nincsen benne de Svájc elfogadja annak feltételeit és nagyon sok mindenben úgyvan mint az EU többi országa. pl: Svájc-is beszüntette a határokat. tehát nincs benne semmilyen baki.
  • Contrecast
    Írd ki egy BlueRay DVD-re- arra talán ráfér...hihi.
  • Contrecast
    Jó ez a fórum. tetszik. Olvastam a FAQ-ban hogy az amerikai pótok csak ideiglenes. E mondat hallatán nagy kő esett le a szívemről. Mégegy kérdés. Daf, MAN, Iveco??? ilyen kamionokat nemismernek a készítők. mert azér EU-s játék. én nem hagynám ki őket. jah hát meg a Premium. bár van Magnum. Ez böki a csőröm de hát majd augusztusban meglátjuk mi sül ki ebből... hihi..xD. Amúgy jó játék lesz ha aképekről kell ítélnem. de a parkolók szintén megint túl kicsire sikerül. bocsánat a sok kritikáért de csak felvetettem ezeket a kérdéseket..
  • Contrecast
    Ádíosz mucsácsosz. azt olvastam Augusztus 6-dik a kiadás. télleg?? remélem jól tudom.
  • Schwarz
    No comment... kár, hogy nem lehet sorszámtól-sorszámig törölni, egyszerűbb lenne...
  • gumikacsa
    Hát, ha tartják magukat az eddigi szokásukhoz, akkor az online verzió, ami 1 órát ingyen megy, kb 2 héttel a dobozos előtt megjelenik. Tehát ha augusztus 6 a dobozos, akkor kb júli 20 környékén itt a demó.
    DE EZ CSAK SPEKULÁCIÓ
  • DJKonya
    na mostmár nemsokára csak kidobnak egy demot, remélem
  • gumikacsa
    OFF:
    Nem vitázok. Sokan hülyének néznek, mert nem játszom stratégiai, meg szörnygyilkolós gammákkal. Főleg csak kamionozom, sajnos ebben a témában ezek a játékok amik elérhetők. Nem a legjobbak, de ez van. Viszont autós játékokkal dunát lehetne rekeszteni, és a TDU kb. valahol a középkategória.
    Ha éppnem kamionozom, néha autózom, de csak 2-3 olyan van, amivel szeretek játszani, a többi limonádé... néha egy kis foci, meg egy kis repülés, és úgy kb ennyiben ki is merül a játék. Inkább szerkesztgetek, és makettezem, természetesen kamionokat, buszokat...
    De maradjunk annyiban, sohasem érdekel, ki mit mond, ha érdekelne, már rég abbahagytam volna....

ON:

A multkori video youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=NzxR-av3Xko

Nagyfelbontásúverzió (zip):

http://www.scssoft.com/movie/Euro_Truck_Simulator_Rondomedia_Teaser.zip
  • gumikacsa
    Na, megint jöttök a fos tdu-val....
  • Fodorgyurma
    Ebbe nem lessz man!!!!
  • Pepsi Twist
    igen, értem...
  • dragon11
    Jah, mert erre sincs pénze.Látom értetted mit mondtam.:)
  • Pepsi Twist
    amit nem tudtak licencelni :D
  • dragon11
    Azért ne a 23.századot nézzétek.:)Főleg te pepsi.. a TDU fejlesztője az Atari, nem?Gondoldold el, azt egy jól menő vállalkozás, ennek csak 4 kamionra van pénze.stb..
  • Pepsi Twist
    én még annyit tennék hozzá hogy azért lehetne nagyobb az egész világ mert hogy 15-20 perc alatt elmegyek Franciao.-ból az Ukránokhoz az azért kicsit irreális olyasmi arányoknak kéne lenni mint a TDU-ba... ami ott 1 km az itt is 1km... no meg lehetne normális 2 sávos országút :D
  • LecterDoktor
    Hello!
    Már régóta figyelem, hogy mikor jön ki a játék, de még csak egy demó sincs:S Már nagyon várom. Nekem nagyon tetszik, hogy vannak közúti jelzőtáblák, hogy főótvonal, elsőbbségadás kötelező, megállni tilos... Kíváncsi vagyok mennyire lesz benne betartva a kressz?:D Mert pl a Haulinban sem nagyon adnak elsőbbséget:D Ez mondjuk csak hab lenne a tortán:P Volt lejjebb aki írta, hogy szinte csak autópálya van. Hát mondjuk belefeccölhettek volna mégnagyobb munkát hogy nagyobbak legyenek a városok, no meg, hogy pl 17 t össztömeget meghaladó gépjárművel behajtani tilos tábla legyenXD De ez tényleg csak apróság, no meg akkor mégkésőbb jönne ki. Szó, ami szó tényleg jónak néz ki a játék, főleg már az zsír, hogy Európa:D
  • leho94
    :DDD
  • V43 1105
    Videó, 2:15 .. xD
  • norbi56
    az a jó nem olyan gagyi lesz mint a haulinba h a külső sáv alakul lehajtó,felhajtó sávvá
  • LTomi
    Nem mindegyiknél.
    Egyébként észrevettétek, hogy ahol a svájci határt mutatják, ott az AI nem áll meg? Pedig Svájcnál meg kéne, mert nincs benne a Schengeni övezetben. :D

• Incsi
    Új videó a játékról!!!
    videó
  • Schwarz
    Azt a csomagot torrenten találtam, nem saját készítés :-)
  • DJKonya
    majd csinálunk Tanya Mapot:P a kiskunsági fejőházból viszünk tejet a szegedi marika néni boltjába, ja és egy csillogó villogó fúl tuningos V8-as 620-as Scaniad van pótkocsinak meg ilyen tákolt ifa pót és olyan úton kell menni hogy ráz mint egy óriásvibrátor meg néhol olyan sáros a talaj hogy tengelyig besüllyedsz, ja és nagy mtz-k meg parcellakombájnok dolgoznak a földeken meg nagy disznócsorda szaladgál át előtted az úton, ha elütöd jön Tót Pisti a rendőrautóval(1 lóerős szekér) ja és nem pénzbirság lessz hanem aranytallér:P
  • mazsola89
    mindig csak autópálya meg autópálya :( minden kamionos gameben
    Pttm Norvay map-ban pedig a főutakat túlozták el hol van az arany középút???
  • Pepsi Twist
    nájsz gamma lesz remélem SM 4.0 és DX 10 lesz :D
  • Solt
    Egyre érdekesebb... Te is Track Ir mániás vagy... ez fogja majd támogatni? Meg lehetne tudni? Ha igen, akkor veszek egyet!
  • belapeter
    Alíg bírom kivárni a játékot!!!
    Már Hétfőn rendelem is az új és erős graf.kártyát!!
  • belapeter
    az jó!
  • gumikacsa
    Ahogy elnéztem, a felhajtóknál van elég hosszú gyorsítósáv
  • belapeter
    Tomi,szerinted lesznek hozzá (majd)kamionok amiket be lehet tenni??
  • LTomi
    Lehetne frissíteni a bannert, "Megjelenés: 2008. augusztus"-t "Megjelenés: 2008. augusztus 6-"-ra cserélni.
  • dragon11
    NEM.
  • AudiQuattro
    hogy viszakellene olvasni,vagy van FAQ
  • AudiQuattro
    Lehet
  • donatus13
    Ebbe lehet majd multizni?:D
  • DJKonya
    ááá de faintos lessz ha jóllátom augusztus 6.-ra tervezik a kiadást
  • Colos111
    Új videó!
  • norbi56
    simán egybknt nagyon jól el lehet szórakozni vele:D
  • mazsola89
    Hi all
    Abban tudna nekem segíteni valaki hogy: régebben volt egy link melyben az volt hogy egy scania-val lehetett menni felülnézetben egy tesztpályán
    Valai ismeri??
  • Doog
    Én meg innen csináltam csengőhangot a telómra. :D