140239
Euro Truck Simulator
  • LTomi
    Nem úgy tűnik, csak az első galéria van fent és a legutolsó hír 2007 őszén íródott. :D Szerintem szerverleállás volt. :(
  • gumikacsa
    közben helyre is jött
  • gumikacsa
    vagy elszáltak a gépek, és veszett minden...
  • Pepsi Twist
    lehet kell a hely a demonak :D
  • LTomi
    LOL, télleg, most hogy jobban megnéztem. xD
  • AudiQuattro
    É tegnap akartam megnézni van-e vmi uj erre lap nem jelenithető meg.
  • gumikacsa
    Gond az nincs is, csak eltünt minden, 2007 őszéig visszamenőleg...
  • CseNo
    Nem csak nálad. Nálam is a régi az ETS hivatalos oldala.
  • LTomi
    Semmi gond sincs a honlapjaikkal. :D
  • Pepsi Twist
    tudom de aki fjórumozik az időgépben ül...
  • gumikacsa
    Nem az SG-vel van gond, hanem az scs oldalaival
  • Pepsi Twist
    valami időgép ez az SG :D
  • gumikacsa
    Csak nálam fejlkődött vissza az scs software oldala, és az ets hivatalos oldala?
  • Contrecast
    Amúgy nemrég kérdeztem azt a hülyeséget a térképről. Na rómától lefelé még nemláttam meg itt ez a kép! vajon van alatta is élet??
  • gumikacsa
    "Ennyi erővel mindenki vegy meg eredetibe" - Na, ezzel a felfogással van a baj. Pontosan azért készül egy játék, hogy megvedd eredetibe, nem azért hogy letöltsd a netről.
  • Contrecast
    Ennyi erővel mindenki vegy meg eredetibe, hogy táűmogassuk az SCS software-t és akkor hátha lessz annyi fölösleg szabadnapjuk hogy ne 4-et hanem 20db kamion csináljanak.(ne vedd komolyan csak kiborultam)
  • DJKonya
    amugy meg nemértem hogy a játékot ez hogy fogja érinteni hogy mondjuk portugáliának mennyi a lakossága, mennyi a GDP-je meg ilyenek, kiváncsi vagyok!
  • CseNo
    Ez még csak előjegyzés sajnos... De akkor sem innen venném meg.
  • Doog
    Annyit tudunk amennyit te.
  • LALI PETERD
    császtok
    csak a 4 legjobb kamion lesz benne!:D
    a gépigényéről tudtok valamit?
  • dennis88
    szerintem az a lényeg hogy kapjunk egy élvezhető és jó játékot
    tökmindegy hogy a kamionok neve mi lessz!
    http://youtube.com/watch?v=g-3eygV7IpA
    még a kamionban lévő karok is mozogni fognak
    nekem tetszik!
    csak jöjjön már
    nagyon várom
  • DJviolin
    Akkor a játékot egy tollvonással át is lehetne nevezni szépen West Euro Truck Simulator-nak.

Szerintetek később majd lehet a pályát bővíteni?
  • Djemba
    hónap végén tuti kint lesz
  • Contrecast
    Értem!
  • gumikacsa
    Ami fehér, benne lesz, ami szürke nem.

• gumikacsa
    Kezdemazt érezni,hogy nem tudtok 1 mondatot rendesen értelmezni. Akkor elmagyarázom:

A készítők mondták, hogy nem tesznek már bele több kamiont. Talán majd kiegészítő ként. Vagy ha lesz második rész, akkor abban már biztosan több kamion lesz.....
  • Contrecast
    megis tudjátok rendelni:
    ETS LINK
  • DJKonya
    Spanyolország és Franciao. is
  • DJKonya
    ez gey régebbi kép....ha megnézted volna a legújabb videót látnád hogy ottvan rajta
  • Contrecast

Nem lesz Franciaország és Spanyolország??? csak kérdezem.
  • Contrecast
    Olvassátok el a | #2609-es üzenetet!
  • DJ BP
    ?? Ki írt bárhol is második részt?
  • Contrecast
    Második rész????
    minden bizonnyal valahol elveszthettem a fonalat. vagy megsem volt??
    Nem hallottam még 2-dik részről..
  • gumikacsa
    Ne keverjük össze a gyári kamionokat a rajongók által készített kamionokkal. Az Scs kis cég, logikus, hogy nem költenek olyanra, hogy licens, hisz amennyit ez a 4 cég kérhet, annyi játékot az életben nem adnak el, hogy behozza az árát.
    Más rajongók is felhozták, hogymiért csak 4 kamion van benne, erre a készítők azt mondták, hogy már nem tudnak beletenni többet, talán majd kiegészítőként (vagy a második rélszben...).

Képeket régen láthattál, hiszen már elég régóta eu-s pótok vannak a képeken.
  • Contrecast
    Van benne valami.
  • Pepsi Twist
    meg simán adhatnák ingyen ezt a logosdi nevesdi dolgot mert ez is hatalmas reklám nekik hogy: "a mi kamionunk neve szerepel ebbe a játékba"...

viszont haszont is akarnak belőle ezért adnák el...
  • Contrecast
    Nem arra értem CseNo- hanem a kiegészítőkre. pl kigeészítő Scania-. arra is Scania van írva és nem lett belőle senkineksem baja. csak ennyit kéne. bár a hülye gyártók meg dugják fel ha erre nem képesek.
  • CseNo
    A PttM-ben soha nem voltak igazi márkák. Biztos feltetted a real truck names modot, és az átírta az összeset. Peterbilt helyett pl. Pacific van ráírva a gépekre...
  • Doog
    Ez van.
  • Contrecast
    Meg ezt a Liszenszesdit nem igazán értem: a PttM-be nagy nyugodtan ráírták, másolták, koppinntották az eredeti logókat ittmeg nem tudják fél év alatt elintézni hogy 4 kamionon rajta legyen az a hülye logó? hát a pofám leszakad..