140239
Euro Truck Simulator
-
#2652 Nem úgy tűnik, csak az első galéria van fent és a legutolsó hír 2007 őszén íródott. :D Szerintem szerverleállás volt. :( -
#2651 közben helyre is jött -
#2650 vagy elszáltak a gépek, és veszett minden... -
#2649 lehet kell a hely a demonak :D -
#2647 LOL, télleg, most hogy jobban megnéztem. xD -
#2645 É tegnap akartam megnézni van-e vmi uj erre lap nem jelenithető meg. -
#2644 Gond az nincs is, csak eltünt minden, 2007 őszéig visszamenőleg... -
CseNo #2643 Nem csak nálad. Nálam is a régi az ETS hivatalos oldala. -
#2642 Semmi gond sincs a honlapjaikkal. :D -
#2641 tudom de aki fjórumozik az időgépben ül... -
#2640 Nem az SG-vel van gond, hanem az scs oldalaival -
#2639 valami időgép ez az SG :D -
#2638 Csak nálam fejlkődött vissza az scs software oldala, és az ets hivatalos oldala? -
#2637 Amúgy nemrég kérdeztem azt a hülyeséget a térképről. Na rómától lefelé még nemláttam meg itt ez a kép! vajon van alatta is élet??
-
#2636 "Ennyi erővel mindenki vegy meg eredetibe" - Na, ezzel a felfogással van a baj. Pontosan azért készül egy játék, hogy megvedd eredetibe, nem azért hogy letöltsd a netről.
-
#2635 Ennyi erővel mindenki vegy meg eredetibe, hogy táűmogassuk az SCS software-t és akkor hátha lessz annyi fölösleg szabadnapjuk hogy ne 4-et hanem 20db kamion csináljanak.(ne vedd komolyan csak kiborultam) -
#2632 amugy meg nemértem hogy a játékot ez hogy fogja érinteni hogy mondjuk portugáliának mennyi a lakossága, mennyi a GDP-je meg ilyenek, kiváncsi vagyok! -
CseNo #2631 Ez még csak előjegyzés sajnos... De akkor sem innen venném meg. -
#2628 Annyit tudunk amennyit te. -
LALI PETERD #2627 császtok
csak a 4 legjobb kamion lesz benne!:D
a gépigényéről tudtok valamit? -
dennis88 #2626 szerintem az a lényeg hogy kapjunk egy élvezhető és jó játékot
tökmindegy hogy a kamionok neve mi lessz!
http://youtube.com/watch?v=g-3eygV7IpA
még a kamionban lévő karok is mozogni fognak
nekem tetszik!
csak jöjjön már
nagyon várom -
DJviolin #2625 Akkor a játékot egy tollvonással át is lehetne nevezni szépen West Euro Truck Simulator-nak.
Szerintetek később majd lehet a pályát bővíteni? -
Djemba #2623 hónap végén tuti kint lesz -
#2622 Értem! -
#2621 Ami fehér, benne lesz, ami szürke nem.
-
#2620 Kezdemazt érezni,hogy nem tudtok 1 mondatot rendesen értelmezni. Akkor elmagyarázom:
A készítők mondták, hogy nem tesznek már bele több kamiont. Talán majd kiegészítő ként. Vagy ha lesz második rész, akkor abban már biztosan több kamion lesz..... -
#2619 megis tudjátok rendelni:
ETS LINK -
#2618 Spanyolország és Franciao. is -
#2617 ez gey régebbi kép....ha megnézted volna a legújabb videót látnád hogy ottvan rajta -
Nem lesz Franciaország és Spanyolország??? csak kérdezem. -
#2615 Olvassátok el a | #2609-es üzenetet! -
DJ BP #2613 ?? Ki írt bárhol is második részt? -
#2610 Második rész????
minden bizonnyal valahol elveszthettem a fonalat. vagy megsem volt??
Nem hallottam még 2-dik részről.. -
#2609 Ne keverjük össze a gyári kamionokat a rajongók által készített kamionokkal. Az Scs kis cég, logikus, hogy nem költenek olyanra, hogy licens, hisz amennyit ez a 4 cég kérhet, annyi játékot az életben nem adnak el, hogy behozza az árát.
Más rajongók is felhozták, hogymiért csak 4 kamion van benne, erre a készítők azt mondták, hogy már nem tudnak beletenni többet, talán majd kiegészítőként (vagy a második rélszben...).
Képeket régen láthattál, hiszen már elég régóta eu-s pótok vannak a képeken. -
#2608 Van benne valami. -
#2607 meg simán adhatnák ingyen ezt a logosdi nevesdi dolgot mert ez is hatalmas reklám nekik hogy: "a mi kamionunk neve szerepel ebbe a játékba"...
viszont haszont is akarnak belőle ezért adnák el... -
#2606 Nem arra értem CseNo- hanem a kiegészítőkre. pl kigeészítő Scania-. arra is Scania van írva és nem lett belőle senkineksem baja. csak ennyit kéne. bár a hülye gyártók meg dugják fel ha erre nem képesek. -
CseNo #2605 A PttM-ben soha nem voltak igazi márkák. Biztos feltetted a real truck names modot, és az átírta az összeset. Peterbilt helyett pl. Pacific van ráírva a gépekre... -
#2604 Ez van. -
#2603 Meg ezt a Liszenszesdit nem igazán értem: a PttM-be nagy nyugodtan ráírták, másolták, koppinntották az eredeti logókat ittmeg nem tudják fél év alatt elintézni hogy 4 kamionon rajta legyen az a hülye logó? hát a pofám leszakad..