140239
Euro Truck Simulator
  • Attila889
    ha nem tetszik ne jácc vele :D
    Nem ám hogy örülnétek hogy végre egy oylan gamma ahol EU-ban kell autókázni...ritka az iylen
  • Schwarz
    Teljes hasonulás visszafelé, mi? Ez a másik, amitől herótom van.
    azval=aZZal!

Szerintem ne nagyon reklámozd a nyelvtan tudásodat.
  • Solt
    Korrekt! Én csak azt szeretném, hogy egymást tiszteletben tartva, normális hangnemben, és megfelelő színvonalon tudjunk fórumozni!
  • dragon11
    És( bocs h ezzel kezdek mondatot) bocsánatot kérek tőled és a többiektől is..
  • Solt
    Ámen! :)
  • dragon11
    Azóta én sokat változtam.. úgymond benőtt a fejem lágya...
  • krisztianp16
    Oké!Köszi.
  • DJKonya
    semmi baj nyugi amúgy én voltam a hülye és bocsánatot kérek,
    de amúgy válasz a kérdésedre hogy én azt olvastam hogy a teljes játék kiadásával együtt adnak ki triált, de olyat is hogy a megjelenés előtt 2 héttel....de mindenki csak találgat
  • krisztianp16
    Nagyon bunkok vagytok most mi a bajotok tanárurak?
  • DJKonya
    na jolvan nincs vita bunkó paraszt voltam mert megjegyeztem valamit verjetek agyon......
  • Solt
    Nem, nem elég az iskolában! Az, hogy milyen szinten áll valaki, azt az is mutatja, hogy milyen igényei vannak! Ez az anyanyelvetek! A minimum az a tisztelete! Ami abban nyilvánul meg például, hogy igyekszünk nem megerőszakolni!

Én például annak, aki nem megfelelő stílusban, és a minimumnak nem megfelelő helyesírással nyilvánul meg, nem vagyok hajlandó segíteni!

Gondolkozz el azon, hogy Lock-On topikban miért övezi általában hallgatás a hozzászólásaid!

Én be is fejeztem, nem óhajtok vitatkozni, véleményem szerint a helyesírás éppen olyan elvárt minimum, mint az, hogy a másikat nem nevezzük kapásból idiótának!
  • krisztianp16
    Most ez itt nyelvtan óra vagy fórum az eurotrackrol?Én csak kérdesztem
  • DJKonya
    én sem akartam bántani, de áhh mind1... inkább nem mondok semmit
  • dragon11
    Jól mondod.Aztól értelmetlen, mint az azval.Ezért írásban jelölt teljes hasonulás történik.Aztól= Attól a z hasonul a t-hez..
    Azval= Avval.

Ne tartsunk már Magyar órát mert elég az iskolába ..
  • Solt
    Nem akarom bántani, csak nem értem! :)
  • dragon11
    Bocs h beszólok de elég idióta vagy hogy ha ennyit sem tudsz a magyar nyelvről h a lesz az 1sz, ami a legfontosabb szó a jövőidőben.

Bocs még1x, csak idegesít már az 5. hsz-ed után.
  • DJKonya
    ha jól tudom eggyesek nem azt mondják hogy attól hanem aztól, de még ezt se tudja leírni csak így: "asztól"
  • Solt
    Kedves Krisztián! Ha elárulod nekünk, hogy mi jelent az "asztol" szó a te szótáradban, akkor felelünk a kérdésedre!
  • Máté94
    Nem!
  • krisztianp16
    Hellosztok mikor adnak ki demot? mert gondolom asztol hogy 2008.augusztus.6-án adják ki asztol még elöte van demo.
  • gumikacsa
    nem azért, hogy kötözködjek (na jó, de :D), de veled lehet a hiba. Én is kormánnyal játszom, igaz, kicsit hangolgatnom kellett, de nálam egész jó. Persze a tökéletestől messze van, de amiket leírtál, az nálam nem jelentkezett, szépen fokozatosan tudok gyorsulni vele, persze, ha tövig nyomom, akkor azért pörög rendesen, de ez az igazi gépeknél is így van.

A grafikus motor az első rész óta ugyan az a szar, mindig kicsit finomítgatva. Amit én nagyonhiányolok, az az árnyékok, és az élet (járókelők, esetleg élővilág....)
  • leho94
    lol .. Én ha megpöccintem a pedált nem megyek 20-al de én nemis rakok bele kva erős motort csak épp olyat ami 90-100 határát súrolja :)
  • Streetwarrior
    Nem padlógázzal indulok, éppen arra utaltam ezzel "pedállal játszom". Én próbáltam már valódi kamiont, de csak a nyerges maga nem indult el olyan tempóval, mint itt dupla póttal. Ja és elég csak megpöccinteni a pedált itt és már 20-el megyek, egyszerűen nem lehet normálisan adagolni.

LTomi a proféta szóljon belőled...

• LTomi
    A pálya nehezen lehet ugyanolyan, mint eddig, mivel EU-ban játszódik. A grafikán (és a videók alapján a fizikán is) fejlesztettek, elég ha csak összehasonlítod a Haulin'-ban fellelhető undorító fákat az ETS környezetével.
  • daf xf
    mondjuk ha nem padlogázal indulsz nagy a valószinüsége h. nemlö ki a kamion....
  • Streetwarrior
    Szerintem is piros X-ek lesznek. És gondolom azért van sok autópálya, mert mindegyik ugyanúgy néz ki, így nem kell sokat dolgozni vele. Szemlátomást ugyanaz az engine, mint az American Long Haul alatt. Azért nem semmi, hogy a Convoy-Haulin'-American Long Haul-ben ugyanúgy néznek ki a pályák. Néha hozzávarrnak egy-két kamiont, mint az Alh-ban is, ahol ráadásul hibás is volt az egyik. Remélem a fizikán fejlesztenek valamit, mert én Logitech G25-el nyomom és hiába játszom a pedállal, meg a manuális váltóval, akkor is kilő a kamion, ha elindulok. Szeretem a kamionos játékokat, de azt nem hiszem el, hogy 1 év alatt nem fejlesztenek semmit. Amit eddig változtattak a részeken az kb. 1 délután alatt megcsinálható még a pályaeditorral is.

Ennek ellenére reménykedem, hogy az új rész jobban befog jönni és esetleg a táj is változik majd, mert 3 rész óta ugyanazokon menni már kicsit unalmas. Azért remélem nem úgy gondolják, hogy azért mert Európa attól még simán fel lehet használni egy csomó dolgot az előző részekből.
    Legyen legalább olyan minőségű, mint a Pedal to the Metal, ami szerintem az utolsó normális 18 wheels játék volt, azóta csak romlik a minőség.
  • N o N a m e
    szerintem ott nagy piros X-ek lesznek :)
  • [HUN]FaTaL
    Majd belemoddolják a többi utat:D
  • gumikacsa
    Hát ja, elég soványka. Remélhetőleg legalább a távok nagyok. A közút az szinte semmi.
  • LTomi
    Egyébként néhány helyen csak úgy vége szakad az útnak (pl. Spanyolországban), lehet, hogy azt még továbbépítik, de akkor sem lesz túl sok. :(
  • allock #2662
    bőven elég ha valósághű, főleg a városoknál
  • LTomi
    Lengyeleknél lesz pár normális közút is, de a többi 99%-ban autópálya. -.- (A pálya a vastag, a sima út a vékony vonal.)
  • Doog
    Ja hát majd meglátjuk. :)
  • DJKonya
    ez igaz, de mondjuk a városok zok egybe voltak mint itt is, nem kell nagyítani, ha tényleg ennyi lesssz akkor meg azér foglalkozhatnának vele kicsit többet és mondjuk spanyolországba is raknának legalább 4 várost......
  • Doog
    Az eddigi részekben is úgy volt, hogy elkezdtél nagyítani és egyre több útvonal jelent meg.
  • DJ BP
    ez így nagyon gyér...
  • DJKonya
    nehogy már ennyi útvonal legyen az egész, pfff
  • Vpter
    ÓÓ Pont 18. szülinapomom jelenik meg:D:D:D
  • V43 1105
  • gumikacsa
    Nálam már jó