140239
Euro Truck Simulator
  • sombre
    igen
  • RS
    Az lenne a kérdésem, hogy mondták hogy a Convoy-ban nem lehetett menet közben elmenteni. Ez mit takar? Hogy csak akkor lehetett elmenteni ha elvitt egy fuvart valaki? Vagy hogy érti?
  • LTomi
    Haulin'-ban is akárhol lehet menteni, itt miért ne lehetne?
  • heyman8909
    Jó lenne. Szerintem az is király lenne, ha az úton bárhol el tudnám menteni a játékot, mert sokszor nem tudok 3-4 órát a gép előtt ülni, és vezetni...
  • RS
    Mármint nem az összes benzinkút!
  • RS
    Látom a benzinkutakon 5-22-ig van kiírva a nyitvatratás.
    Lehet hogy ez előtt és után nem lessz nyitva? Mármint nem lehet tankolni? Végülis úgy lenne a jó.
  • Contrecast
    hali! amúgy itt fent a tpik képében balról a 3-dik kamion az egy Axor ugyE????
  • KAMIONOS KOGYO
    jaja
  • sombre
    igazad van!
  • Schwarz
    Még egy ilyen nap és az egész rohadt topikot töröltetni fogom! Nem igaz, az egyik elkezdi, mi a frászért kell folytatni? Aki folytatja lesüllyed arra a szintre, mint amelyik elkezdte.
    Az a baj, hogy elkezdem törölni ezeket a nulla intelligenicáról tanúskodó hozzászólásokat és csak közben jövök rá, hogy előbb a modi topikba kellett volna belinkeli az egészet.

Nyári szünet, remek...
  • KAMIONOS KOGYO
    még nem
    kb. 2 hét múlva
  • sombre
    már le lehet tölteni a demót?
  • Solt
    A véleményem szerint valamikor augusztusban várható a demó, és kb két héttel utána a végleges...
  • sombre
    szóval 2 hét múlva megjelenik a játék?kb még rá 1 hét mire megjelenik a torrentoldalakon.
  • mazsola89
    Mit szólnátok egy kis gabonázáshoz az ETS-ben????
    (csak h egy kis témaváltás legyen de más nem jutott az eszembe)
    :D:D:D:D:D::DD:D:D:D:D:D:D
  • leho94
    mintha te nem lennél az -.-
  • dragon11
    Így van.Nem kötelező olvasni ezt a fórumot.Szépen fogalmaztál Solt.
  • Solt
    Néked kedves barika barátom pedig csak azt tudom javasolni, hogy néha vess egy pillantást arra, hogy a kolomp kinek is a nyakában van... nem biztos, hogy mindig a hangok után kell vonulni... az önálló gondolkodásba még egy ember sem halt bele...
  • Solt
    Na fékezzél, mert kisodródsz! Majd akkor beszélhetsz velem ilyen hangnemben, ha én is így beszélek Veled! Úgy látom, hogy a tojáshéj a seggedről a szemedre csúszott! Távolítsd el, és fuss neki az utolsó üzeneteknek még egyszer! Megvolt? No, akkor biztos láthatod, hogy többen is tényként kezelik az augusztus 6.-i dátumot! A hozzászólásom nekik szólt, mivel nagy valószínűséggel nem olvasták a pár hete leírtakat! Tehát, ha legközelebb úgy döntesz, hogy egy nálad közel kétszer idősebb emberhez ilyen hangnemben szólsz, legalább alapozd meg a véleményedet, olvass vissza, és utána vezesd elő az elmés, magasröptű eszmefuttatásodat! Eltekintek attól, hogy elhelyezzem egy skálán a Te agyadat...
  • Attila889
    honnan tudjuk? :D
    Szerinted oda van írva?Majd megtudod ha kijött :D
  • Solt
    Nem akarom senki kedvét elvenni, de ne nagyon éljétek bele magatokat ebbe az augusztus 6.-i dátumba... azon a videón kívül sehol nem szerepel ez a dátum! :( Akkor lesz majd szerintem konkrét dátum, ha kiadják a demót... addig marad a körömrágás! :)
  • daf xf
    és kb mennyibe fog kerülni nemtudjátok ?
  • zolo
    Deigen...
  • Szabi84
    igen, neked átírják
  • Tomika boy
    Hali!A kamionok meg kapják az eredeti nevüket mert a scania is swift meg ijenekek???!!!
  • Scania R580
    Lehetséges hogy magyarba nem lesz megvásárolható.
  • Scania R580
    Inkább vedd meg a boltba ha majd kiadják, és ezzel is támogatod őket!!!
    Relase date:2008.08.06.
  • LTomi
    Ez már régi.
  • devid1414
    http://www.youtube.com/watch?v=AmL4GS3JyMA
    hali egy kis video a játékrol
  • nagykispeter
    Ebbe az egybe ne legyél biztos.
    Ott van több játék is amit minden hónapba átírtak következő hónapra.
    Az viszont biztos hogy ami egyszer ki van írva az előbb utóbb meg fog jelenni!
  • zolo
    A Seven M (magyar kiadó) oldalán is 2008 augusztus van :)
  • LeWyTy
    xD
  • Szabi1991
    kár, pedig én a benzin szállító kamionba nitrót akartam tölteni, és bevezetni a motorhoz..
  • Pepsi Twist
    amúgy azt nézem a képeken hogy nem lesz tuning... de lehet nem is baj
  • Solt
    Mondjuk engem... tán azért, mert ők adják ki...
  • Pepsi Twist
    az kit zavar?
  • Solt
    Ja tényleg, emlékszem! :)

Csak gyanús, hogy ez a hivatalos oldalon nem szerepel! :(
  • Pepsi Twist
    volt 1 trailer... aminek a végén aug. 6. volt írva...
  • Solt
    Igen ott van, csak nem tudom, honnan van az az infó! Erre lennék kíváncsi... mi az alapja? :)
  • SitatiS
    A bannerkép alatt van nem? :)
    Neki másoltam be,h néha használja is a látását,ha már van..