140239
Euro Truck Simulator
-
#2951 igen -
#2950 Az lenne a kérdésem, hogy mondták hogy a Convoy-ban nem lehetett menet közben elmenteni. Ez mit takar? Hogy csak akkor lehetett elmenteni ha elvitt egy fuvart valaki? Vagy hogy érti? -
#2949 Haulin'-ban is akárhol lehet menteni, itt miért ne lehetne? -
heyman8909 #2948 Jó lenne. Szerintem az is király lenne, ha az úton bárhol el tudnám menteni a játékot, mert sokszor nem tudok 3-4 órát a gép előtt ülni, és vezetni... -
#2947 Mármint nem az összes benzinkút! -
#2946 Látom a benzinkutakon 5-22-ig van kiírva a nyitvatratás.
Lehet hogy ez előtt és után nem lessz nyitva? Mármint nem lehet tankolni? Végülis úgy lenne a jó. -
#2945 hali! amúgy itt fent a tpik képében balról a 3-dik kamion az egy Axor ugyE???? -
#2944 jaja -
#2943 igazad van! -
#2942 Még egy ilyen nap és az egész rohadt topikot töröltetni fogom! Nem igaz, az egyik elkezdi, mi a frászért kell folytatni? Aki folytatja lesüllyed arra a szintre, mint amelyik elkezdte.
Az a baj, hogy elkezdem törölni ezeket a nulla intelligenicáról tanúskodó hozzászólásokat és csak közben jövök rá, hogy előbb a modi topikba kellett volna belinkeli az egészet.
Nyári szünet, remek... -
#2933 még nem
kb. 2 hét múlva -
#2931 már le lehet tölteni a demót? -
Solt #2929 A véleményem szerint valamikor augusztusban várható a demó, és kb két héttel utána a végleges... -
#2928 szóval 2 hét múlva megjelenik a játék?kb még rá 1 hét mire megjelenik a torrentoldalakon. -
#2916 Mit szólnátok egy kis gabonázáshoz az ETS-ben????
(csak h egy kis témaváltás legyen de más nem jutott az eszembe)
:D:D:D:D:D::DD:D:D:D:D:D:D -
#2887 mintha te nem lennél az -.- -
#2876 Így van.Nem kötelező olvasni ezt a fórumot.Szépen fogalmaztál Solt. -
Solt #2875 Néked kedves barika barátom pedig csak azt tudom javasolni, hogy néha vess egy pillantást arra, hogy a kolomp kinek is a nyakában van... nem biztos, hogy mindig a hangok után kell vonulni... az önálló gondolkodásba még egy ember sem halt bele... -
Solt #2874 Na fékezzél, mert kisodródsz! Majd akkor beszélhetsz velem ilyen hangnemben, ha én is így beszélek Veled! Úgy látom, hogy a tojáshéj a seggedről a szemedre csúszott! Távolítsd el, és fuss neki az utolsó üzeneteknek még egyszer! Megvolt? No, akkor biztos láthatod, hogy többen is tényként kezelik az augusztus 6.-i dátumot! A hozzászólásom nekik szólt, mivel nagy valószínűséggel nem olvasták a pár hete leírtakat! Tehát, ha legközelebb úgy döntesz, hogy egy nálad közel kétszer idősebb emberhez ilyen hangnemben szólsz, legalább alapozd meg a véleményedet, olvass vissza, és utána vezesd elő az elmés, magasröptű eszmefuttatásodat! Eltekintek attól, hogy elhelyezzem egy skálán a Te agyadat... -
#2870 honnan tudjuk? :D
Szerinted oda van írva?Majd megtudod ha kijött :D -
Solt #2869 Nem akarom senki kedvét elvenni, de ne nagyon éljétek bele magatokat ebbe az augusztus 6.-i dátumba... azon a videón kívül sehol nem szerepel ez a dátum! :( Akkor lesz majd szerintem konkrét dátum, ha kiadják a demót... addig marad a körömrágás! :) -
#2868 és kb mennyibe fog kerülni nemtudjátok ? -
#2867 Deigen... -
#2866 igen, neked átírják -
#2865 Hali!A kamionok meg kapják az eredeti nevüket mert a scania is swift meg ijenekek???!!! -
#2864 Lehetséges hogy magyarba nem lesz megvásárolható. -
#2863 Inkább vedd meg a boltba ha majd kiadják, és ezzel is támogatod őket!!!
Relase date:2008.08.06. -
#2860 Ez már régi. -
#2859 http://www.youtube.com/watch?v=AmL4GS3JyMA
hali egy kis video a játékrol
-
#2858 Ebbe az egybe ne legyél biztos.
Ott van több játék is amit minden hónapba átírtak következő hónapra.
Az viszont biztos hogy ami egyszer ki van írva az előbb utóbb meg fog jelenni! -
#2857 A Seven M (magyar kiadó) oldalán is 2008 augusztus van :) -
#2856 xD -
Szabi1991 #2854 kár, pedig én a benzin szállító kamionba nitrót akartam tölteni, és bevezetni a motorhoz.. -
#2853 amúgy azt nézem a képeken hogy nem lesz tuning... de lehet nem is baj -
Solt #2852 Mondjuk engem... tán azért, mert ők adják ki... -
#2851 az kit zavar? -
Solt #2850 Ja tényleg, emlékszem! :)
Csak gyanús, hogy ez a hivatalos oldalon nem szerepel! :( -
#2849 volt 1 trailer... aminek a végén aug. 6. volt írva... -
Solt #2848 Igen ott van, csak nem tudom, honnan van az az infó! Erre lennék kíváncsi... mi az alapja? :) -
#2847 A bannerkép alatt van nem? :)
Neki másoltam be,h néha használja is a látását,ha már van..