140239
Euro Truck Simulator
-
#3078 VÓTMÁ!
Elégszer! -
heyman8909 #3077 A második trailerben megvan a válasz az egyik alapvető kérdésre a játékkal kapcsolatban. NEM lesz Magyarország benne, legalábbis az alapjátékban, lehet azért hog patch útján mégis elérhető lesz előbb-utóbb.
-
#3076 ... Nem tudom a németeknél meglehet venni? Vagy flanc az egész?)
VÁRNI KELL. lesznek emberek is? -
heyman8909 #3075 Láttátok már a trailereket? Itt vannak:
1# http://www.gamershell.com/tv/11736.html
2# http://www.gamershell.com/tv/11820.html -
#3069 nem! csak ott láttam! -
#3068 Még egy gagyi G-Portál-os holap? :D -
#3067 Nehogy azt mondd, hogy ezen az oldalon megjelenő "információkat" tekinted hivatalos verziónak!? -
Solt #3066 Nem hiszem, hogy a Te kioktatásodra szorulna! Ha észre vetted volna szépen meg lett kurtítva a topik... volt olyan hozzászólás amelyben azt taglalták, hogy hányat kell még aludni a megjelenésig. Így 30 felett az ember már előre gondolkozik... azért hangsúlyozzuk, hogy nincs konkrét dátum, hogy a tinédzser társadalom jeles képviselői ne árasszák el augusztus 6.-án a topikot ezekkel a kérdésekkel: "Le lehet már tölteni?" "Miért nem jelent meg?" "Mikor jön már" stb...
Ha szavaimból úgy éreznéd, hogy lenézem a 14-18 év közti egyedeket, akkor nem jársz messze az igazságtól! Tisztelet a kis számú kivételnek, ez a korosztály már bizonyított itt. (is) -
JumpingJackFles #3065 Nem azt mondta, hogy biztos agusztus 6-án jelenik meg. Azt mondta, hogy a várható megjelenése... van különbség a kettő között. (értelmezd is a mondatod ne csak elolvasd) -
#3064 Ohh, de nehéz némelyik ember felfogása....
Az Augusztus 6 NEM HIVATALOS dátum. Addigra tuti nem lesz kint, esetleg az online verzió. A hivatalos dátum még mindig augusztus VÉGE
-
#3063 Az Euro Truck Simulator várhetó megjelenése 2008. Augusztus. 6-dika. A készítők továbbra is dolgoznak a játékon még a megjelenés után és folytatják tovább európa szépítgetését Angliával és Kelet illetve Dél-Kelet európával. Ez a kiegészítő tartalmazni fogja Magyarországot is! (remélem). Már nem kell sok csak pár nap és nyomhatjuk!!!!!
2008 Augusztus 6 - Euro Truck Simulator.
Forrás: HETST
www.18-wos.gportal.hu -
#3053 Hm -
#3052 Engem inkább az itthoni megjelenés érdekelne. -
Watanabe #3051 Sziasztok, az egyik angol oldalon azt írták, hogy az ETS Angliában augusztus 1-én fog megjelenni. Gondolom ti is várjátok úgy mint én... -
#3050 Továbbra sem érdekel senkit, hogy kinek milyen számítógépe van.
Ha kell még büntipont (esetleg végleges kitiltás) valakinek csak szóljon. Nekem aztán nem okoz gondot, ha bárkit felelősségre kell vonni, ezt csinálom naponta.
-
#3049 Ne éld bele magad. Az aug. 6 nem hivatalos, a hivatalos augusztus vége (a dobozos kiadás, de az online valószínű, előbb fog jönni) -
#3015 uhh kösz mindeggy :D nem vágom a kamionokat :D -
#3014 az scania tudtommal -
#3013 kerestem de nem találtam... valaki plz linkelje be még 1x azt a volvos flash cuccot amibe a volvot nak a motorját lehet baszkurálni :D -
#3009 Semmi értelme. Csak a demoig be kell zárni. -
CseNo #3002 Úristen mivan itt :D Lehet még ritkábban kellene látogatnom ezt a topicot is -.-" -
#2995 Azt a nyomorult fejedet, muszáj volt neked idejönni?
SCHWARZ - kicsit sűrűbb takarítás ráférne a topikra, esetleg a demoig pihentetni... -
#2993 örülj neki hogy legalább csinálnak ilyet -
#2970 persze, minimum graffal... -
#2969 pár oldallal arrébb vagy még ezen az oldalon levolt írva de sztem ezen megyeget majd -
heyman8909 #2968 gépigényről nem tudtok valamit? szerintetek ezen elmegy majd: amd 2,4 ghz, 512 mb ddr, geforce 4 ti 4200
Igaz nem mai, de az eddigi összes kamionos gammát vitte laggmentesen -
#2967 Schwarz:) -
#2966 .?AS:D?A:SD -
#2965 Ja igaza van SCHWARZMüLLER-nek!!!!!
-
#2964 jah ok bocs nem tudtam!! -
#2963 Egy fájl feltolásához nem kell egy egész webszervert leállítani... -
#2962 így van -
#2961 Ez nem így megy, attól, hogy szétakasztasz, még nem tudsz menteni, mert a játék nem azt nézi, hogy a pót a gépen van-e, hanem, hogy elvégezted-e a fuvart, amit beválaltál. -
#2960 még nem töltik fel a demót! -
#2959 http://www.scssoft.com/
ezt??? nekem betölti -
#2958 nektek beadja az SCS weboldalát ha nem akkor sztem töltik fel a demót!! -
#2955 pontosan :D -
#2954 Ezsem akkora baj! megyek, ledobom a pótot, mentek egyet, vissza felveszem és megyek tovább! -
#2953 Igen, csak akkor lehet menteni, amikor nincs nálad fuvar. -
#2952 bár nem biztos mert én nem vagyok jártas a Convoy-ban :D