140239
Euro Truck Simulator
-
#3134 Nem linkelem -.- nem azért küldik hogy majd mielőtt még kijönne osztogassam mint a cukrot a bácsiiii xD -
#3133 Nemhogy ide is belinkélné had szedjük -.-" -
#3132 Hello, nem jelent meg de kinn van nekem most küldik , hamarosan teszek képeket, ha érdekel valakit :) -
#3131 Hát én 2-3 német oldalon már láttam több képet de sztem a te verziód a hihető:D -
#3130 Szétnéztem kicsit én is azon a fórumon, és tényleg van pár kép, meg pár skin, de ettől még nem biztos, hogy megjelent. Amennyire én tudom, ők tesztelték a játék német verzióját. -
#3129 Lehet _:ADSADS , De mondjuk Ventures pótja az már csak nem PS-al került bele^^ -
#3128 Csak előre megcsinálják -
#3127 kijött mert már vannak letöltések is :OOOO -
#3126 Németeknél kijött, csakmer pakolgassák már a képeket meg a skinneket?! -
#3125 flame, flame, flame... -
#3124 Úgy, ahogy írtam. -
#3123 Ezt hogyérted? -
Solt #3122 Édes Istenem... -
#3121 http://hu.wikipedia.org/wiki/Monaco -
#3120 Nem mondod! de ahol monaco van (france) ott már kissebbek a hegyek! többször jártam már arra mint lent a játszon..xD! úgyhogy tudom ha akarod teszek fel képeketis! csak az olasz oldalon több híd megy a két ehgy között meg több az alagút míg a francia lusta volt ezekre! ezér érdekel hogy a játékban ezek a hegyek, alagútak 1000m-nél magasabb hídk hogyan lesznek megoldava! ezért írtam! szerintem alig lesz arra hegy! eek a készítők nem sokat tudnak európáról ha olyan picik a parkolókis de majd meglkátjuk!! elvégre márcsak 4 NAP!!!!(vagy 5) -
#3119 Az a probléma hogy monaco nem Olaszban van:D -
#3118 Engem az érdekelne hogy fog kinézni Monaco!!! visszanéztem a 4 dik oldalon a térképen és láttam ott fog menni! szerintem leesz benne egy rakás hiba mivel ott az olasz részen minden autópálya meg minden a hegyekben 1000M nél magasabb van úgyhogy röhögök ha nem igen lessz ott heegy..xD -
#3117 de ha kijön akkor mégis milyen boltokban keresem?? 576?? TESCO???? vagy hol!??? ezt még nem kérdezte senki azér kérdem.. -
#3116 Ezt a "max2xjátszokaztánúgyisledúrommertszar" dumát már most hanyagoljátok. Általában az ilyenek játszanak vele a legtöbbet, ráadásul modokért, kiegészítőkért is rinyálnak, saját maguk meg semmit sem tesznek le az asztalra. -
#3115 *Luxembourg (Luxemburg) :)) -
heyman8909 #3113 Kicsit régebbi hszben kérdezték milyen városok lesznek benne. Vettem a fáradságot, és összegyűjtöttem:
-Madrid, Barcelona (Spanyolország)
-Párizs, Lyon, Bordeaux (Franciaország)
-Brüsszel (Belgium)
-Luxemburg(Luxemburg)
-Bern (Svájc)
-Frankfurt, München, Berlin (Németország)
-Prága (Csehország)
-Varsó (Lengyelország)
-Bécs (Ausztria)
-Róma, Milánó (Olaszország) -
#3108 Igen, sajnos kis hazánkban (meg ahogy hallom, mindenüt) már ez a trend. Nekem is van ismerősöm, aki hülyének néz, mikor mondom, hogy megveszek valamit, sajnos már az a ciki, ha megveszel valamit eredetiben (rendesen sutyomba szoktam bemenni a boltba :P)
És sajnos legjobban mindig az követelőzik, aki letöltötte a játékot, hogy mikor jön már a beígért kieg, meg ilyenek... -
#3107 Abból egyelőre nem biztos, hogy lesz valami.
-
#3106 Majd itt. -
dvsc18 #3104 a fényszoro orosz járékrol vannak ujabb hírek?:) asszem az sokkal jobb lesz a képek alapján :P
-
#3102 Huh, jó kis vitát idéztem elő. :D Az lehet, hogy valaki letölti netről (Az szerintem se várjon kiegészítéseket, egyetértek Solttal.), csakhogy emiatt a sok láma teleszemeteli a topikot warez krdésekkel (Remélem, hogy majd kapak elakadásjelzőt.), később pedig, ha megjelennek javítások, kiegészítések, azért fognak szintén ebben a topikban rinyálni, mert corrupted installation-nal nem engedi felrakni a patchet, aztán meg ők lesznek megsértődve, hogy mindenki elküldi őket a francba.
Nekem ez a véleményem, senkit sem akarok vele megsérteni. -
#3101 ha magyarországon is meglehet venni akkor megveszem drágábban is, de külföldre ezér nem fogok menni vagy onnan rendelni -
#3100 29.99 EUR
=
6,953.25 HUF
ennyiért még megveszem -
Solt #3099 Én nem tudom mi van veletek! Bebök valaki valami infót, aztán ahelyett, hogy utána néznétek megy a hiszti.
30 Euro max 7500.-Ft!
Aki pedig nem óhajtja megvenni majd, az remélem később nem fogja követelni a kelet európai kiegészítést! -
#3098 10-12 ezer? hát most aztmondom hogy lehethogyha megveszi az ember el sem indul neki vagy ez egy qva szar játék akkor inkább letölti, én ennyiér biztos nem fogom megvenni, inkább letöltöm bmeg -
#3097 sajna -
#3095 Ja csak nincs mindenkinek pénze az eredetire főleg akkor nem ha 10-12 ezer forint!!!!! -
#3094 ÉN ELLOPOM A BOLTBÓL! (xD, hülyéskedtem de most akkor 10.990 frintba kerül nem??? 29.99€ az annyi!) -
#3093 Mivel a játék megjelenik hazánkban, és akárki megveheti, nem kell engedni a warezos kérdéseket mint az előző 18WoS topikokban. -
#3091 Lesz itthon is, minek mennél érte a németekhez? :D
#3077: Alapból nem lesz, de valamelyik path-ben benne lesz, ha jók a játék eladásai.
----------------------------
Már csak ezért is érdemes megvenni, itthon is megjelenik, de szerintem ezt a topikot a sok láma el fogja árasztani a "Honnan lehet letölteni?" típusú üzenetekkel. Midenki döntse el maga, én biztos meg fogom venni eredetiben. -
#3083 4 darab ismétlem 4 darab hsz-t kéne visszaolvasnod.... -
#3082 az útvonalról tud vki vmit??Mien városok lesznek benne és h mekkora a map??
THX a választ előre is -
#3081 Ugye hallotál már arról, hogy vótmázásért ban jár? -
#3080 Ne vitázzatok, mivel nekem írtál, én meg nem reagáltam rá, így ne is témázzatok erről tovább.
Annyit azért megjegyeznék, mint láthatod a hozzászólásomban (#3064), nem válaszoltam senkinek, tehát nem konkrétan a #3063-as posztra írtam, hanem mindenkinek.
A koromon meg ne vitázzunk, mert lehet, hogy 15 évvel többet írtam be, és még csak 15 vagyok... -
Solt #3079 Nem lehet, hanem biztos...
Idéznék tőled: "Nem azt mondta, hogy biztos agusztus 6-án jelenik meg. Azt mondta, hogy a várható megjelenése... van különbség a kettő között. (értelmezd is a mondatod ne csak elolvasd)"
Az utolsó mondatodra semmi szükség nem lett volna. Ez a lényeg. A kor pedig egy állapot, nem kell hozzá gratulálni... ha megéred, majd megtudod miért az ellenszenvem. Befejeztem.