140239
Euro Truck Simulator
-
#3942 OMGPLZZZZZZZ.... -
#3941 eddig sem volt utlezárás semmi.. azt a modderek tették bele -.- -
#3940 ááá nemtok jáccani mert szar a kormányom, ha lessz pénzem azonnal veszek egyett:@ pont ilyenkor szar be ez is:@ -
#3939 Ehhh...picit uncsibb lett, mint az eddigiek. Időjárásváltozást 3 fuvar után sem láttam (tuti lesz), dumálás a többi sofőrrel nincs, random dologgal még nem találkoztam (útlezárás, baleset)...csalódás nekem egy picit, eddig... -
#3938 Mibajod van?:O Nemtudod melyik kamion melyik?:OO -
#3937 Aha, akk. szar kamiont választottam..............................
csak nincs kiírva h volvo azt így nem tok választani^^ -
#3936 Asszem én is veszek egyet. :D -
#3935 Kormánnyal mész? Én igen, és tök király! -
#3934 Nemtom én magnummal elvagyok ^^ -
#3933 Én szarom le hogy megy :)
95 nél jobban nemis akarok menni :)
De a merci szebb belülröl és én mindig nyomom és mindig belülröl.:) -
#3932 Hülye vagy?:DD Volvo jobbban ment mint a mercim ^^ -
#3931 Tulvok az első 20.000-en. -
#3930 mind1 hogy csinálja az ember, én a nehezebb módszert választottam -
#3929 Énmeg ugy h maradok a legszélén,aztán a piros után 1 méterrel teljesen elcsavarom a kormánytjobbra amikor már icit tulvan az egyenesen bajra csavarom teljsen és ez a leg egyszerűmm,nemis kell megállnom meg tolatni meg ilyen hülyeségek. -
#3928 A Volvonál mind jobb. -
#3927 Értem, ez a kék belsejű kamion jobb mint az enyém? vagy az összes kamion amit az elején tudok venni egyforma? -
#3926 énmeg úgytolatok be hogy derékszögbe állok a pirossal és tükörböl betolom.
a haulinban megedződtem mert mindig duplapótot húztam, egy idő után már a duplapóttal is tükörböl toltam be -
#3925 Pénzért át mehetsz -
#3924 katt a képre a nagyobbért
Énmeg eztszopom be 2.-ra...most mehetek visza egész.
-
#3923 Én ugybetudok álni h egy métersem kell tolatnom és tökéletesen odaáltam. -
sikerült beállni a piros csíkok közé :D:D:D:
Halljátok, kezdésnek ezt a kamiont válaszottam 97ezerért.. megéri vagy van jobb ennyiért?
HTX. -
#3921 Nemcsipem a scania belsejét anyira mint a merciét vagy a magnumért,csak énmeg direkt kilométerre autozok.Ha vettél újat akk szólj h lenullázodik e a km a külső nézetben. -
SlaCker #3920 Az kár hogy csak a szekvenciát használja. :((
És hogyan bír a 450° fokos fordulással?? -
#3919 még kicsit gyűtöm a pénzt aztán megvesze a 620-as scaniat mert ez a merci xart sem ér -
#3918 vedd el a gázt utánna nyomd a tempomatot meg -
#3917 Ja ez kegyetlenül eszi,és csak V6 os motorja van.A tankis kicsi 600 lieres,az lófax.A legdrágább magnumnak 900 literek.az elég 2500 km re is.ezmeg ezzere kb. -
Rainbow15 #3916 A tempomat hogy működik? Hiába nyomom a C-t, semmit nem csinál. -
#3915 Most mégis fogyaszt...:( :) -
#3914 Barcelona-bol mentem Liszabonba látom benzinkút nézem hát még van 350 km-re elegendő gázolaj, de nem lett elég.... -
#3913 Na, videókártya gond megoldva, indulok is.
-
#3912 hát gondolod nemtom?:P ez a szar merci úgy eszi a gázolajat mint egy 50esévekbeli csepel vagy régi szar:D -
#3911 Énis egyszer kicentiztem az üzemanyagtot,de oadértem és maradt 3 liter,amugy ha nem a adsz gázt nem fogyaszt semmit.Az I vel ha átváltod a fedélzetik. látod is. -
#3910 kabbe hogy a gyíkba hozzek bele gázolajt ha nincs kana a markomba? -
#3909 Akk elég gyönge gyerek vagy ha nembirod el a kannát.Vagy kérdmeg a kutasbácsit segitsen neked :) XD -
#3908 lol...ennyire nem vagy képes h észrevedd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!cselédvagy... -
#3907 aki mindent a végére hagy... -
#3906 hívtam a 112-t:D -
#3905 Köszi.:)
Gyemant, stfu, htx. -
#3904 Vagy vidd oda kannában XD -
#3903 Szálj ki és told.XD