140239
Euro Truck Simulator
-
Solt #3982 Na fékezzél pöcsös! Inkább próbáld meg felfogni amit írtam!
Arcade-nak: Tökéletes
Szimulátornak: Gyenge
Minek nevezik? Szimulátornak... na ez a bajom... -
#3981 Vásárló.
Hamár idézel, akkor értelmezd is azt! -
#3980 köszönjük emese -
#3979 "az én igényeimet kéne figyelembe venni!"
Ki vagy te?Kiskirály? -
#3978 Ha nem tetszik csinálj magadnak!Ne itt szemetelj,hogy így meg úgy rossz ez nincs benne az nincs benne!Örülj,hogy van ilyen játék.Na viszlát! -
Solt #3977 A trehányságukhoz elég megnézni a honlapot... -
#3976 Gameplay:
Játékmenetet meghatározó játékelemek.
Játékfejlesztés, 1 óra 5ik perc. -
Solt #3975 No figyelj! Amíg én normálisan beszélek veled, addig ezt visszafelé is elvárom! Egy büdös szóval nem mondtam, hogy én jobbat tudok... eleve milyen hozzáállás ez? Ők árulnak egy terméket, ami nem az aminek árulják! Én vagyok (lettem volna) a vevő, ergo az én igényeimet kéne figyelembe venni! (természetesen nem egyes szám első személyben!) Szarnak rá... ez megint egy haulin finomítás pici variálással. Egy idő alatt egy amatőr mod team többet elért volna! És nem azért mert lehetetlent várnánk el, hanem mert egy trehány banda! Olyan dolgokat soroltam, amik egy programozónak max egy hetét emésztené fel.
Továbbra is csak az a bajom, hogy szimulátornak reklámozzák. Örülök, hogy neked ez megfelel, de nekem nem! Ha arcade kamionos játéknak készül, akkor egy szót nem szólok! Így átbaszás a köbön! -
#3974 Akkor neked mi a gameplay? -
#3973 ez nem gameplay... -
Solt #3972 Még valami... ha már kamion szimulátor és Európa... akkor vezetési idők, sebesség határoló (ami kötelező az EU-ban), retarder... ezek alapok lennének, legalábbis hard fokozaton! Lényeges különbségnek kéne lennie a terhelt és az üres gyorsulások közt. A másik pedig, hogy Európában nem divat a vontatóval üresen rohangálni pótkocsik után... itt az a jellemző, hogy van egy szerelvényed és az rakodják -ki-be... Nem lenne sokkal élvezetesebb?
Csak azzal van a bajom, hogy szimulátornak nevezik... én meg annak vártam... ez pedig messze nem az... mindegy... én vagyok a naiv... -
#3971 Mozgó fülke , mozog az index kar , kézi fék stb , interior szebb , grafika valamelyest jobb mint idáig , nekem a hangok is teccenek de az már nem annyira -
#3970 csinálj jobbat.. Nekem ez pont elég^^ Ha több kell menj el kamionosnak ne itt kockuljál:D -
#3969 Lehet színt cserélni a kamionon! -
#3968 Várom továbbra is az újításokat az eddigi 18WoS-ekhez képest!
(most azt hagyjuk, hogy eu-ban játszódik, meg eu kamionok).
Gameplay újítások érdekelnének! -
#3967 egyetértek -
#3966 Akkor kéretik kivenni a banner-ból a középső szót! -
#3965 nemértem mit rinyáltok hogy valami nem olyan mint a valóságba... -
#3964 "...közben pedig reménykedem, hogy ez nem az amit hónapok óta várunk!"
Csalódás lenne számomra is! -
Watanabe #3963 Amint vissza olvastam a hozzászólásaitokat, nos hát aki meg szeretné venni a játékot az most ne kunyerálja a linkeket, akkor miért mondta azt, hogy majd ő megveszi. Egyébként googleben 10 perc alatt meg lehet találni, de ha valaki nem találja meg egyátalán annak adok linket, de csak privátba. -
Solt #3962 A fülke mozgás parádés! Ez az egy pozitívum benne...
Nézz a tükörbe! Hogy lehet így megcsinálni valamit? Eleve távoli a nézet, ráadásul dől az egész... nem is párhuzamos! (#3924) Nem kezeli normálisan sem a TrackIr-t, sem a G25-öt! Mennyiből állt volna megcsinálni? Megint kilő a kamion terhelve is... vissza váltásnál (manualban) több fokozatot is vált. Ez jó, de felfelé miért nem? Nincs az az idióta gkv aki üresen és terhelve azonos lépésekben vált felfelé... sok "apró" dolog amiért ez így fika! Egy arcade maszat... akkor ne hívják szimulátornak!
Ettől függetlenül nem írom le... megvárom a hivatalos verziót... közben pedig reménykedem, hogy ez nem az amit hónapok óta várunk! -
#3961 pont akkor kellene lehessen változtatni.. -
#3960 ´de ő a vételröl beszél,ne ám azt mond hogy a valóságban ha veszel kamiont nem tod kiválasztani a színét amit akarsz -
#3959 Igen játszottam, kicsit fejlesztettem is, és még modoltuk is az Across America-t (magyar térkép, magyar benzinkutak, repülők, magyarítás, textúrázás, etc.).
Szóval az összes 18WoS-t ismerem és játszottam! -
#3958 te télleg ennyire hüe vagy vagycsak teteted? hogyne lehetne átfesteni a kamiont.....csak mikor veszed akkor nem lehet választani -
Szabi1991 #3957 pl. jó lenne ha legalább kamion szint lehetne választani, festésekről már álmodni se merek....
gondolom a valóságban is kiválaszthatod a boltban a kamion színét,kárpitot, extrákat... -
#3956 visszalépést? játszottál-e a régebbi részekkel? -
#3955 sikerült köszi mindenkinek a segítséget ; -
#3954 Például?
/télleg érdekel, mert nem találtam, csak visszalépést/ -
#3953 Sztem meg kva jó... Ennél többet mit vársz? Pl. semmi bug(legalábbis nálam) és csomo extra a többi 18 wos részhez képest -
#3952 Egyetértek! -
#3951 Téves!
Az Across America-ban és az első 18WoS-ben volt default-ból! -
Solt #3950 de reményeink szerint valami régebbi beta... -
#3949 ez a teljes game.... -
Solt #3948 Én is... mert ez így egy kalap... -
Szabi1991 #3947 csak remélni tudom.... -
#3946 Nagyon biztos vagyol benne :?ASD -
#3945 hát nem. -
Szabi1991 #3944 ez még nem a teljes játék.... -
#3943 nekem is szarakodott de szétszedtem:D mostmár jóa.