140239
Euro Truck Simulator
-
Solt #4022 Erről beszélek! :) Én 22tonnás emeletes busszal jártam 70 emberrel a hátam mögött... amikor megláttam egy lejtőt, akkor nem győztem a retarderbe kapaszkodni! Eszembe sem jutott a kipufogó fék! :D A kipufogó féket a régi Ikaruszon használtuk mert nem volt más... arra jó volt, hogy enyhe lejtőn nem gyorsult tovább. Meg egy kis lelki pluszt jelentet... ja arra még "jó volt", hogy jeges úton kis sebességnél azonnal blokkolta a hátsó kerekeket! Épeszű ember a közelébe nem tette a lábát... -
#4021 Across America fejlesztőit kellene összeállítani az ETA fejlesztőivel és egy tökéletes játékot kapnánk :) -
#4020 szervíznél -
#4019 Sztem azért nincs hoszu meg rövid fokozat mert folyamatosan váltana ahogy ez megy....meg simán meglehetne 4. ből indulni... -
duka10 #4018 hogyan kell átfesteni a kamionokat??
mert nem jöttem rá
köszi :D -
#4017 Ott a pont! -
#4016 Vegyél már vissza ... -
#4015 De ilyen könyű,eked lehet nemlenne mert nemtod hol mit kell álitani,de ők tudják. -
Solt #4014 Hát kb ennyi lett volna, és a megjelenés napján utalnám a lóvét nekik a dobozos verzióért! -
#4013 Én meg tudom! Csináltam már ilyesmit, nem egyszer! -
#4012 Nem hinném,hogy ilyen könnyű! -
#4011 A kipufogo fék még annak is a felét fogja ahogy lassul.A 1520 as mercibe van ott alig fog max dombrol lefelé nem gyorsul anyira fel,de még ottis rákell segiteni a rendes fékkel..ha elveszem a gázt szinte ugyanugy kéne gurulnia,mert lejtön elveszed és lassulsz mintha nyomnád a féket.A gázt meg megkellene probálnom pedállal,mert ha gombot nyomod egyértelmű vagy padlogáz vagy semmi. -
#4010 én... DFP -
#4009 1: 10 perc munka (+1 óra teszt)
2: 2 perc munka (+10 perc teszt)
3: 2-3 óra munak (+1 óra teszt)
4: 1 óra munka (+15 perc teszt) /régen gombbal állítható volt a tükör
5: 10 perc munka (+1 óra teszt)
6: 2 óra munka (+1 óra teszt)
7: 30 perc munka (+1 óra teszt) /#4006/
Nagyjából ennyi lenne... -
#4008 játszik valaki logitech kormánnyal??Nekem nem akarja bevenni a irányitáshoz,pedig azt állitottam be,de a gáznál,kormánynál nem érzékeli,de a gombokat rola meg igen:SHa tud valaki segitsen kérlek. -
Solt #4007 Nyertél! :D -
Solt #4006 A váltási időt kihagytam... egy F1-es autó megirigyelné azt, ahogy itt a felfelé váltás történik... feleket nem lehet ilyen gyorsan váltani, nemhogy egészeket... -
#4005 Azért nincsenek benne ezek a cuccok mert akkor mit raknak a következő részekbe? :D -
#4004 Lehet... :) -
Solt #4003 A grafikával semmi bajom... nekem már jó így is!
A többivel egyetértek...
Ha arcade-nak reklámoznák, akkor egy büdös szavam nem lenne. Egyébként semmi más nem kéne a részükről egy nagyon jó kis szimulátorhoz, mint az odafigyelés! Legalább az egyikük ülne be egy kamionba, és beszélgetne fél órát egy átlag sofőrrel!
1: 4,5 óránként (nem valós idő) ki kéne állni a parkolóba... megállsz, motor lekapcsol, ikonra kattint, mehet tovább... (mint most a tankolás)
2: A kipufogó fék az első sorozat óta ugyan az! Akkorát fog, hogy az valami szánalom. Aki életében egyszer ült kamionban, az tudja, hogy a töredékét nem fogja a valóságban. Meddig tartana visszavenni belőle? Kb arra a szintre kéne, amikor a mostani játéknál fel engeded a gázt. Kb azt a lassulást tudja egy kipufogó fék. Amikor pedig felengeded a gázt, akkor éppen hogy csak lassulnia kéne... ezt meddig tartana megcsinálni?
3: Retarder. Ott van a nagyon ötletes, bajuszkapcsoló. Ennek a mintájára miért nem lehetett megcsinálni a retardert is? A lassulás "szimulálva" van, és a kapcsoló mozgás is.
4: Tükör... faszán megcsinálják a rampa tükröt is, erre belenézel mit látsz? Egy 45 fokban feléd dőlő pótot! Mi ez? Kinek van pofája ezt kiadni a kezéből? (már, ha ez a végleges)
5: Gyorsulás... meddig tartana az üres állapothoz képest mondjuk %-os arányban belőni a gyorsulást a terheléstől függően? Láttak már 40 tonnás kamiont elindulni? Mire eléri az 50km/h-t, addig vált hatot-hetet, és eltelik 10-15 másodperc.
6: Sebesség határoló: Ez megint meddig tartana? Én tőlem lehetne kapcsolható is, hogy aki nem akar vesződni vele, az tudjon száguldozni. De így legalább sokan megértenék, hogy miért is előzi egymást két kamion perceken keresztül... Talán kevesebben villognának és dudálnának!
Reggelig tudnám még sorolni, de ez a pár dolog is hatalmasat dobna az egészen, ráadásul nem kerülne plusz költségükbe! Egyszerűen oda kellett volna figyelni. A felsoroltak java része benne van a játékban, csak a valósághoz kellett volna hangolni! Na most ugye két dolog van. Egyik az, hogy kurvára nem értenek hozzá, a másik az, hogy szarnak rá, jó ez így is! Nem is tudom melyik a rosszabb. Egy biztos... ha tényleg ez ilyen, és ez a vége, akkor ez semmi más csak pénz lehúzás... ezért nagyon kevesen fognak pénzt adni! -
#4002 -.- -
#4001 Az már piros volt ecsém:D -
#4000 TÉK! -
#3999 Mostmár utánna adhatnának hirt az ETS 2 ről :) -
#3998 én belecsúsztam...nyomtam minden féket ami volt... (zöldről váltott pirosba)
Szerintem az van, hogy nézi a kereszteződés location-jét. Amennyiben a lámpa piros és a player a location-ben van, megy a bünti!
Igy a legegyszerübb levizsgálni a dolgot. -
#3997 érdekes, ha én eddig átmentem sárgán egyszer sem szólt... -
#3996 Akkor kérlek menny be egy városba és menny el az 50-es tábla mellett 80-al. Eddig engem senki nem molesztált érte...Bezzeg, amikor belecsúszom a sárgába...akkor jön a ticket a fuvar végén...khhhmm... -
#3995 Ez a verzió lehet, hogy a beta. A beta és a gold között lehet több hónap fejlesztés (mivel nem az EA adja ki) amitől még jobb lehet.
Ez lenne a jobbik eset. Sajnos erre szerintem kicsi az esély...de reménykedjünk. -
#3994 Európában nem. -
Szabi1991 #3993 amúgy sztem tökéletes így a rendörösdi... a valóságba sem szorítanak le az útról, ha átmentem egy piroson -.-" -
#3992 1 sztem azért nem rendőrök vanna mert könyű kikapcsolni meg lerázni őket.....2 sztem te ne várjál itt semmi teljes verziot...Sztem ez már majdnem a teljes!Pár nap alatt nem változtatnak neked meg mindent,ha ilyen hoszu idő alatt nem tették. -
#3991 A honlap cuccal egyetértek e többivel félig.
De Solt azt csinálnak amit akarnak,mert ojan nagy a konkurencia h...Ha kamionsojáték kell a gyereknek otthon,ezt veszik(de nem azért mert oan jó,hanem mert nincs másik)A grafika már elég jo,de irányitás én 14 vagyo vezettem már Mb 1520 tol kezdve daf xf ig mindent..ez teljesen nem élethű....a kormányzással is elég sok a gond én egérrel irányitom és megtartom nemforudl rendesen amikor meg viszaforditom a végén megugrik oldalra...még vagy 100 dolog van amik kellene bele meg amin javithatnáak.. -
#3990 -
Solt #3989 Eszem ágában sincs! Én leírtam a véleményem, és egyből mindenki úgy veszi, hogy fikázom. Ahelyett, hogy elolvasnák amit írok, alpári módon kezdenek el hozzám szólni. Persze, hogy nem tetszhet mindenkinek... nem is ez az elvárásom.
Túl sokat vártam tőle, és most a csalódottság beszél belőlem... :( Meghülyítettek ezzel a szimulátor dumával... nem véletlenül nem csepegtettek semmi infót április óta!
Na mindegy... még mindig reménykedem, hogy ez tényleg csak valami régebbi teszt verzió... (legalább a tükörnézet változzon) :(( -
Szabi1991 #3988 -
#3987 Remélem igazad lesz! -
Solt #3986 -
#3985 Ne veszekedjetek ezen már, bár az lenne furcsa, ha mindenki azonos véleményen lenne xD
Amúgy hivatalosan holnap jelenik meg a game, sok helyen azt írták hogy ez beta verzió(de komolyan, még rendőrök sincsenek benne) -
#3984 BANNERNEK?
-
Solt #3983 Zárójelben utána lévő rész megvan? Nem elég, hogy buta vagy, még a szád is nagy!