140239
Euro Truck Simulator
  • DJKonya
    csak egyszer
  • karipapa
    hy all!ha át akarok menni másik országba minden esetben fizetnem kell érte?help
  • Solt
    Az a tükör minden, csak nem király! Nem tűnik fel, hogy kicsi benne minden és dől a pót feléd? :)))
  • atylaRO
    hat akkor fel ujitom a video kartyat
  • DJKonya
    na meg kössenek szerződést vagy mittomén csak a scaniat scanianak hívják meg akkor már nem ilyen kamu cégek lennének hogy fűgyökér trans meg mittomén, hanem nagyobb cégek Waberer's, DHL, Rynart, Révész, Huncargo meg még egy csomó nagy van, és skinek is ilyen cégesek lennének
  • atylaRO
    neked is ugyan ugy volt?
  • DJKonya
    felétek is? hmm felénk is Scanianak hívják:P
  • Nohab
    Driver, DX frissítés talán segít.
  • DJKonya
    azér kajak rakhattak volna bele több kamiont, Scania T, Scania 164L, MAN TGA, MAN TGX, Iveco Stralis, Renault Premium Route meg egyszer már elérhetnénk azt is hogy nem csak nyerges kamionok vannak alapból hanem tandem gépek meg kis 7.7 vagy 12 tonnás Mercedes Benz Atego vagy ilyenek.
    Na meg több fuvar: Autó, túlméretes szerelvények, tehát etéren sok a hiányosság....:-/
  • leho94
    Scania felénk..
  • atylaRO
    senkisem segit
  • dragon11
    Ne mondj hülyeséget, az a neve.
  • RS
    Képek. Új Mercim van :)
    Az eső jól meg lett csinálva!

A tükrök is királyak!

Határ.
  • DJKonya
    megvettem az új scaniat, hát kajak ha igazibol így gyorsúlna hamiltont kihívnám egy gyorsulásra:D

most kijöttem a benzinkútig Liszabonból alszok egy 8 órát aztán megyek tobább Varsóba:)
  • nyuny01 #4048
    Elég ha a tengejeknél beállítod máshol nem kell... :)
  • dav1d
    az jó kevés
  • AudiQuattro
    156 mb
  • atylaRO
    valaki nek meg csinalt igy???? mondjatok meg ha meg csinaltatok :(
  • AudiQuattro
    Én pttm nél megcsináltam h ne lőjenek ki.De sztem itt nemfogom tudni.
  • Szabi1991
    nem -.-
  • dav1d
    lehetséges hogy 230mb az amiről itt most beszélnek azok akiknek megvan a game és megy is?
  • Versace21
    Azt az also hármat sikerűlt,a tengelyeket..De a tastaturba nem lehet,mert olyan mintha nem nyomnák semmit,nem érzékeli,pedig a controlsba meg van,és még felűl is bevan állitva logtech raceing wheels..Hmmmm,akkor mi van??Mi a szar lehet vele?
  • leho94
    Ne hívd már swiftnek -.- Végén még azt hiszik lehet kocsival is menni
  • nyuny01 #4039
    a controlsba kell a pedálokat és a kormányt beállítani!
    az alsó három sor... :)
    én is ezzel szívtam ;)
  • AudiQuattro
    Hát félig.Bár itt egyszerre állitja le a motort meg veszi le a gyujtást.
  • Versace21
    Ehhhh
  • Versace21
    Nekem valamiért nem veszi a kormányt,csak a gombokat rajta,se a pedált,neked h van beállitva??
  • Solt
    Így még idegesítőbb! :D

Típusfüggő... általában a helyzetjelző világít ilyenkor csak...
  • nyuny01 #4034
    #3892 itt megtalálod a választ :)
  • Carlos
    Az valid, hogyha leállítom a motort, akkor a lámpa is kikapcsol? (autóknál ugye nem igy van, de a kamionoknál lehet, bár kétlem)
  • Carlos
    Ezek is mind-mind bennevoltak a régebbi verziókba.
  • dragon11
    Jah, de én mindig előről kezdem xD

A legjobb kezdésnél a 97ezres swift..
  • Solt
    Ezt még nem is említettem! :D Aki a kamionokat szereti, az mind ilyen kütyü mániás... meddig tartana, ha pluszban felszerelhető lámpák lennének még, amiket külön meg lehetne vásárolni... mondjuk abban a menüben, ahol a tankolás is megy!? A kapcsolásukról nem is beszélve...
  • V43 1105
    620-as Swift, 130km/h xD
  • dragon11
    Asszem a Magnummal megyek most 90et, aztán a Swift meg megy 105öt.. lol
  • N o N a m e
    :D
  • AudiQuattro
    Meg valahogy a dombokis másnak tűnnek.Erre inkább nagyobbak pl 12% ott már viszalassultam a 200 lonél vonháromszöges pótal turbos mercivel 20 ra is,meg amikor faterom vezette régen télen akk volt h nem ment fel csak kipörögtek a kerekek.Amikor meg lefelé jöttün mind kettő féket kellett nyomi,a végefelé meg elengedni ha véletlen még egy domb lenne h arra meg feltudjon menni :).meg én szeretem kapcsolni igazábol a reflektort.ittmeg nemtom mert ha le akarom kapcsolni elmegy a tompitott is,meg nincs helyzet sem meg külön ködlámpa se....:S
  • Solt
    Én manuálisra állítottam, és 3.-ból indulok negyed gázon, 2200-nál meg tolom feljebb, egyre kisebb gázzal... így még viszonylag jó... no, de 15 perc után leszakad a lábam! Idegesítő... főleg, hogy semeddig nem tartana ezt szoftveresen megoldaniuk!
  • Carlos
    Az a baj, hogy az összes 18:WoS-t az SCSSoft csinálja...ezért nem értem, hogy miért lyukkártyára fejlesztenek lassan...
    5 év alatt elkurvultak a játékosok...
    Jajj, nemtok továbbmenni a szikla miatt, jajj, baleset, jajj, nekem kell beállítani a tükröt, jajj, miért kérdezik állandóan, hogy milyen az idő, jajj, reális a játék! Nesze nyomi: ETS.
  • AudiQuattro
    Ugyanazok a fejlesztők.