140239
Euro Truck Simulator
-
#4103 nézd meg..Wirtschkaft vagy miaz isten a neve:D -
#4102 És mennyi pénz kell hogy átmanjek más országba? -
cargame #4101 Nyugi en se...XD neked ir ki vmit vagy nem??? -
#4100 Én svájcban kezdtem és csak olaszt engedi. Meg kell venni a többit.
Ez az úgynevezett Hook. Menny előre, csináld...legalábbis annak szánták. Szerintem butaság. -
#4099 Beállításokban a fómenünél. -
#4098 Én nem nevezem át, az a neve és kész.. D::D:D
am a Magnum kék műszerfala nagyon ott van.. de kezdésnek Scania kell ^^mert 105km/h-t megy.. -
#4096 Megint jáccotam sokat:)De miért csak svájba meg olaszorswzágba enged?(olaszból indultam)Meg nekem az nem tetszik hogy teletankolom a scaniát 650l és póttal csak 1440km-re elgé eléggé nagy a fogyasztás:S:S:S -
#4095 en mar nem tm mit csinaljak h, menyen a jatek -
#4094 szóval hol lehet rá váltani, mert ngayon értelmes lett az üzi ..
ja és a képek nem rosszak :D -
#4093 erre a narancssárga-szürke "info-s" dolgot hol lehet állítani? -
#4092 Nah emberek kipróbáltam a játékot és sztem nagyon jól sikerült!Grafika elég szép lett!
A kamiont jó lehet iránytani.Tetszik a fülke mozgása amikor lefékezek, kanyarodok stb.A fülke kidolgozottsági is nagyon jó, élvezet belső nézettel vezetni!Táj se olyan silány mint a 18wos részekben volt.Várom az angol verzsönt úgyérzem sokat fogok vele játszani!
Nagyon jó a hangulata!
-
#4091 Nem, csak ilyesmi volt egy másik játékkal a régebbi gépemen. -
#4090 nincsmit:D
#4087 : nem csak irritált a srác :D -
Solt #4089 Nem is kell! Előre is köszi! -
#4088 Többnek nemis lehet :?ADS:?ASD -
#4087 te amúgy nyugtatót szedsz? :D -
#4086 simán belehet lőni a kormányt hogy élvezhető legyen... -
#4085 nem lehet egyszerre több melót vállalni, ha méret csak 25%, akkor miért nem lehet még mellé rakni egy 45%- os rakományt?? -
Solt #4084 Te miért szólsz bele? Itt voltál egész nap, láttad az érveimet! Akkor csendben sunyítottál, most is tedd szépen ezt, vagy sorold az ellenérveket! Amit csinálsz, az csak flém...
Egyébként is viszketek a logódtól, hát amikor még a nyegle stílusodban elő adod magad... próbálj meg levegőnek tekinteni...
-
#4083 Te is^^ -
#4082 én 720°-ra állítva tolom, és semmilyen kormány rángatás nincs, normálisan lehet a sávban tartani, jaés azért nem kanyarodik, mert nem 500-al kellene bevenni a kanyart... -
cargame #4081 Ha fejre allok akkor se megy ez a qurva game...:D -
#4080 Akkor holnap sírás lesz...DFP-vel játszok, 900°-kal, és megsem közelíti az igazit, de még sztem a Haulint sem az irányítás.
Apró mozdulatra már elrántja a kormányt, alig lehet sávban tartani, a járgányt, és néha indokolatlanul nem kanyarodik el eléggé, hanem belerongyol a falba a járgány :SS Hiányoznak a finom kormánymozdulatok :((
Más: Vista + DFP, miért nincs FFB? Átlehet valamilyen fájlt úgy írni, hogy a gyorsulás "lassabb" legyen, kicsit életszagúbb? -
Solt #4079 Ezt gondold át még egyszer kacsa... -
#4078 Te adtál érte pénzt? Nem hiszem, tehát nem sok jogod van bármibe is belekötni.
-
#4077 REnault magnum 140Km/h -
#4076 -
#4075 Nekem is csak a béta(német verzió)
Fúúúúúú holnap rutinvizsga kocsiból(remélem sikerül)A játékba gyakoroltam a vezetést :)) xDxD -
#4074 takarodj már --.- Minek kell az a mutogatós jel ? -
landwir #4073 nekem már megvan
-
#4072 Én is eredetiben szerzem be, a képek-videok alapján igencsak jól néz ki:) -
#4071 CSÁ ALL
Már csak egy nap van hátra fúúúú(szülinapi ajándék :) xD(ma van a szül.napom))
JA és az eredeti verzió lessz(angol).
-
#4070 Misem tudjuk :ADS? -
cargame #4069 Ezt nem hiszem el. Most se megy. Semmit nem ir ki csak egyszeruen nem indul. Mi a lofa**t csinaljak??? Vagy felejtesem el ezt a jatekot amit tel ota varok...esetleg ha vki valaszlna. -
#4068 most akkor megjelent a játék vagy nem?mert banner azt mondja h nem
(most tudom h lámának fogtok engem nézni) -
Calogeero #4067 Opengl-ben próbáld meg nálam csak abba jó.. -
#4066 Jajj istenem, de lámer dolog save-be így menteni:
game.sii -> money_account: 12788 -
#4065 újgép -
#4064 nem megy sehogy mar nem tom mit csinaljak a video kartyat is fel frisitetem :( sokan vagyunk ebbe a helyzetbe de ... -
#4063 Találtam egy érdekes dolgot. Ez áll a cikk végén:
Az Euro Truck Simulator várható megjelenése 2008. augusztus 6.-a. A készítők továbbra is dolgoznak a játékon még a megjelenés után és folytatják tovább Európa szépítgetését Angliával és Kelet, illetve Dél-Kelet-Európával. Reméljük, ez a kiegészítő tartalmazni fogja Magyarországot is.