140239
Euro Truck Simulator
  • Schwarz
    480 új üzenet, remek
  • kazai
    Kicsit meghajtottam a Renaultot
  • marko37
    na még tolom neki 1 kicsit azt vissza a haulinhoz szoljon valaki ha érdemes lessz vele játszani köszönöm
  • Yoda001
    32x-es élsimítás és 1600*-as felbontás után minek nagyobb ilyen játékba? :D
  • kazai
    [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=187311[/IMG][/URL]]][URL=http://kepfeltolto.hu/i/?187311][/URL]
  • Attila889
    úgy látszik :D
  • inter94
    ez a lehető legnagyobb grafikai beállítás?
  • Attila889
    hmm értem.
    És az anol mikor jelenik meg kb.?
  • Nohab
    Már mondtam neki, és ki is próbálta. Illetve szerintem ez a teljes kiadandó változat, mivel a főmenüben befigyel a 1.00, ami a legjobb tudomásom szerint a kiadott játék alapváltozata.
  • Carlos
    Ezt leszámítva az American Long Haul a legújabb.
    Hogy melyik a legjobb? Kinek melyik. Nekem talán az Across America.
  • Carlos
    halljuk...igen.
  • Attila889
    jah eyébként nagyon klassz a játék :D
    Kiváncsi vagyok mibe fog hasonlitani a full...vagy ez még csak demo vagy full?
  • Attila889
    pl. driver frissités? :D
  • fityusz
    Üdv!

Nekiálltam tolni a játékkal, indítottam egy kampányt olaszba, megyek pár fuvart, de akárhova érek mindígcsak Bern-be, Milánóba meg Rómába tudok menni, tudjátok mit kéne tenni, hogy tudjak külföldre is fuverokat vinni? Előre is köszönet!
  • passat14
    hoops akkor nem szóltam
  • leho94
    jah:S
  • berczely
    Elnézést az offért de ezt komolyan meg kell kérdeznem mert érdekel!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 18wos sorozatnak melyik a legigényesebb része, és melyik a legújabb?
  • trogerzsiger
    halljátok itt is ilen picik a városok mint a 18 wos-ban?
  • leho94
    Már vaan..Pót 5-6 is
  • Carlos
    Höhö...ez azé lol...Hogy megmondja már a tutit!
    Teccik...
    Amúgy jó a játék, csak egy kicsit unalmas számomra. Kellenének a kis apróságok amik miatt van értelme játszani...
  • passat14
    egyenlőre még nincsen hozzá sztem
    #4122:>> Anyázást, offolást, flémet elkezdő, folytató júzerek automatikusan linkelődnek a moderátor topikba! <<
  • Carlos
    Innen
  • berczely
    Új kamionokat honnan tudok letölteni és hova kell őket berakni?
  • Carlos
    Ha belegondolok, hogy egyszer annó volt még időre fuvar is! Ahol egy kicsit taktikázni is kellett! Régi szép idők...
  • Carlos
    Mondom, hogy szerintem miért rossz ez.
    Átlag user nekiáll játszani. Elvisz két fuvart, van pénze pici tunning. Rájön, hogy nincs értelme tunningolni, ha szerencséje van load, ha nincs akkor elkezd gyüjtögetni.
    Legkisebb licenc is vagy 30K körül van. Kezdetben az egy olyan 5K-s fuvarrak számolva is 6 kör. Addig meg szénné unnya magát a Bern-Róma vonalon. Ez a bajom.
  • Emb3rke
    Pl. ha betennének legalább ilyen motorhangot (kerregést), máris nagyon-nagyon feldobná a játékot:

http://campaign.scania.com/v8/

És emellé jönne a sziszegés váltáskor.. Na akkor máris szívesebben utazna az ember az unalmas tájakon hosszú perceken keresztül.. És ha emellé lennének érdekesebb fuvarok, esetleg küldetések és úgy egészében realisztikusabb lenne, na akkor tudna igazán nagyon robbanni a játék a piacon..
  • AudiQuattro
    Vagy a zöld merci vagy a renault magnum.
  • zolo
    Ha belegondolsz, külföldi vezetéshez sztem igazából is valamilyen "licens" kell, itt ez helyettesíti azt...
  • dragon11
    Aham, akkor a Magnumot viszem...

köszi.
  • Emb3rke
    Én is azokkal értek egyet, akik kicsit csalódottak és átverve érzik magukat. Vicc, amit ez a cég művel:

- gyak. ugyanazokat a játékokat adja ki minimális újítással, sőt most sok tekintetben visszafele fejlesztette a játékot (mondjuk a végleges játék még nem jelent meg, de fogadni mernék, hogy szinte semmi különbség nem lesz)
    - szimulátornak nevezi, pedig közel sem az -> simán be lehetne perelni a céget a fogyasztóvédelemnél a "fogyasztó megtévesztése" címszó alatt JOGOSAN
    - teljesen olyan érzésem van, hogy nem igazán érdekli az egész a fejlesztőket. Egy-másfél évente kidobnak egy elég kókány modot a játékukhoz és azt próbálják lenyomni az emberek torkán. De a vicc az, hogy megtehetik. Megtehetik, mert nincs igazi konkurencia. És
    elég jó pénzeket le tudnak kaszálni minimális befektetéssel. Tehát igazából hülyék is lennének pénzt beleölni a projektbe.
    - a honlapjukról is látszik, hogy annyira nem érdekli őket az egész játék, hogy nem is frissítik. Láthatóan a célcsoportjuk azok a kisgyerekek, akik a hipermarketben meglátják a játékot és azonnal megvetetik illetve olyan szülők, akik karácsonyra/szülinapra meg szeretnék lepni a játékot vmi PC játékkal és a Sims már megvan..

-ja és hogy a játékról is szóljak: első benyomásra tetszik (a grafika, vagy legalábbis a kamion gyönyörű -> apropó, itt is látszik a költségminimalizálás, mert miért fizetnének milliókat a gyártóknak csak azért, hogy saját néven kerülhessenek be a játékba..hülyék lennének)
    szóval egész hangulatos a játék, csak ahogy elkezd az ember kicsit több időt eltölteni vele, úgy kezd egyre laposabbá válni a játék és veszi észre a hibákat, hiányosságokat, amik tönkreteszik a játékot.
    Hiányoznak olyan apróságok, amik feldobnák a játékot és kicsit változatosabbá tennék.
  • TOPLINE
    Bécs - Liszabon

• V43 1105
    Lesz oldalkocsis barkasz is .. -.- ..
  • landwir
    Kamionok közül nincs nagy válszték remélem csinálnak még hozzá
  • leho94
    Sztem tökmind1 hogy mennyivel megy..90nél aki normálisan akar vezetni nem megy többel annyival meg mind1ik megy:)
  • V43 1105
    Vegyé Ifát ...
  • dragon11
    Sajnos..:\

Plz aki segítene nekem nagyon megköszönném!!!!!!!!

Kezdésnél melyik kamiont válasszam?(HA LEHET KÉPET ADJ!)

Kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak mert a Scania nem a legjobb (kanyarodás szar) aztán a magnum mellett balra az a kamisz elmegy, a másik oldalon is van 1 kék az sztem a Volvo az fos..

KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!
  • leho94
    Már vannak is :DD
  • berczely
    Ja értem...
    Jóez ígyis!
    Gondolom ehez is lesznek majd maszekban csinált modellek...
  • leho94
    Nem mert nincs pénz a licenszre
  • berczely
    A kamion nevek maradnak ilyen nónémek vagy majd lesz Scania,Man ilyesmi?