140239
Euro Truck Simulator
  • Attila889
    ááá köszönöm.Örök hálám....csak nem jöttem rá és felidegesítettem magam,meg már amúgy is kiütötte a szememet hogy miért csak ebben a 3 országban mehetek :D
  • Mihi666
    Ha van rá elég pénzed:D
  • Willi Betz
    Annyi az egész,hogy oda mész a lakatokhoz kijön bal alul egy ablak ott írja,hogy F6-ot nyomd meg,meg asszem az összeget is írja. Megnyomod és onnantól kezdve szabad az út.
    De akár azt is csinálhatod,hogy nyomsz egy N-t és nem a navigació menü rész alat hanem ott ahol pirosan jelzi az országokat,ott rákattintassz arra amelyikbe át akarsz menni. Aztá megnyitja. Elötte feltesz egy kérdést,de nem emlékszem pontosan,hogy mit.
  • Attila889
    és azt hol tudom elolvasni?Egy kis segítséget szeretnék kérni :D
    Örök hálám lenne....
  • Willi Betz
    F6 és kell hozzá pénz is:)
  • Attila889
    Olaszországba miért nem mehetek át?,Miért van lakat? :S
    Ezt nem értem...please segítseteke...hogy tudom feloldani? :S
  • Toby0501
    Na az addig oké, hogy nem sok ilyen játék van, de 30 angol fontot (nem találtam a jelét :P) elkérni érte!.. Kicsit túlzásnak érzem.. :)
  • DaemoonHunter
    Akkor ez a játék nem neked való! Ez erről szól, ezt szeretjük, a motor zaját, városból városba, éjjel-nappal, igen unalmas, de nem is kell több, tökéletes ez!

• Mihi666
    Na ezért elvileg ban jár...
  • Mihi666
    Hát akkor nálam van vmi gebasz:D
  • Willi Betz
    Egyszerű->nem köll vele játszani!
  • Laci82
    A játékban egy bug van...az maga az egész játék
    Megint egy gányolt unalmas semmi lett.
  • dvsc18
    ezt honnan huztad bele?:))
  • RS
    Lessz itt kiegészítő!
  • RS
    Nálam semmi féle hiba nincs, nem tudom hogy nálad hogy lehet.
  • V43 1105
  • RS
    Minthogy ennek is örülnél! Nem értem mi bajod van!
  • Bmx01
    esetleg magyarosítás vagy angolosítás nics hozzá ??
  • Mihi666
    Nektek nincsenek a jobb felső sarokban levő térképpel bugok?:S
    Nekem van amikor az autópályán megyek és azt jelzi hogy a semmiben vagyok:S
  • gumikacsa
    ja, észre sen vettem...
  • Mihi666
    A hozzászólásom különálló hsz akart volna lenni csak vletlen rányomta hogy válaszoljon neked:D:D Nem neked szántam a mondanivalóm..:)
  • Versace21
    Honnan tudjátok hogy ez ami fent lent a torrent oldalakon,miota van fent,vagy milyen részénél járt a játék mikor valaki ezt lenyulta,és feldobta??Lehet hogy 70 százaléknál csak...Nem lehet tudni???Nincs igazam?
  • gumikacsa
    Nem, ez az 1.00 De mivel az scs software a fejlesztő, nem vártam sokat. Ja, és modolható,én is lecseréltem már a pótokat
  • Cat 02 #4160
    Aham, a % az az h mennyivel többet kapok érte ? Mert német tudásom satnya :S
  • Mihi666
    Én is kipróbáltam a játékot egy haverommal együtt. Nekünk nagyon bejön.. És mivel ez valószínűleg a BÉTA verzió nem értem mit vártatok.. Örüljünk annak hogy egyáltalán van egy ilyen verziónk és reménykedjünk hogy a teljesben már az apróbb hibák javítva lesznek.. Szvsz a játék már így is játszható és élvezhető..
  • gumikacsa
    Én is csalódtam, kellemesen. Vannak hibák, amiknek a legtöbbje valószínű, rajongók által javítva lesznek, előbb, mint a készítők által.

"szimulátornak nevezi, pedig közel sem az -> simán be lehetne perelni a céget a fogyasztóvédelemnél a "fogyasztó megtévesztése" címszó alatt JOGOSAN" - Ezt ugye nem komolyan írtad??? Erre nem is írom, amit akartam, mert ez akkora baromság. Mivel LESZ játszható demó, kipróbálhatod, és ha nem tetszik, nem veszed meg. Itt perelni téged lehetne, aki illegálisan játszik vele.

Az Scs egy kis csapat, abbólélnek, hogy van 1 prism3d motor, ami saját fejlesztésük, és évente kiadnak egy vadászos, és egy kamionos játékot. Persze, vannak érthetetlen dolgok, miket nem értek, hogy miért nem úgy csinálták, de hát nem én ülök ott. Viszont, az ETS 5. része már valószínű sokkal jobb lesz....

Monoton a játék? Miért, a kamionozás mi?

Ha az Scs nem készítené ezeket a játékokat, még mindig a hard truck 2-őt nyomhatná, aki kamionozni akar......
  • dvsc18
    valaki turdja logiteken hogy lehet beállitani a ballra jobbra kanyarodást?:)) mert enterel nem engedi váltani. kösz.
  • V43 1105
    Hurkát =) egyébként, nézd meg mindent amiért a legtöbbet adják.. :D
  • Cat 02 #4155
    Mit érdemes szállítani ? =)
  • allock #4154
    mert? mért fáj ez neked..
    mivel skinezéssel nem lehet eltüntetni azt a jelet, csak modellezéssel ezért gonodltam azzal megoldható lenne

amúgy meg csak az összkép miatt is jobb lenne
  • Willi Betz
    Köszi!!
  • Yoda001
    hagyjuk már ezt a "logo" témát
  • allock #4151
    szép, csak a kamionon aza logo x)
  • V43 1105
    Kamiont is már:D !
  • inter94
    directx-ről tegyed át opengl-re és fogja engedni
  • istenostora03
    Megszereztem a 2.1.1-es Zmodit, s bekonvertáltam ezt a pótot :)

• Carlos
    Nem vér mindegy, hogy milyen kamionnal mész? Miért olyan nagy szám, hogy 5-10 km/h-val gyorsabb az egyik? Egy fuvaron nyersz vagy 1 percet...
  • Willi Betz
    Hmm...nekem nem enged egyáltalán élsimítást.
  • dragon11
    Leho: Félre értettél :D pót nélkül megy a Scania 105km/h-t meg a kék színű, meg a Renault Magnum is.

Azért kérdeztem ajánlj Te egyet, mert Te régebb óta játszol vele.. és jobban értessz hozzá.. (úgy, hogy menjen a kamion akkor is ha árút viszek)

Köszönöm aki segít.
  • Szabi1991
    nemsokára +jelenik magyarul....