140239
Euro Truck Simulator
-
Crash90 #4264 Sztem még csak egy fajta van kinn, az a német amit a sandspaceról töltöttem. A karambolos még csak egyszer volt nekem is de a hirtelen felgyorsuló meg lelassuló verdák elég gyakoriak. Jah amit elfelejtettem az előzőbe: mentem egy kamion után 90 el vagy 5 autóhosznyi távra. gondolt egyet és befékezett elém, mondanom sem kell h hamar meg tudott állni, akár egy személyautó pedig pótot is húzott... csak azért nem mentem neki mert időben észrevettem és félre tudtam húzni kanyarodni jobbra a leállósávba mire megálltam a kamion feléig értem... -
#4263 Nemtom te mien verzsönnel tolhatod nekem az al nemcsinál ilyet..
Nálam tök normális -
#4262 -
Crash90 #4261 Hát jah, csodát én sem várok, de pl az AI még mindíg elég gyökér sztem, teganp fej fej mellett haladtam egy személyautóval aki egyszercsak kitalálta h ő sávot vált(az enyémbe) kirákta az irányjelzőt és abban a pillanatban húzta is rám a kormányt... pesze a fuvar végén kinek kellett fezetni a bírságot??? hát nekem... meg a járművek gyorsulása... azon sztem nem lenne nagy szám javítani:S mek 90-el oda jön mellém egy transit egyszercsak mikor nincs előtte senki 2 másodperc alatt felgyorsít 130 ra és lelép... egy turbós 500 lovas verda nem gyorsul így... nah mind1 majd lesz valahogy. Am nem fikázom a gamet örülök h ilyen is van... ezek csak eszrevételek. -
#4260 Szerintem nem kell várni nagy különbséget ez, meg majd az eredeti közt.
Esetleg apróbb hibákat kijavítanak majd és ennyi. -
#4259 A francba :(
Na mind1 azért kösz!
Jó lenne vmi angolosítás vagy magyarosítás mert a német tudásom a béka segge alatt van :D
Összvissz 3szót tudok :)) -
Crash90 #4258 én is játszok vele:D csak magyarul kicsit jobb lenne, meg egy két dolgot hátha kijavítanának
nem is bánnám ha aug végére csúszna a hivatalos mert így több idejük van javítani:D xd -
#4257 mostmár augusztus-vagy augusztus 29. a hivatalos úgyolvastam. -
#4256 én már játszok vele úgyhogy passz xD -
Crash90 #4255 nah
6. van... elvileg ma jelent meg hivatalosan. akk most mi van? -
#4254 ebbe szerintem még nem lehet
de lehet h rosszul tom
-
#4253 jó játék,én mondjuk a vezethetőséggel nem tudok megbarátkozni:S és sajnálom h nincs benne Magyarország -
Mihi666 #4252 Hello! Ez a kamion/pót berakása a játékba hogy működik? Leszedek egy haulinhoz való kamiont/pótot és egyszerűen berakom a mod mappába? -
#4251 vegyél meg egy terület licenc-t. -
#4250 thx -
#4249 Expand in 1 new country.
Valami olyasmi, hogy menj el egy új országba... Remélem nem mondtan hülyeséget. -
#4248 ez mit jelent magyarul?
-
#4247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy valaki nem tud mondani még kamionszimulátort? a wheels of steel részeken kívül -
#4246 ja -
#4245 Ugyanaz amivel eddig is toltuk? -
#4244 ne írjatok már, német nyelvű, szóval fake -
#4243 Városban néha, de csak akkor ha összehülyül az útvonalkeresője az AI-nak. -
#4242 Kicsi apróságnak tűnik,de én nagyon vágyok igazi dugókra :)
Előfordul benne? Vagy minden olyan olajozottan megy mint az előző részekben? -
#4241 Találtam linket az egyik warezoldalon a játékról, ami állítólag már teljes verziós és angol nyelvű. Mivel nekem nem megy a játék, ezért valaki tesztelje már le, hogy tényleg az-e. PM-be írjatok, ha kell a link. -
#4240 hm
felgyorsult a játék, irányíthatatlan lett, éppen megpöckölöm a gázt és megyek 1 km-et:D
ilyenkor mi a teendő?:) -
#4239 truck-phorum.eu -.- -
#4238 Ez melyik kamion márka?D: -
#4237 Küldték neki! -
duka10 #4236 az a jó!!!!
nem kell máshol beállítani a jobra balrát!!
az a jó ha üres ott nem kell csak a controllernél!!
:D -
#4235 Honnan lehet ezt a pótot leszedni? -
ReflX #4234 Lehet hogy a cégalapítás kicsit erős volt, de arra emlékszem hogy fel lehetett venni társakat. -
#4233 meik kamionos játékban lehet céget alapítani? -
#4232 én meg pisálok -
ReflX #4231 Hello!
Szerintetek eddig melyik a legjobb kamionszimulátor? Mert én úgy emlékszem hogy valamelyikben kicsit több lehetőség volt, mint pl. cégalapítás, társak felvétele, és a kamion belsejét is jobban lehet alakítani. De lehet hogy csak a gyér némettudásom miatt nem vettem észre ezeket az elemeket ebben a játékban. -
#4230 Én mellé rá is gyujtok. -
#4229 Én egy kávéval szoktam. -
#4228 mivel kezdünk először? -
#4227 Ki van írva SeVeNM honlapján hogy gyártás alatt van és ebbe a hónapba kinn lesz a boltok polcain.
-
#4226 -
#4225 tess