140239
Euro Truck Simulator
-
#4304 látom ti nagyon játszotok a játékkal! -
#4303 Aha értem akkor csúnya lenne?
És van már normális modell a játékhoz?(ha van linket kérek köszi!) -
#4302 eggyet mondjon meg valaki nekem.Most ez a full vagy a demo?Mert sok helyen olvasom hogy ez a demo....ha a demo akkor a full miben fog változni?A Mentéseket átlehet majd tenni az angolba szerintetek?
-
#4301 azt pont nem lehet megoldani olyan könnyen...tükrözi a skin az oldalát a kamionnak és fordítva lenne a jobboldalán..szal csúnya a skinrá...de ugyanez a pótkocsinál tükröz mindent.. -
#4300 A pótkocsi az nem kell csak maga a kamion! -
#4299 Valaki aki jól tud modellezni vagy skinelni nem akar nekem csinálni Révész Eurotrans-os skint?
-
#4298 biztos? :) -
#4297 Sehogy. -
#4296 Jó képek!
(Jól kicentizted a kerítést :D) -
#4295 Hy!
Hogyha nincs benzinkút a közelben akkor hogy lehet aludni? -
#4294 olvass vissza! -
dvsc18 #4293 el se birod.:) a caterral felemelem esetleg ugy.. :D -
#4292 nm -
#4291 NA CSÁ ALL
ááá sikerült a vizsgám(rutin).
A másik:Angol verziót talált már valaki? -
#4290 Igen Fzoleee köszi -
atiboy014 #4289 sziasztok valaki belinkelné nekem azt az oldalt ahonnan le lehet tölteni a játékot?? láttam németnyelvű vagyis nem angol úgyis jó. köszi előre is -
-
#4287 Ha megdoblak egy kamionnal az fájni fog -
#4286 sehogy sztem -
dvsc18 #4285 ja meg nem nyerges kamionok és potok érdekelnének még, akinek van ilyen megdobhatna vele:P -
#4284 Passz,én ilyennel még nem találkoztam. (Mondjuk sokat nemis játszottam még vele,mert nem otthon vok) -
dvsc18 #4283 fülkébe hogy lehet aludni?:) mert eddig még nem jöttem rá.:) -
#4282 Valaki valami ötlet?:C -
#4281 Akkor szerencséd van... :) -
#4280 énis igy csináltam. Mostmár inkább feltartom a mögöttem lévőket 1 percig is akár, vagy a leállósávban kerülök. Nem büntetik, nem töröm össze a vasat, mindenki boldok! -
#4279 Mikor még új voltam a WoS-ekben,mindig úgy előztem h. odamentem az autó mögé 2centivel,visszaraktam 3-ba (sebességtől függően) és figyeltem a szembejövőket (kétsávos úton).
Csak aztán egy időmúlva leszoktam az élethű előzésekről mert 60%-ban karambol lett a vége :D -
#4278 Ismerem az AI-szokásait..tudom milyenek Haulinba mindig megszopattak, de az ETS-be eddig egy ilyennel se találkoztam...a "játékstílusom" váltzó szal már találkozhattam volna, de nekem eddig minden rendben. -
így gondoltad? -
#4276 Akkor észre kellett venned azt, amit mindenki észrevett rajtad kívül.
Ebből gondoltam...
Lehet, hogy olyan stílusban játszol, hogy nálad nem jön elő: Nagy követési távolság, nagy előzési távolság.
De egyszer csináld azt, hogy mész egy személyautó mögött 1 autó távolságban. -
#4275 én nem játszottam eleget a 18wos részekkel???:O szerintem ezt nem nekem akartad küldeni........ -
#4274 Nem játszottál eleget.
Aki már jópár prism3d-s játékkal játszott (18WoS-ek), azok már hozzászoktak, ergó nem mennek rá senkire, inkább kikerülik a leállósávban is akár. -
#4273 ][URL=http://kepfeltolto.hu/i/?188090][IMG] -
#4272 Nekemse mindig,csak van amikor gondolnak eggyet oszt ok nélkül padlófék... :D
De a 18WoS részekben is tapasztaltam ilyeneket,általába ha vki közelebb van hozzám mint 10autó táv akkor általába leelőzöm (Vissza 2,padló:D) és bemek elé,mert már előre félek a reakcióitól :)) -
#4271 -.- szarakodnak itt -
#4270 nem értem hogy vkinek miért ilyenek az AI-k...nekem teljesen normális még egyszer nem álltak/vágtak/fékeztek be elém/előttem :D érdekes.. -
#4269 már 5x megvolt beszélve...:) -
#4268 Ha már az al-nál vagyunk: Én olyat vettem észre h. megyek nyugodtan és egyszer csak egy csattanás....
Nézek hátra,hát belémcsattant a másik kamion/autó...
És én fizettem a bírságot :( -
#4267 kipróbáltam a csalást....ugyanazt kell csinálni mint a Haulinban.Ugyanazokat kell átírni 0-ról 1-re.És utána Cheat Money és enter.És 500 000$ kapsz.De csak kipróbáltam :D
Persze gondotlam megosztom veletek :) -
#4266 Olyan gagyi a 620-as scaniának rakodtan 950l gázolaj csak 1200km-re elég LOL -
#4265 Én ilyet a 18WoS részekben is észrevettem sűrűn :S