140239
Euro Truck Simulator
  • sombre
    látom ti nagyon játszotok a játékkal!
  • berczely
    Aha értem akkor csúnya lenne?
    És van már normális modell a játékhoz?(ha van linket kérek köszi!)
  • Attila889
    eggyet mondjon meg valaki nekem.Most ez a full vagy a demo?Mert sok helyen olvasom hogy ez a demo....ha a demo akkor a full miben fog változni?A Mentéseket átlehet majd tenni az angolba szerintetek?
  • gyemant04
    azt pont nem lehet megoldani olyan könnyen...tükrözi a skin az oldalát a kamionnak és fordítva lenne a jobboldalán..szal csúnya a skinrá...de ugyanez a pótkocsinál tükröz mindent..
  • berczely
    A pótkocsi az nem kell csak maga a kamion!
  • berczely
    Valaki aki jól tud modellezni vagy skinelni nem akar nekem csinálni Révész Eurotrans-os skint?
  • rooney8
    biztos? :)
  • Máté94
    Sehogy.
  • RoR zsozso
    Jó képek!
    (Jól kicentizted a kerítést :D)
  • rooney8
    Hy!

Hogyha nincs benzinkút a közelben akkor hogy lehet aludni?
  • Attila889
    olvass vissza!
  • dvsc18
    el se birod.:) a caterral felemelem esetleg ugy.. :D
  • FZoleee
    nm
  • KAMIONOS KOGYO
    NA CSÁ ALL
    ááá sikerült a vizsgám(rutin).
    A másik:Angol verziót talált már valaki?
  • kazai
    Igen Fzoleee köszi
  • atiboy014
    sziasztok valaki belinkelné nekem azt az oldalt ahonnan le lehet tölteni a játékot?? láttam németnyelvű vagyis nem angol úgyis jó. köszi előre is
  • Gollo

• RoR zsozso
    Ha megdoblak egy kamionnal az fájni fog
  • norbi56
    sehogy sztem
  • dvsc18
    ja meg nem nyerges kamionok és potok érdekelnének még, akinek van ilyen megdobhatna vele:P
  • RoR zsozso
    Passz,én ilyennel még nem találkoztam. (Mondjuk sokat nemis játszottam még vele,mert nem otthon vok)
  • dvsc18
    fülkébe hogy lehet aludni?:) mert eddig még nem jöttem rá.:)
  • passatgt
    Valaki valami ötlet?:C
  • Carlos
    Akkor szerencséd van... :)
  • Carlos
    énis igy csináltam. Mostmár inkább feltartom a mögöttem lévőket 1 percig is akár, vagy a leállósávban kerülök. Nem büntetik, nem töröm össze a vasat, mindenki boldok!
  • RoR zsozso
    Mikor még új voltam a WoS-ekben,mindig úgy előztem h. odamentem az autó mögé 2centivel,visszaraktam 3-ba (sebességtől függően) és figyeltem a szembejövőket (kétsávos úton).
    Csak aztán egy időmúlva leszoktam az élethű előzésekről mert 60%-ban karambol lett a vége :D
  • gyemant04
    Ismerem az AI-szokásait..tudom milyenek Haulinba mindig megszopattak, de az ETS-be eddig egy ilyennel se találkoztam...a "játékstílusom" váltzó szal már találkozhattam volna, de nekem eddig minden rendben.
  • FZoleee

így gondoltad?
  • Carlos
    Akkor észre kellett venned azt, amit mindenki észrevett rajtad kívül.
    Ebből gondoltam...
    Lehet, hogy olyan stílusban játszol, hogy nálad nem jön elő: Nagy követési távolság, nagy előzési távolság.
    De egyszer csináld azt, hogy mész egy személyautó mögött 1 autó távolságban.
  • gyemant04
    én nem játszottam eleget a 18wos részekkel???:O szerintem ezt nem nekem akartad küldeni........
  • Carlos
    Nem játszottál eleget.
    Aki már jópár prism3d-s játékkal játszott (18WoS-ek), azok már hozzászoktak, ergó nem mennek rá senkire, inkább kikerülik a leállósávban is akár.
  • kazai
    ][URL=http://kepfeltolto.hu/i/?188090][IMG]
  • RoR zsozso
    Nekemse mindig,csak van amikor gondolnak eggyet oszt ok nélkül padlófék... :D
    De a 18WoS részekben is tapasztaltam ilyeneket,általába ha vki közelebb van hozzám mint 10autó táv akkor általába leelőzöm (Vissza 2,padló:D) és bemek elé,mert már előre félek a reakcióitól :))
  • Yoda001
    -.- szarakodnak itt
  • gyemant04
    nem értem hogy vkinek miért ilyenek az AI-k...nekem teljesen normális még egyszer nem álltak/vágtak/fékeztek be elém/előttem :D érdekes..
  • gyemant04
    már 5x megvolt beszélve...:)
  • RoR zsozso
    Ha már az al-nál vagyunk: Én olyat vettem észre h. megyek nyugodtan és egyszer csak egy csattanás....
    Nézek hátra,hát belémcsattant a másik kamion/autó...
    És én fizettem a bírságot :(
  • Attila889
    kipróbáltam a csalást....ugyanazt kell csinálni mint a Haulinban.Ugyanazokat kell átírni 0-ról 1-re.És utána Cheat Money és enter.És 500 000$ kapsz.De csak kipróbáltam :D
    Persze gondotlam megosztom veletek :)
  • norbi56
    Olyan gagyi a 620-as scaniának rakodtan 950l gázolaj csak 1200km-re elég LOL
  • RoR zsozso
    Én ilyet a 18WoS részekben is észrevettem sűrűn :S