140239
Euro Truck Simulator
  • Doog
    A következőt kell csinálnod. Belépsz a c:\documentums & settings\windows felhasználód\dokumentumok\18 WoS Pedal to the metal\ mappába, majd jegyzettömbel megnyitod a config.cfg file-t és átírod a következőket:

uset_g console: "0" -át erre: uset_g console: "1"

Ha ez megvan, ments el majd lépj be a játékba. Kezdj el egy új játékot, vagy nyisd meg a mentésedet, és nyisd meg a console-t a 0-ás gombal (nem numerikus billentyűn)

majd írd be a következőket:

cheat money * - * mennyiségű dollárt kapsz
  • Doog
    ITT !!!
  • bazza
    a konzolt hogy kell előhívni?
  • gyemant04
    van topikja...bye
  • gyemant04
    lehet:O
  • TaRka0107
    Azt tudja valaki h a Rig 'n' Roll mikor jelenik meg mert én már nem tom h most a 3. része jön ki vagy mi lesz. Sok videót láttam már róla az egyik a sima volt másik meg olyan h nagyon nagy grafika lesz
  • istenostora03
    Beépített n00bszűrő?
  • TaRka0107
    Hát én szerintem több kamionnak kéne lennie!! Jó az igaz CB rádióra nincs szükség. De én nekem még ebben a beta verzióban nem esett az eső meg a legnagyobb bajom h lehetne hozzá egy k***a angol patch vagy valami
  • gyemant04
    nekem sincs semmi hiba..nem tudom miért ilyen bugos pár embernek..:D
  • leho94
    1. Nekem semmi hiba sincs azok közül amit idáig leírtak ^^
    2. Több kamion biztosan nemlesz
    3. CB rádió meg sztem kajak felesleges
  • gyemant04
    Érdekes amúgy, hogy az ETS oldalán semmi új hír már napok óta...
  • TaRka0107
    Amúgy Szevasztok!!! Ne idegeskedjetek ez csak beta verzió szerintem azért vannak ennyi hibák!! Irták valahol h ebben kevés kamion van!! Majd a teljesben remélem több minden lesz!!! Pl. CB rádió, esni fog az eső meg lehet aludni a fülkében!! Remélem benne lesznek ezek
  • Deviance
    18 wos vagy Euro Truck?
  • gyemant04
    szuper
  • TaRka0107
    Yeah tok irni a fórumokban:D Nem engedett mert biztonsági okokból
  • TaRka0107
    asfas
  • blackjoe
    nézzétek meg a truckerfan.de letöltéseit
    az írja hogy minden üres de nem vannak pótok meg minden!!
  • AudiQuattro
    Viszlát.XD
  • RS
    Megyek...
  • Cat 02 #4765
    Nem tom mit vártok egy béta kikerült demotól :S
  • Máté94
    nm
  • Szabi1991
    egyik magyar oldalról idézem...

"nekem volt benne olyan bug, hogy az elején a kamion vételnél megvettem a renault magnumot és a pénzem onnantól kezdve csak pörgött felfele!! 27 milliónál meguntam inkább abbahagytam!!
    vagy a másik ami nagyon idegesítő volt hogy Madridból volt egy fuvar németországba vhova(már nem tom pontosan) és mire odaértem, meggondolta magát és már nem németország volt a cél hanem olaszország!!!
    nekem ezek voltak nagyon szembeötlő hibák, remélem nektek nem jönnek elő!!"
  • norbi56
    Esetleg ha télen jáccódna de lehet következtetni hogy mivel 9 -kor van naplamente és 4-5 kor napfelkelte szal nyár van:D
  • Willi Betz
    Na ami nékem problémám lenne aza következő:
    Leszedtem egy xenon lámpa színt a világításhoz,és ugyebár a base.scs-ben vannak a texturák,a lámpa meg a materialban. Na most én bemásoltam a material mappába a fájlokat amik megváltoztatják a lámpa színét. De így most két material mappa van és nem működik ezzel a színnel a lámpa,pontosabban maradt gyári. Ebben kérnék egy kis segítséget.
  • Willi Betz
    Keress egy magyar torrent oldalt,ott fent van!!
    De többet nem mondok!
  • konrad91
    hó nem esik a játékban????:D
  • norbi56
    Nekem is ez volt P4-es gépem van 7600GT-vel amin jáccok ezzel nekem sem indult az első játék után ujraraktam a gémet azóta(2 napja)jó.
  • Carlos
    Egy dolog amit azóta is tudok amióta tanították nekem programozásból. Az ilyen kérdésekre a helyes válasz minden esetben:
    GÉPFÜGGŐ
  • Doog
    Így honnan tudjuk.
  • cargame
    Ket napja csak kepeket nezem a topikbol :DD mert nem indul ez a qurva jatek. Csak vki annyit mondjon h miert nem indul!!?? Nem ir ki semmi. Egyszeruen ralepek h start es nem csinal semmit. Vagy annyit hogy fog menni vagy nem?
  • norbi56
    4-es vok:D majd iskolába helyesírok ha kell:D
  • dobaky
    ok nem is érdekel
  • Doog
    Még nem jelent meg.
  • devid1414
    pár képa az uj festésemröl(nem végletes)
  • dobaky
    ha egyszer agusztus akkor agusztus, én többet nem beszélek inkább olvasom a többiek bolondságait
    és a képeket honnan szerzik meg mért mondják hogy esős időbe nem volt még és stb???????????????????????????????
  • Carlos
    Shwarz úr!
    Akkor egy ban rendel!
  • dobaky
    hol lehet letölteni? plz!!!!!!!!!!

• Carlos
  • Szabi1991
    fejlécet látom nem olvasol...
    a játék még NEM jelent meg!.... warez link a topikba = ban...
  • FZoleee
    htxbye