140239
Euro Truck Simulator
-
#4784 A következőt kell csinálnod. Belépsz a c:\documentums & settings\windows felhasználód\dokumentumok\18 WoS Pedal to the metal\ mappába, majd jegyzettömbel megnyitod a config.cfg file-t és átírod a következőket:
uset_g console: "0" -át erre: uset_g console: "1"
Ha ez megvan, ments el majd lépj be a játékba. Kezdj el egy új játékot, vagy nyisd meg a mentésedet, és nyisd meg a console-t a 0-ás gombal (nem numerikus billentyűn)
majd írd be a következőket:
cheat money * - * mennyiségű dollárt kapsz -
#4783 ITT !!! -
#4782 a konzolt hogy kell előhívni? -
#4781 van topikja...bye -
#4780 lehet:O -
#4779 Azt tudja valaki h a Rig 'n' Roll mikor jelenik meg mert én már nem tom h most a 3. része jön ki vagy mi lesz. Sok videót láttam már róla az egyik a sima volt másik meg olyan h nagyon nagy grafika lesz -
#4778 Beépített n00bszűrő? -
#4777 Hát én szerintem több kamionnak kéne lennie!! Jó az igaz CB rádióra nincs szükség. De én nekem még ebben a beta verzióban nem esett az eső meg a legnagyobb bajom h lehetne hozzá egy k***a angol patch vagy valami -
#4776 nekem sincs semmi hiba..nem tudom miért ilyen bugos pár embernek..:D -
#4775 1. Nekem semmi hiba sincs azok közül amit idáig leírtak ^^
2. Több kamion biztosan nemlesz
3. CB rádió meg sztem kajak felesleges -
#4774 Érdekes amúgy, hogy az ETS oldalán semmi új hír már napok óta... -
#4773 Amúgy Szevasztok!!! Ne idegeskedjetek ez csak beta verzió szerintem azért vannak ennyi hibák!! Irták valahol h ebben kevés kamion van!! Majd a teljesben remélem több minden lesz!!! Pl. CB rádió, esni fog az eső meg lehet aludni a fülkében!! Remélem benne lesznek ezek -
Deviance #4772 18 wos vagy Euro Truck? -
#4771 szuper -
#4770 Yeah tok irni a fórumokban:D Nem engedett mert biztonsági okokból -
#4769 asfas -
#4768 nézzétek meg a truckerfan.de letöltéseit
az írja hogy minden üres de nem vannak pótok meg minden!! -
#4767 Viszlát.XD -
#4766 Megyek...
-
Cat 02 #4765 Nem tom mit vártok egy béta kikerült demotól :S -
#4764 nm -
Szabi1991 #4763 egyik magyar oldalról idézem...
"nekem volt benne olyan bug, hogy az elején a kamion vételnél megvettem a renault magnumot és a pénzem onnantól kezdve csak pörgött felfele!! 27 milliónál meguntam inkább abbahagytam!!
vagy a másik ami nagyon idegesítő volt hogy Madridból volt egy fuvar németországba vhova(már nem tom pontosan) és mire odaértem, meggondolta magát és már nem németország volt a cél hanem olaszország!!!
nekem ezek voltak nagyon szembeötlő hibák, remélem nektek nem jönnek elő!!" -
#4762 Esetleg ha télen jáccódna de lehet következtetni hogy mivel 9 -kor van naplamente és 4-5 kor napfelkelte szal nyár van:D -
#4761 Na ami nékem problémám lenne aza következő:
Leszedtem egy xenon lámpa színt a világításhoz,és ugyebár a base.scs-ben vannak a texturák,a lámpa meg a materialban. Na most én bemásoltam a material mappába a fájlokat amik megváltoztatják a lámpa színét. De így most két material mappa van és nem működik ezzel a színnel a lámpa,pontosabban maradt gyári. Ebben kérnék egy kis segítséget. -
#4760 Keress egy magyar torrent oldalt,ott fent van!!
De többet nem mondok! -
konrad91 #4759 hó nem esik a játékban????:D
-
#4758 Nekem is ez volt P4-es gépem van 7600GT-vel amin jáccok ezzel nekem sem indult az első játék után ujraraktam a gémet azóta(2 napja)jó. -
#4757 Egy dolog amit azóta is tudok amióta tanították nekem programozásból. Az ilyen kérdésekre a helyes válasz minden esetben:
GÉPFÜGGŐ -
#4756 Így honnan tudjuk. -
cargame #4755 Ket napja csak kepeket nezem a topikbol :DD mert nem indul ez a qurva jatek. Csak vki annyit mondjon h miert nem indul!!?? Nem ir ki semmi. Egyszeruen ralepek h start es nem csinal semmit. Vagy annyit hogy fog menni vagy nem? -
#4754 4-es vok:D majd iskolába helyesírok ha kell:D -
dobaky #4753 ok nem is érdekel
-
#4752 Még nem jelent meg. -
#4751 pár képa az uj festésemröl(nem végletes) -
dobaky #4750 ha egyszer agusztus akkor agusztus, én többet nem beszélek inkább olvasom a többiek bolondságait
és a képeket honnan szerzik meg mért mondják hogy esős időbe nem volt még és stb??????????????????????????????? -
#4749 Shwarz úr!
Akkor egy ban rendel! -
dobaky #4748 hol lehet letölteni? plz!!!!!!!!!!
-
#4747 -
Szabi1991 #4746 fejlécet látom nem olvasol...
a játék még NEM jelent meg!.... warez link a topikba = ban... -
#4745 htxbye