140239
Euro Truck Simulator
-
#4824 Rendben. -
#4823 azt a linket már rég törölték te kurvanagyész-.-" -
#4822 Sorry...akkor látod én még ennyit se tok. Akkor nincs ötletem. -
#4821 az a skin volt -
#4820 -
#4819 Nincs warez az SG-n ember -
#4818 Asszem nem elég csak úgy bemásolni. Valami dds konverterrel is kellett mahinálni régen.
Majd az értők megmondják, esetleg kérdezz rá a Haulin topikban is. -
#4817 Köszönöm mindenkitől a kedves szavakat de a kereső nem találja a warez részét ennek a topicnak pedig tudtommal van!
És ott volt link a német verzió letöltésére! -
#4816 Mindent rakj minimumra és ha jól megy, akkor fokozatosan add rá az extrákat. -
#4815 Options és ott a legelső..Lehet a anti analising maxon van és nembírja a cucc -
#4814 Segítség kéne... Sikerült működésre bírnom a játékot, most csak minden második indulásnál villódzik feketén a képernyő (), de úgy szaggat, mintha diavetítés lenne :( Nem tudjátok melyik beállításokat vegyem lejjebb, hogy ne szaggasson (vagy legalábbis ne ennyire)? -
#4813 Erre valaki? #4761
Kiegészítő kérdés. -
#4812 nekem ilyet nem csinál, viszont tök egyenesbe gáz nélkül is elveszi, eddig 1 sorozatba se állt meg -
#4811 Kedves Péter!
Amennyiben nem tudod használni a keresőt, annyiban a lámaságodról nem mi tehetünk és fogd már fel, hogy ha 1-el több IQ-d lenne, akkor már majdnem kavics lennél.
OLVASD EL AZT A K***T PIROS BETÜS RÉSZT A BANNER ALATT TE F***LÁMA! -
#4810 bazd, nézzél széjjel a neten, keresd meg magad, vagy talán letörik a kezed, ha beírsz valamit a fórumkeresőbe? -
#4809 nekem az, mert a kormányom rezonál és vmiért úgy érzékeli ha jobbra forítom akormányt, hogy nyomom a gázt. -
#4808 Kivételesen egyetértek! -
#4807 Mért is? -
#4806 van rá, nem is kevés részemről. egyébként a tempomat 3s-ig tartja a tempót aztán engedi ... kormányom van, az a baj? -
#4805 te kajak láma vagyol -.- -
#4804 Am a warez topic linkjét berakhatná valaki a bannerba!
Vagy bentvan és énvok a vak? -
#4803 ha van rá igény talán tudok mellékutakat építgetni az eredeti maphoz.. -
#4802 egyébként hogyhogy csak német verzió van kint? -
#4801 nekem is ezt csinálja, de a kormány miatt, mert szar a kormányom:A?SD -
#4800 a C gomb
de utánna ne nyomd a gázt mert azért engedi el -
#4799 amúgy a temopmatot hogy lehet működésre bírni? nekem egyik wos részbe se sikerült, mikor benyomom akkor tartja 1secig aztán elengedi -
#4798 zsír a gamma, csak kár, hogy az egész autopálya :( -
#4797 nem bírod-e felfogni, hogy nincs demo? Ez vagy béta vagy a teljes.-.-" -
#4796 nem ez még mindig az első szint nálam xD -
#4795 Léci valaki a demot honét lehet leszedni?Mert nekem a torrent nem jó. -
#4794 1ébként 1 előzésből jöttem vissza az első képnél -
-
#4792 Nembaj én meg neked. :D -
#4791 nem neked írtam LOL:D -
#4790 thx, meglett :) -
#4789 Amúőgy nem akrtam bunkó lenni de ez ziccer volt:) -
#4788 Lejárt a VIP cuccom így nem tudom javítani a hibáimat. :D -
#4787 -.-" -
#4786 Vagyis az "c:\documentums & settings\windows felhasználód\dokumentumok\ ETS \" mappába, majd jegyzettömbel megnyitod a config.cfg file-t.
-
#4785 Elmész boltba és azt mondod: Csókolom bácsi/néni!
Én egy ikszboksz háromhatvanat, vasgy egy pléjsztésön hármassat szeretnék venni. Maga szerint mejik a jobb? van 39.762 forintom. Köszönöm a segíCCSéget-