Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de viccet félre téve jó bulizást és ivászatot aztán ne az intenzívre kerüljetek mert ott tudjátok eszméletlen bulit tartanak!<#papakacsint>#papakacsint><#vigyor2>#vigyor2>
Hivatás az Életért!
Üdv😄ani
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Boldog új évet kívánok minden fórumozónak😊
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Amúgy BUÉK minden fórumozónak 😊
MAN TGA 18.530
még sose játszottam ilyen játékkal, de most kedvet kaptam, hogy majd kipróbáljam
egy kérdés: számít-e az vmit, hogy miként vezetek az utakon vagy csak idõben érjek a célhelyre?😊
Nem szeressem a rövidet 😄 Szval marad a sörje meg a Vodkanarancs 😊😄
Problem? 😄DDDD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
legyetek jók,jó bulizást mindenkinek,annak is,aki a családdal marad😊
legyetek jók,és B.U.É.K!!! : DD szevasztok^^
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Erre az évre végre!
Mike:Szép lett!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Man4ewer:Szép Volvo!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Remélem nem baj ha ide is beteszek egy képet az elkészült skinrõl
A logóért nagy köszönet Gisnek!
<1600*900>1600*900>
Több képet a GTS topikban találtok!
----------------------------------------
Mindenkien szép a gépe <#eljen>#eljen>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Valaki tudna nekem linkelni egy ilyen schmitz cargobull-os pótkocsit?
http://www.cargobull.com/en/news_dates/act_detail.php?news_id=80
elõre is köszönöm😄
Tudom,mert én is utána néztem mielõtt festettem volna(általában meg szokom nézi hogy azon cégnek amit festek,milyen tipusu gépei vannak) ,de úgy gondoltam jól áll neki ez a festés is....
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
MAN grat nagyon szép!!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Opel Movano 2.8DTi
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
94mike:nagyon jó lett!
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Gondolom páratoknak már nem kell bemutatni Akelát,egy pár kép legújabb munkájáról..
És azok akik eredetileg megtervezték a modellt:
Autors: Conte, Pszemek & Dadus
Reedit: proxsi, SeregaMironov, Nick
Elnézést a sok képekért..
Minden kedves fórumozónak és családtagjának,Békés Boldog Új Évet Kívánok!!
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...