140239
Euro Truck Simulator
-
#4864 csak -
#4863 Kivéve Weedet -
#4862 ezt megértem,sok embert idegesítenek a hülye kérdések,de azokat hagyd ki.ha vlki olyan kérdést tesz fel,ami orbitális betűkkel kivan írva a bannerban,ott súlyos gondok vannak.ilyenkor Schwarz barátunk törölhetne!;)
[nem kritizálom a házigazda munkáját!:D]
#4849: nem is kell végigolvasnod,főleg h nem neked szólt. -
#4861 Most nézem az ajánlott gépigényt...
Processor 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
Mi a francért kell neki 3 GHz-es gép? -
#4860 Ugynézki nincs:D -
#4859 Akkor egyenlőre a lámpa problémámra nincs megoldás? -
#4858 Hogyha a "hülyeség" amit kérdez normálisan van megfogalmazva,és nem lámáz,bunkóz,akkor is illik rá válaszolni!! -
#4857 cheat money (y=z z=y ) : pénz
edit europa az meg map szerkesztés -
ppatrick #4856 te soha életedbe nem tettél fel hülye kérédst? lehet hogy félre értette vagy vmi és rögtön lámázol? ha te vmit kérdezel és a többiek le lámáznak hogy fogod magad érezni? képzeld el magad az ő helyébe... -
#4855 nem kell hülyeséget kérdezni és nem lesz bunkó válasz... -
Watanabe #4854 Ez érdekes, akkor már láma vagyok:D -
#4853 Így igaz!
Nekem se szokásom leidiótázni senkit,MÉG NETEN SEM,hiába értek akár sok dologhoz is jobban mint az illető!! -
#4852 Ezeknek hiába írsz ilyeneket nem olvassák el úgysem...
Az ember jön feltesz egy kérdést és már láma...ennyi. -
Watanabe #4851 Köszönöm Leho94, működik csak nem tudok kódokat.
-
#4850 Csak az kicsit feldühit mondjuk hogy kivan írva a banner alá hogy warez link a topikba = ban és még mondja hogy kirakhatnánk a bannerba a warez linket -.-
Amugy emlékszem mekkora láma voltam :DDDDD -
#4849 nem olvastam végig...nem is fogom...de a pszihológia órát hagyjuk már itt.... -
#4848 Részemről van rá igény,nagyon megköszönném!! -
#4847 nem a kor a lényeg,hanem a stílus és a kommunikáció más emberek felé.kúltúra.ha ő megtisztel azzal,h mondatában nem használ feléd nézve trágár szavakat,nem lámáz,akkor te is megtisztelhetnéd minimum a szavaid megválogatásával.ne akard,h perban legyen a vége,mert ígyis már van pontod.ha az eszed helyén van,nem fokozod tovább.próbáld magad összekapni kicsit,és elfogadható körülmények között fórumozni.mint mondtam,ilyenkor hiányolom a régi fórumozókat.undorral nézek már be,a wos sorozatok topikjába.elképesztő,h kik vannak,és mekkorát hisznek magukról..nem kötözködni akarok veled,se beszólni,de tisztán emlékszek rá,amikor idekerültél.nem voltál különb.úgy h a saját érdekedben,kapcsolj vissza egy sebességet. -
#4846 F3-al amugysem lehet .. Euro Truck Sim. mappa/config.cfg-ben átírod az uuset g_console "0"-t "1"-re
uset g_developer "0"-t "1"-re és a játékban mikor betölt akkor 0-t megnyomod és előjön -
Watanabe #4845 Megpróbáltam mind2-őt, de egyik se jó sajnos -
#4844 edit europe -t kell beírni -
#4843 lehet.. -
#4842 Ugye lehet kormánnyal is tolni? Csak azért, mert a beállításokban nem találtam -
#4841 amúgy a mapot hogy lehet szerkeszteni? addig ok, hogy consolba edit, de aztán ha pl. edit mapra kattintok akkor windowsba bejön a megnyitás a játék alatt, de nem tudok megnyitni vele semmit, new mappal meg gondolom nem érek semmit mert az egy új lesz. -
#4840 A 0-val -
#4839 teis..ok? -
ppatrick #4838 F3-al ha jol tudom vagy n attol függ mire gondolsz... -
ppatrick #4837 Leho94 mostmár a pofádat alapállásba tehetnéd ok?! -
Watanabe #4836 Nem tudjátok, hogy a konzolt, hogy tudom előhozni? Segítségeteket előre is kössz. -
#4835 Belehet fejezni a magas hangnemet -
#4834 Áh végülis nem de egyből találtam 2 linket is ahonnan le lehet szedni de mind1!
Részemről lezárva! -
#4833 Igen de ottsem küldözgetnek warez linkeket csakugy.. -
ppatrick #4832 Alszok:
Tankolok:
Irány az országút:
-
#4831 Hát szánalmas!
Gratulálok hogy egy sz*ros játékhoz értessz és büszke vagy magadra!grat!
Am off,spam,WAREZ az ilyen topicok neve de mind1! -
#4830 14 vok és mégis többet értek hozzá mint te..szánalmas nem?? :DDD Amugy warez nincsen csak offtopic láma -
#4829 Köszönöm szépen!
Nemtom a többieknek mitkell fölöslegesen pofáznia
És képzeld leho94 tudom hogy nincs warez sg-n de mégis vannak a játékonak warez topicjai szal nemtom miről beszélsz de sztem haggyuk!
Am is 94 szal akkor 14 vagy és pofázol hát én meghúznám magam... -
ppatrick #4828 mint a cset:Dam. a legtöbb torrent oldalon rajta van... -
#4827 Amúgy melyik kamion fogyaszt legkevesebbet? -
#4826 Tessék. -
#4825 Sikerült, köszi. Igaz így is szaggat (minimális szinten), de ez már elviselhető