140239
Euro Truck Simulator
-
#4904 a haulinba,& pttm-be hogy lehetett forditást csinálni?
Valaki tudja? -
#4903 Ha elfogadsz egy jótanácsot, Momo felejtős, sok gond van vele, én a DFP-t javasaslom, főleg mert ez a játék 900°-kal élvezhető igazán :) ;) -
#4902 Szerintetek megfelel ennek a játéknak egy logitech momo racing kormány?
Borzalmasan rossz,idegesítő billentyűzetről tolni,nem lehet értelmesen kanyarodni.
Persze nem csak emiatt a játék miatt venném,régóta tervezem. -
karipapa #4901 de hiába megyek a control menübe akkor sem tudok semmit sem csinálni hiába kattintok rá mert kint marad a testatur menüben hiába is kattintok rá!mert nem akarja előhozni azt az ikont mikor be lehet állítani -
#4900 akkor örülnék, hogyha csinálna valaki egy országutas verzsönt mert full autopálya ez nem az igazi. -
#4899 Még csak 5x votl leírva, hogy mit kell csinálni, olvass vissza b*zdmeg és hagyjátok abba a láma kérdéseket! -
#4898 controllba rámész a gombra és elforgatod a kormányt valamerre, ua. a gáz -
karipapa #4897 és akkor én mit csináljak mert hiába kattintok rá a kormyány beállításnál a forgásirányra még be sem lép abba a szarba hogy tudjak valamit nyomni!help
-
#4896 bazz de amatőr hiba :D:D:D -
nekem ennyi
-
karipapa #4894 hy all!megpróbáltam a kormányt beálítani a játékban de nem engedi a kormány fográsiirányt beállítani!a pedálok jók de a kormány nem megy!miért nem?segitsen valaki!köszi -
#4893 Ha mapot akartok szerkeszteni akk openGL-be futassátok a cuccost mert akkor nemfagy meg nem gec*zik. -
#4892 De nekem arra menni hogy load map...! Simán " edit europe " és vársz tölt egy kicsit ha nem jön be semmi nyomd a Page Down-ot az a zoom közelitésre mer lehet azér nem jön be mer túl messze van a pálya meg ezek...! -
#4891 jóak XP(?) skin -
#4890 base mappát csináltam az Euro Truck Simulator mappában... azon belül egy map mappát...nemtom kell-e de csináltam:D szimplán elinditom betölt megnyomom a "0" -t beirom " edit europe " 5mp tölt és csinálhatom....:) -
#4889 akkor honnan tallózzátok? -
#4888 konzolból -
#4887 nekem nem igazán, egyébként hogy csináltad? ti honnan töltitek be a mapot? -
#4886 Nekem tökéletesen megy...:S
-
itt már betallóztam a mapot, tölt fél percig aztán szó nélkül leáll
-
#4884 nekem semmi baja:D én már csinnáltam bécsből egy pályát is:D csak még nem teljesen jó -
#4883 akkor hirtelen csak a vistára tudom fogni :( -
#4882 megy viszont vmi nem kóser mer rázuzok vmire semmi üzenet csak kilép a gameből :D -
#4881 nekem megy. -
#4880 leho neked megy normálisan? edit europe aztán ott is a map v mi? -
#4879 Ő nem a warez linket kérte, hanem a Warez topik linkjét. -
#4878 áhh, nem igaz, ahogy beírom, hogy edit europe egyből lefagy a consol alatt fehér háttérrel. -
#4877 tudom, de ez az ajánlott... a minimum ennél kisebb. -
#4876 OFF
Imént az emberekről volt szó,nem a baglyokról :D
Najó mikor kezdő fórumozó voltam akkor egyszer előfordult (te tudod miről van szó),de azóta ilyen hibát nem követtem el és nemis fogok. :)
ON -
#4875 játék közbe 0, nem a numerikuson. oda beírod, hogy cheat money ( a z betű az y-on. ) és lesz 500.000 euro.
-
#4874 Előbb írtam le. -
#4873 lefagyott, mint a szar :D -
#4872 ja bazd elírrtam :D -
#4871 hogy kell beírni a kódot ? illetve hova? -
#4870 ablakmódba indítsd el. edit europE nem europA és várj egy kicsit majd vagy az egérrel kattints akkor behozza majd. -
#4869 Az jó,kár,hogy nem adtak hozzá txt-t... -
#4868 bazze elirtam mint állat, *kimentem kicsit kajolni* -
#4867 nem kell, elég 2.4 is -
#4866 beírtam az edit europa-t de úgy jött fel, mintha editet írtam volna be, betallóztam, aztán lefagyott a felület kimentem szedni egy kicsit kajolni, és mire visszajöttem ki is lépett a játékból -
#4865 te miről beszélsz?
1. nem szoktam hülyeséget kérdezni áltlában van anyni eszem hogy visszaolvasok vagy rájövök...
2. sose lámázok mert UTÁLOM AZT A SZÓT. szánalmas kockaszöveg.
3. nemképzelem
bye.