140239
Euro Truck Simulator
  • KAMIONOS KOGYO
    a haulinba,& pttm-be hogy lehetett forditást csinálni?
    Valaki tudja?
  • zolo
    Ha elfogadsz egy jótanácsot, Momo felejtős, sok gond van vele, én a DFP-t javasaslom, főleg mert ez a játék 900°-kal élvezhető igazán :) ;)
  • PLackó
    Szerintetek megfelel ennek a játéknak egy logitech momo racing kormány?
    Borzalmasan rossz,idegesítő billentyűzetről tolni,nem lehet értelmesen kanyarodni.
    Persze nem csak emiatt a játék miatt venném,régóta tervezem.
  • karipapa
    de hiába megyek a control menübe akkor sem tudok semmit sem csinálni hiába kattintok rá mert kint marad a testatur menüben hiába is kattintok rá!mert nem akarja előhozni azt az ikont mikor be lehet állítani
  • aerolive
    akkor örülnék, hogyha csinálna valaki egy országutas verzsönt mert full autopálya ez nem az igazi.
  • ChuckyHUN
    Még csak 5x votl leírva, hogy mit kell csinálni, olvass vissza b*zdmeg és hagyjátok abba a láma kérdéseket!
  • aerolive
    controllba rámész a gombra és elforgatod a kormányt valamerre, ua. a gáz
  • karipapa
    és akkor én mit csináljak mert hiába kattintok rá a kormyány beállításnál a forgásirányra még be sem lép abba a szarba hogy tudjak valamit nyomni!help
  • aerolive
    bazz de amatőr hiba :D:D:D
  • aerolive

nekem ennyi
  • karipapa
    hy all!megpróbáltam a kormányt beálítani a játékban de nem engedi a kormány fográsiirányt beállítani!a pedálok jók de a kormány nem megy!miért nem?segitsen valaki!köszi
  • daf xf
    Ha mapot akartok szerkeszteni akk openGL-be futassátok a cuccost mert akkor nemfagy meg nem gec*zik.
  • Gollo
    De nekem arra menni hogy load map...! Simán " edit europe " és vársz tölt egy kicsit ha nem jön be semmi nyomd a Page Down-ot az a zoom közelitésre mer lehet azér nem jön be mer túl messze van a pálya meg ezek...!
  • leho94
    jóak XP(?) skin
  • Gollo
    base mappát csináltam az Euro Truck Simulator mappában... azon belül egy map mappát...nemtom kell-e de csináltam:D szimplán elinditom betölt megnyomom a "0" -t beirom " edit europe " 5mp tölt és csinálhatom....:)
  • aerolive
    akkor honnan tallózzátok?
  • Yoda001
    konzolból
  • aerolive
    nekem nem igazán, egyébként hogy csináltad? ti honnan töltitek be a mapot?
  • Gollo
    Nekem tökéletesen megy...:S

• aerolive

itt már betallóztam a mapot, tölt fél percig aztán szó nélkül leáll
  • gyemant04
    nekem semmi baja:D én már csinnáltam bécsből egy pályát is:D csak még nem teljesen jó
  • aerolive
    akkor hirtelen csak a vistára tudom fogni :(
  • leho94
    megy viszont vmi nem kóser mer rázuzok vmire semmi üzenet csak kilép a gameből :D
  • gyemant04
    nekem megy.
  • aerolive
    leho neked megy normálisan? edit europe aztán ott is a map v mi?
  • Doog
    Ő nem a warez linket kérte, hanem a Warez topik linkjét.
  • aerolive
    áhh, nem igaz, ahogy beírom, hogy edit europe egyből lefagy a consol alatt fehér háttérrel.
  • FZoleee
    tudom, de ez az ajánlott... a minimum ennél kisebb.
  • RoR zsozso
    OFF

Imént az emberekről volt szó,nem a baglyokról :D
    Najó mikor kezdő fórumozó voltam akkor egyszer előfordult (te tudod miről van szó),de azóta ilyen hibát nem követtem el és nemis fogok. :)

ON
  • aerolive
    játék közbe 0, nem a numerikuson. oda beírod, hogy cheat money ( a z betű az y-on. ) és lesz 500.000 euro.

• leho94
    Előbb írtam le.
  • aerolive
    lefagyott, mint a szar :D
  • leho94
    ja bazd elírrtam :D
  • kistuning
    hogy kell beírni a kódot ? illetve hova?
  • gyemant04
    ablakmódba indítsd el. edit europE nem europA és várj egy kicsit majd vagy az egérrel kattints akkor behozza majd.
  • Willi Betz
    Az jó,kár,hogy nem adtak hozzá txt-t...
  • aerolive
    bazze elirtam mint állat, *kimentem kicsit kajolni*
  • aerolive
    nem kell, elég 2.4 is
  • aerolive
    beírtam az edit europa-t de úgy jött fel, mintha editet írtam volna be, betallóztam, aztán lefagyott a felület kimentem szedni egy kicsit kajolni, és mire visszajöttem ki is lépett a játékból
  • gyemant04
    te miről beszélsz?
    1. nem szoktam hülyeséget kérdezni áltlában van anyni eszem hogy visszaolvasok vagy rájövök...
    2. sose lámázok mert UTÁLOM AZT A SZÓT. szánalmas kockaszöveg.
    3. nemképzelem

bye.