140239
Euro Truck Simulator
  • konrad91
    mi a neve a billencs pótnak
    német neve a játékban??????????
  • daf xf
    Bocs apáméknál nincs píz ilyenre:D:D
  • kazai
    [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=190013[/IMG][/URL]]http://kepfeltolto.hu/i/?190013
  • Carlos
    Nem láttam még ilyet.
  • RoR zsozso
    5217-re vki??
    Lehet módosítani a km órát??
  • Carlos
    Ha szimulátor lenne, akkor sokan be se tudnák indítani (szerintem) a kamiont, én se. Mert akkor nincs külső nézet, nincs felső nézet... van a két tükör és annyi.
    Akkor nincsen 0-100-ra 5mp alatt gyorsulunk, nincs instant stop fékezés, nincsen nekimentem a falnak akkor továbbmegyek sérült kamionnal, stb.
    Valahogy meg kellene találni az egyensúlyt a szimulátor és az arcade között. Szerintem ez most nem jött össze nekik.
  • RoR zsozso
    Én nem veszekedtem,csak tájékoztattalak :))
  • RoR zsozso
    Utólag beépíthető
  • RoR zsozso
  • Carlos
    np m8
  • daf xf
    Na mind1 bocs akk h. szoltam nefogok korán reggel veszekedéssel inditani a napom
  • Solt
    Ez a baj! Én szimulátort akarok!
  • daf xf
    igen?
    Hát de kurva kevéskocsiba lehet benne..
  • RoR zsozso
    Igen van
  • Carlos
    Van!
    És ez egy játék könyörgöm!
  • daf xf
    Persze mer a valóságban is van "pittyegö szar"ami jelzi hogy holvan radaroznak..
  • RoR zsozso
    Nem tud vki egy olyan skint/modot csinálni h. 200-ig legyen skálázva a Km-óra??
    idegesít h. folyton kiakad :))
  • aerolive
    nekem még egyszer se vett le pénzt, ha 160al, ha 100al egyszer sem csökkent
  • gyemant04
    jah lehet télleg az, de én már a második szinten vagyok nem emlékeztem
  • Speedway
    az irányitása a játéknak elég fura
    de szerintem a pttm való játszásom véget ért
    ez sokkal jobb és jobb lesz
  • RoR zsozso
    Úgy túl sok idő míg odaérek,izgalmasabb a belsőbe nyomni neki tompomattal 150-el :D
    Najó,van mikor 100-ra állítom a tempomatot,de mikor megunom,akkor irány a belső :D
  • Solt
    Nem is neked írtam a sebesség határokat! :) Abban pedig egyetértünk, hogy nem nagyon lehet összehasonlítani a valósággal! Ez az én legnagyobb bajom! :( De legalább a büntetés benne van... lehet ezért hívják szimulátornak a fejlesztők!
  • Carlos
    Egyetértek!
    Ez a rendőri intézkedés tök fos. A gyorshajtásos dolog ritka bénán van megoldva...az eddigi sokkal jobb volt szerintem...
    Trafipax csipog, lassit, elmegy a rendőr mellett, padló...mostmeg, végigdöngetek, lefotóztak. Ja, hogy hol, miért, honnan? Nem reális. Még trafipaxot se láttam, pedig az egyik ilyen fotózásnál fékeztem és visszamentem megnézni, hátha találok valamit, de semmi (vagy nem vettem észre).
  • UTB
    Éppen most csinálom a "C" kategóriát tudom hogy hol mennyivel lehet menni csak az előzőkbe volt egy pityegő hang és az sok pénzt megspórolt nekem. És ezt a játékot nem igazán lehet össze hasonlítani a valósággal szerintem. (amúgy jó játék)
  • daf xf
    köszönöm szépen
  • Solt
    Lakott területen max 50km/h (akkor is ha 70-es tábla van kint!) Országúton 70km/h, autópályán 80km/h
  • Szabi1991
    talán mert be kéne tartani a 90-et -.-"
    (ami kamionnál ha jól tudom csak 70..)
  • Solt
    Ezt a kérdést tedd fel életben is a kamion gyártóknak, és a rendőröknek is!
  • UTB
    Sziasztok!!! én azt hiányolom hogy az előzőkbe lehetett venni trafi előrejelzőt. Minek csinálnak olyan gépet ami többel megy mint 90 ha úgy is meg büntetnek egy fuvar alatt vagy 3 szor.
  • Pepsi Twist
    azon volt XD
  • mkapas
    lécci valaki sorolja fel nekem a 4.szint küldetéseit!!
    köszi:)
  • mk452001
    Állítsd át analógra!
  • Pepsi Twist
    na vazze ez a digitális kijelző ami külső nézetbe van ritka szar :D
  • mk452001
    Hali!
    Abból származik valami előnyünk, hogyha egy új "szintre" lépünk?
  • Pepsi Twist
    azt bírom a legjobban hogy megyek 80al másik kamion mögött :D aztán gondolok 1et lepadlózom és már is 150el zúzok :D
  • Titan
    Azért nem látszik nekik, mert
    a, "M" gomb mini GPS van ott (Ilyenkor nem látszik)
    b, abba az irányban néznek...
    c, Nincs bekapcsolva
  • Doog
    Ahogy nézegetem a képeket látom nektek belső nézetből nem látszik a bal tükör? Nekem egy csík látszik belőle. A felbontás miatt van?
  • TóNyóóóóóóó
    Itt van egy kettő.
  • Cubardy
    Sztem hülyeség amit írtál gyémánt04. Én még nem tudok másik országba menni Fro.-n kívül, de már megvan az első feladat csillaga!

Az első feladat: Szállíts le két rakományt sértetlenül!
    A második feladat: Szállíts le 1 tetszőleges teherből 4 különböző lerakodóhelyre.
    A harmadik feladat: Menj 6000 km-t megrakva. (pótkocsival)
    A negyedik feladat: Keress 25.000 eurót.
    És végül az ötödik feladat: Terjeszkedj egy másik országban.

Ezek a feladatok nem túl hivatalos, de pontos fordításai. Remélem sok embernek segítettem vele! Amint eljutok a kövi szintre azt is írom majd! További jó szórakozást kíván: Cubardy
  • InfectedMann
    No kipróbáltam a játékot. Egész jól lett, de remélem azért a végleges verzión javítanak pár dolgot, és nem csak német nyelv lesz benne mer nem sokat makogok dajcsul.
    Egy magyarítás tényleg megkönnyítené az ember dolgát :)

modokat lehet már letölteni hozzá? Google -nak nem sok hasznát vettem :(