140239
Euro Truck Simulator
-
#5273 Nézegessétek a save file-t sok okosság van ott eldugva...
(és egy csomó szemét a régi játékokból) -
#5272 Ja,azt nem tudtam,csak a lóvéhoz nyúltam eddig a mentésbe XD
Thx majd kipróbálom! -
#5271 pontosan! -
#5270 Nem olyan sok az :D -
#5269 és most még erős a forint -
Szabi1991 #5268 a mentésben lehet szerkeszteni többek között azt is, hogy hányszor büntettek meg ;) -
#5267 az szép:D -
Szabi1991 #5266 másfél millás büntetést kapott..
6,450 EUR = 1,522,796 HUF
-
#5265 h.? -
#5264 Tudok ám angolul -
#5263 Egy kis trükközéssel megoldható, hogy ne kelljen kifizetni... -
Szabi1991 #5262 én is úgy szoktam japán oldalakat nézegetni xD -
#5261 jujj
Asszem ezért már a jogsival kéne fizetni XD -
#5260 Akkor Google-val átfordítod angolra, és a webfordítással magyarra -
#5259 Ki mondta h. angolul tudok?? XD -
#5258 lool -
#5257 1, Baleset
2, Gyorshajtás gondolom én -
#5256 "A jármű száguldott
Túlzott sebességgel vezetni" Powered by Google Translate and webforditas.hu -
Szabi1991 #5255 3 baleset, 21 gyorshajtás :D -
#5254 Google a barátod ;)
German -> English -
#5253 Miért kaptad a büntit??(nemtok németül) -
#5252 Mivel mész?? -
#5251 Lisszabon óta szakad az eső.
Egy kis bünti.
-
Cat 02 #5250 Baze, nekem max 80-al megy és gecilassan indul [irigyrátok] -
#5249 Biztos XD
Énis szoktam ám normálisan menni,csak néha meghajtom h. el ne lustuljon XD -
#5248 ja hát akk azért:D
ÉN mindig normálisan megyek és lehet azért csuszkál xD
-
#5247 Biztos forrásból tudom, hogy a következő infó csak 2009. április másodikán jön, mert akkor van a szülinapom, és addig nem fogják kiadni!!! -
Solt #5246 Nem kellene! :D Számtalan játékban meg van oldva, hogy amiket leírtál azok a játékon belül történő állítási lehetőségekkel változtathatóak. Ott az IL-2. Bekapcsolod az összes segítséget, és szinte magától felszáll a gép, ha meg kikapcsolsz mindent, akkor vért izzadsz, hogy a kifutón egyenesbe tartsd! Így elvan a vérpistike is, és jól érzem magam én is... pedig egy játék! ;)
Imádom a kamionokat... engem az bosszant kurvára, hogy ebben a játékban 100x több van, mint amit kihoznak belőle. Ha ez egy amatőr csapat lenne, akik mod-ként készítik ezt, akkor megemelném a kalapom. Olyan hibák vannak benne, amiket nem pénz kérdése lenne megcsinálni rendesen... trehány disznók... elég csak a honlapjukra nézni... elvárják, hogy az ember ne letöltse, hanem megvegye, de 4 hónapja egy árva bejegyzést nem csináltak azon a K oldalon. Magasról szarnak az ember fejére... ha ez a cég az enyém lenne, akkor repülne a marketinges a francba! Folyamatosan csepegtetni kéne képeket, infókat, hogy az embereket lázban tartsák... augusztusra tervezik a kiadást, az utolsó bejegyzés pedig április 2.-i! Ja igen... a marketinges után a következő az lenne, aki a tükörnézetet csinálta! -
#5245 Az mondjuk nem zavar mert szeretem a rallyt meg a driftet XD
Viccet félretéve,nálam ilyen még nem volt,nem tom mire gondolsz,de nálam még nem csúszott meg a kamion,padig kitaposom a lelkit is XD -
#5244 Hello. Az mitől van, hogy elinditoma játékot és onnantól, hogy kamiont választok fekete az eész képernyő, csak itt-ott pár vonal látszik ( max a féklámpa ) és más semmi csak nagy feketeség..! Gépem hibája lenne?? vidikártya..?? Hiába állítottam felbontáson semmi nem változott! pls segítsetek, köszi! -
#5243 meg az irányítás:S
Kb van amikor rájön és olyan érzésed van mintha jegen mennél a traktor segge csuszkál össze vissza -
mkapas #5242 lécci valaki sorolja fel nekem a 4.szint küldetéseit!! -
#5241 Ettől elszédültem :D -
#5240 Az előzésekről nemis beszélve.
Megyek egy autó mögött 100-al,odalépek neki h. lenyomom,oszt hirtelen már 150-el megyek,Kmóra kiakadva :D -
#5239 Új képnézet
] -
#5238 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=190021[/IMG][/URL]]][URL=http://kepfeltolto.hu/i/?190021][/URL] -
#5237 Mondjuk ennek a gammának 1 hátránya van de az kurvanagy.:(
Amikor indulsz elfele a pedálhoz épp h. kozzérsz és máris ugrik a kamion.Picit fura h. 40 tonnával csak így simán elindulsz:D -
#5236 Tény h. nem ócsó :D -
#5235 Egyébként a játék Szeptemberben jön és 4999 Ft lesz....akit érdekel :D -
#5234 Ezzel járok