140239
Euro Truck Simulator
-
#5736 Há' nincs is... Csak a dakaros verzsönbe -
#5735 Ez a kép meg már nem is tudom, mikor készült, de még nygon az elején, itt már látszik némi fülkebelső kezdeményis.....
-
#5734 1000LE ebbe a fosba? bocs a kifejezésért, tetszik nekem is a gép de nemhiszem h annyi van benne :D -
Daniel928 #5733 lehet hülyén hangzik de jó okom van rá h megkérdezzem h autopályán mekkora a végsebesség mivel 3x kiirta h gyorsanhajtottam...én ugytom h nincs határ vagy ez az autó osztályától v attól h milyen rangunk van? -
Solt #5732 Miket mentek ezekkel a Dakaron... dupla turbó... 1000LE... hmmm... -
#5731 Nem csinálnál egy nagyon király Renault AE-t? -
#5730 Készül a DAF 3600-as verzió is, aki kedveli a régi gépeket:
-
#5729 Hát, ha nem akkor privát lesz, ha igen, akkor publikus. -
#5728 És lebirod majd zárni? :ASD:AS_ -
Solt #5727 Istenem... ez igen! :D Jól lassítsd le, had szenvedjen a púpokon! Jó kis füst kéne mellé, és egy szép belső! ;) -
#5726 kinek mi a jó... én például hamarosan beleteszem ezt, nekem onnantól ez lesz a jó (csak még jól be kellene fejezni.
-
#5725 jó kamion!honnan lehet letölteni? -
#5723 Ez melyik helyett van? -
bajusza #5722 Megjavítottam a gépemet, kis pihenés, aztán irány a következő fuvar
-
#5721 nem -
#5720 Oké köszönöm a válaszokat. -
#5719 lol rájötem hogykel megvenni az országokat :D thx :D -
#5718 Nemlesz több kamion -
#5717 Nem. -
#5716 Hello szerintem szép a krafika csak kevés bent a gép.Ja és nem tugyátok Man tgx-lessz bene? -
#5715 a játékban? ...xD...valaki elmagyarázná h hogyan? -
#5714 Megkell venni az országokat -
#5713 ennél értelmesebbet nem lehetett ehhez fűzni...
olyan mod nincs amivel minden országban lehet menni?
akor most szedjünk le egy normál verzát vagynem értem... -
#5711 Te csináltad? xD -
#5710 AI merci :D
letöltés -
download .. -
#5708 AI kocsi
Letöltés
-
letöltés -
#5697 segítena akkor valaki??? -
#5696 Ott van a link!!!!! -
dzoli93 #5693 szval ha én letöltöm a netről az ets-t(torrentről)akkor beszoptam.de most mind1ik vírusos? -
#5692 Ez itt a lényeg:
"Azáltal, hogy veszed a játék egy törvényes másolatát, beleteszed a pénzedet további fejlesztésbe és ennek a játéknak a kiterjesztéseibe." -
dzoli93 #5690 nekem úgy volt h beta verzio.rapidosnál nekem úgy írta ki h beta verzio 1.0. -
#5688 Idézet a hivatalos FAQból:
Update: a pirated copy of the game is already being circulated on the Internet - for some reason, the pirates call this stolen copy a "demo." Stay away from pirated software, you are putting your computer at risk from virus or spyware infection. By buying a legal copy of the game, you are putting your money into further development and extensions of this game. Official and clean demo of Euro Truck Simulator will be available from this site at the end of August.
NoName forditása:
Frissités: egy kalóz másolat terjed az interneten - a kalózok ezt csak lopott demónak nevezik. Maradj távol a kalóz szoftvertől mert virus vagy spyware kerülhet a gépedre. Ha legálisan megvásárolod a játékot, akkor a pénzt kiegészitőkre is költöd. A hivatalos és tiszta demo az Euro Truck Simulator játékról augusztus végén érhető el a hivatalos oldalról. -
#5687 Csá ezeket honnan szeted?? -
#5685 Helosztok van egy -kétt kamion amit nem tok betteni a játékba mert ha cska az scs fjt másolom be a mod mappábba nincs bene a jártékbaaki tud segítene.
am link a kamionokhoz:
scania R500iveso stralisMerci atrosMB sk -
#5684 Minek a magyarosítás, hisz itthon magyarul jelenik meg.
-
#5683 Milyen béta verzióban? Az a kész játék volt, azon már nem a játékot tesztelték, hanem a német fordítást.... -
#5682 nincs -
gruber trans #5681 szevasztok magyaritás nincs a gamehez???