140239
Euro Truck Simulator
-
Daniel928 #5776 alapbol nemlehet mert nemmegy annyit plusz kicsusznál minden kanyarban akkor sincs értelme jobb autot venni ha nemmehetsz vele gyorsabban...a másik idegesitő dolog megint h megyek erre mellettem beakarjönni a sávomba és belémjön és én kapom a minuszt nemhiszem el h az összes WoSban volt és nemvették észre h ez igy gáz, meg egyébként ahol engem büntetnek ott mindig sokkal gyorsabban megy a többi mint máshol ahol meg szabad ottmeg döcögnek 80nal semmi logika... -
#5775 mer nem kell 200al száguldozni -.- -
Daniel928 #5774 pff már megint megfogtak autopályán és miért?! mert 110el mentem ha csak 100al akkor nem de kérdem én mi a francnak a még drágább A-osztály ha már B-vel is eléred a korlátot? -
#5773 :-) Semmit!Legalább is remélem hogy nem minősül annak!Akkor leírom ide a közösbe hátha más is hasznát veszi!Szóval letöltöttem egy Premiumot csak az a baj hogy az összes Volvo osztályt lecseréli!!Én viszont csak a C osztályút szeretném lecserélni és ehhez át kellene egy file-ban egy db szót!!Csak sajna nem nagyon vágom a dolgot!! -
#5772 nem , 9 -.- -
#5771 14 éves vagy? :D XD -
#5770 Mit akarsz feltörni? -.- -
#5769 Sziasztok!
Ha valaki jártas a hex-editálásban az légyszi dobjon már egy privit!!
Köszi -
#5768 Ne kezdjük megint hogy kinek hány mb a gameje .. -
dzoli93 #5767 van lent vidikari.multkor megvolt műödött csak most máshonnan szettem le. -
#5766 Vki megtudná mondani mekkora a mérete a TELJES játéknak?
Mert nekem van "régről" egy 150MB-körül,de az még nem a teljes sztem!
Köszi
Sze -
#5765 Gondolom bíznak benne hogy ennyi "szünet" helyrehozta a fórum színvonalát.
:) -
HUmanHunter #5764 "a játék még NEM jelent meg!" de akkor miért nyitották ki a topicot? -
#5763 Helló honnan tudok letölteni jó kamionokat?? a 3dartpol.da.ru-n kívül??
-
#5762 Hy ezt honnan szedted? betudnád linkelni? elöre is kösz :D -
#5761 Nézz fel a banner-ra kérlek.. -
HUmanHunter #5760 akkor most megjelent hogy megnyílt a topic? -
#5759 nem rég linkeltem -
#5758 ez de geci jó :O -
#5757 Vid.kari vagy driver vagy DX -
dzoli93 #5756 az mért van hogy belépek a játékba már az elején nem tölt be semmi kamiont.rákattintok pl franciákra betölti és minden lapos és fekete:D -
dzoli93 #5755 királyak lesznek -
#5754 Nagyon tetszik, remélem sikerül lezárnod. -
#5753 Am valaki nem tudj meik fuvar amit bilenös pottl kell vini???????? -
pár kép a kmionomrol!!:D -
#5751 ja télleg :D -
Solt #5750 De ez nem az NFS topik! ;) -
#5749 ezek nem túl jók...
ez mikor padló van :D -
Solt #5748 Az alábbi két videót meg juttassa el valaki a játék készítőinek:
Első
Második -
Solt #5747 Van köztük egy-két év különbség...
De tessék... -
#5746 Ez nemis olyan Daf -.- -
#5745 Kacsa királyak lesznek főleg a Rába;) -
#5744 Ok. -
Solt #5743 "Ezzel" (természetesen nem az utcai változattal) a fossal kérlek alássan 200km/h-val téptek a sivatagban! :) 1000LE, dupla turbó... van egy videó, ahol valamelyik Dakar-on, egy bokros, kis fás terepen két személy autó küzd egymással... nem bírják megelőzni egymást, mert keskeny az út... bőven kiló felett tolják neki... egyszer csak megjelenik egy ilyen fos 50 méterrel beljebb a bozótosban és árkon bokron keresztül megelőzi mindkettőt!!!! :D :D
Ez sajnos nem az a videó, de itt is alakít elég keményet!! :))) -
#5742 az most télleg jól jönne már! -
Daniel928 #5741 de lesz magyarositás a boltban a játékkal eggyütt. külön nemlesz soha! mivel megjelenik magyarul minek forditsák le -
Daniel928 #5740 tom h van nyolcvanas tábla csakhogy kék és van külömbség! két fajta tábla van fehér alap és piros szegély és sima kék! ami pirosba van az a max a kék viszont csak ajánlott sebesség, azaz annyit ajánlanak h mennyél de nembaj ha tulléped vagy nemmész annyival. és autopányán pirosat nemláttam és végig mentem 100-110 és csak itt ott mondja néha szal nemértem -
#5739 Nincs valamiféle magyarosítás? -
#5738 Segíthetek valamiben? ^^ -
#5737 90-el lehet menni, de sok helyen van 80-as tábla. Lakott területen meg ugyebár 50