140239
Euro Truck Simulator
-
#6897 nincs warez baszki, találd meg magad, nem hiszem el, hogy nem tudsz rákattintani a kibaszott keresőre, bnődtől is megkérdezed, hogy hova dugjad? -
Hacker768 #6896 köszi de már próbáltam -
#6895 Akkor jó! SZTEM Legtutibb atomjárgány! :D -
#6894 A DX, asszem legalábbis ami nekem van meg játék nincs mellékelve hozzá, de amúgy az XP SP 2 már rak fel 9-es DX-et, de lehet a korábbiak is. -
PcBalu #6893 köszi! -
#6892 ???
chat való a beszélgetésre.. -
#6891 "de a DAF-ot senki sem szereti."
Nem igaz! -
Hacker768 #6890 valaki hajlandó lenne már válaszolni???? azt hittem hogy egy fórum azért fórum hogy beszélgessünk egy mással és nem le**arni egymást!!!!! -
#6889 Jaja! Csak már az hiányzik, mármint ugye van Renault, Scania, Volvo, Mercedes, kieg: Iveco, Man, de a DAF-ot senki sem szereti. -
#6888 hát az nem 5 perc:D -
#6887 HElló! Valaki nem tudna szerkeszteni a játékhoz egy XF-es DAF-ot?? Köszönöm! -
#6886 Ez már csak jó lesz.. :@@ -
#6885 Ez se sokkal nagyobb :D -
Hacker768 #6884 ja és a másik mindenkinek német???? -
Hacker768 #6883 hogyan kell telepíteni????? DX-et játékkal együtt? úgy tudtam h. a dx a windows-sal van.... -
#6882 De jó nagy lett a kép
Szóval itt..
-
#6881 Itt először állítsd be(fent)a kormányod,aztán katt a tengelyekre,és lődd be a kormányt+pedált.
First Aye!
A DirectX nem ETS kieg,ezt ettől függetlenül kell telepítened a gépre. -
#6880 :D .. a directxet telepíteni kell -
Hacker768 #6879 <b>Hy, lécci valaki küldjön egy normális linket privátban, ETS-re, hogy tudjak már én is jáccani... én letöltöttem 2-t de mind xar és német meg sötét a játék képe, a pc konfigom pedig megfelel a játék ajánlott konfigjának! előre is köszönöm, és lécci vki. írjon minnél hamarább!</b> -
PcBalu #6878 Nekem is jó lenne ha valaki segítene mert 2x-er írtam már le azt... :( -
First Aye #6877 Légyszi segítsetek mert mindjárt mennem kell addigra megszeretném odani! -
Mesés #6876 Én már naggon várom -
First Aye #6875 Bocs h ujra megkérdem hova másoljam be a direct x et?
és h tudom ellenőrizni h működik e?
Előre is köszi! -
#6874 sziasztok!!
láttam itt egy csomó jó, új skint meg mapot meg kamiont.. honnan lehet ezeket beszerezni?? -
akos #6873 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=210784[/IMG][/URL]]IMG
Gondoltam felrakok egy képet. :) -
First Aye #6872 köszi a segítséget előszőr a directx et próbálom valahova majd be kell másolni pl az euro truck mappájába? -
PcBalu #6871 Nem segít valaki? Ki játszik kormánnyal? -
#6870 de az opengl-is viszi talán az a kari!
annyira nemkell minimum grafó! -
#6869 nem neked akartam írni hanem First Aye-nek.
#6862 -
#6868 egyrészt nem nekem kellett volna válaszolni, másrészt driectxbe tegye :D -
#6867 most keltem fel :D -
#6866 Olyan szörnyű?? Öregem örülja hogy fut!! tedd le a játék beállítását OpenGL-re felbontást 800 × 600 .minimum grafika!
a shader quality-t pedig [ARB]! na így talán futni fog a körülményekhez képest jól! -
#6865 már rég tölthető:D -
#6864 nekem is ezvolt... pedig nekem SM4.0-es vidikarim van de 1 game resi megoldotta :D -
#6863 hát ahogy visszanéztem úgy láttam, hogy 9250 karid van, ez nem támogatja a shader2-t, mondjuk el indul a game ... driver fenntvan? -
First Aye #6862 nekem az a bajom (már egyszer leírtam csak akkor kevesen voltatok) hogy amikor kamion választok nem is látom csak néhány pirosan világító lámpát és az árát ez folytatódik az után is mikor megyek akkor is nagy feketeség van csak néhány vékony fehér vonalat látok mi lehet a gond? -
#6861 mond miben kell, de lehetőleg értelmes formában próbáld leadni -
#6860 ja még a 2. oldalon jártam :D -
First Aye #6859 Ti mindig ilyen segítőkészek vagytok? -
#6858 fákáp, ugye nem privát?