140239
Euro Truck Simulator
-
#6937 gugli 2. találat -
First Aye #6936 Te honnan töltötted le directx et!
Kaphatok linket köszi!
-
#6935 a directX az illesztőprogram ... letöltöd van benne egy csomó fájl, és az exe kiterjesztésűt kell feltelepíteni. asszem dxsetupvalami, aztán kész. -
First Aye #6934 Sötét a kép mikor játszok nem lehet semmit se látni ,de valaki azt mondta a direct x a szar feltelepítetem de nem lehet át állítani mi lehet a baj vagy lehet béna vok?
-
#6933 a vga miatt nem megy ugye? -
#6932 Én csinálhatok videót, de kicsit irritáló lesz a billenytűs kormányzás. -
First Aye #6931 Én se nyafognék videó miatt ha menne a game ! -
#6930 *fogok, ja meg vannak benne olyan kanyarok vagy 6x ledrifteltem a lejtőn ... meg egyszer odacsaptam a pótot a korlátnak mert annyira rugózott a kamion :D -
#6929 hát videót nem fogod csinálni a 128k feltöltésem miatt :D -
#6928 ez akkor is eszembejutott, így nyomtad még 1 printscreent de mikor odaértem lisszabonba és kiléptem akkor láttam hogy csak ezt a képet mentette el :( -
First Aye #6927 Kár h videó nincs de azok a fák jól érezhetik magukat a hegyben !
Bár már én is itt tartanék! -
#6926 Még csak kinézeget -.- -
#6925 Hmm..és az index??
Az előtted levő honnan tudja majd,hogy Te mit akarsz?:P
-
#6924 Még az 1 se futogat el? : P -
#6923 készülök előzni
raj ez a map, bazz nagyobb hegy mint a Csomolungma :D, meg azért elég fura, hogy a hajtűket az AI 90el veszi. de jó -
#6922 nem megy az NFS a gépemen :D -
#6921 Nah jól van! Aki tud a #6903-as ra választ adni annak köszönöm. További kellemes napot és mégtöbb kilómétert!!! -
#6920 Elküldve!:) -
PcBalu #6919 De a többinél megy. Ja muatja játékvezérlőnél a kormányt és ott be kell állítani mindent? Vagy ha el tudnád magyarázni lépsről lépésre mit hogy kell annak örülnék! Privet üzenetbe írd le akkor ha el tudod. -
#6918 Startmenü-->vezérlőpult-->játékvezérlők.
Ott mutatja a kormányt?
Logitech driver is fent van?
Más játéknál sem megy a kormány? -
PcBalu #6917 Hát ez érdekes! :@ Ugyanúgy megcsináltam ahogy aképen elkülted és nem csinál semmit! Logitech kormányom van nekem is. Kormámnyozni akarok de nem reagál semmit még a pedálnál sem!!!! :@:@ :( -
First Aye #6916 Köszönöm a segítséget csak most jutottam ujra géphez!
Fel kell telepíteni tudom aztán majd hova másoljam be? -
#6915 Hülye kérdésre nincs válasz! -
#6914 OK! Csak azért sürgős, mert ritkán jutok NET-hez. SRY -
#6913 hallod ... ha valaki válaszolni akar, az fog is. -
#6912 #6903 De nem akarok teletetlen lenni! -
Tökíí #6911 Szép!:) -
#6910 xD -
dobaky #6909 Az új mapeket hol lehet letölteni (madrid, Lisszabon...)?
egyébként visszaolvastam és láttam, hogy készül a román és magyar map.
Romániában gondolom többségében csak 2 sávos utak lesznek, mert ott csak egy nagyon kevés autópálya van asszem 1 van. Magyarországon joval több van pl nyíregyhaza fele m3 közbe arrol tér le Miskolc fele. -
#6908 ez fájt. -
#6907 #6903 Lécci! -
#6906 Valaki küldene nekem privátba Daf-ot??? -
#6905 Zsuk :D -
#6904 neugassá:\ -
#6903 Jah amúgy lenne pár kérdéesm!
1.) Mivel lehet megnyitni a kamionok fájlait, hogy szerkeszteni tudjam(lehet, hogy zmodeller, de nem vagyok benne biztos), mert át akarom írni a névtáblát.:D
2.) Egy pár linket, ahonnan kiegészítőket tudok leszedni! pls! KÖSZ -
#6902 epic fail -
#6901 Amúgy jó kis játék, de kicsik a városok, nincs országút(kivétel kieg), hülyék az AI-k(turbófék), cb smafu, a kamionoknak pedig az egész kasztnija rugózik. Sztem, de van még egy csomó kis hülyeség, ami ha lenne, akkor le se azállnék róla. Már a 40000-ik km-en vagyok túl és baszki 55000 a 3. kategóriás ADR licence. Fasz! -
#6900 Ez a Scania skin letölthető te kis pöcs .. ja és jó a rendszám táblád.. plusz nehéz volt feltenni RaST Wabi logóját a pótra .. -
#6899 tudjuk -
Hacker768 #6898 közben olvastam az ets oldalán h. UK-ban 29-én adják ki és akkor lesz várhatóan angol nyelvű a játék...