140239
Euro Truck Simulator
-
Incsi #7481 meg volt véve.Látlhatalan fal -
#7480 Próbáld ki EZT vagy a real companies modot! -
#7479 Ok, majd akkor szólsz. Map szerkesztéssel rendben vagyok. -
#7478 Az jó lenne, de majd csak szept. 1-től indul be igazán a fejlesztés, addig egy másik munkám van. -
#7477 Az még nincsen kész. -
Tockos #7476 Nemtudom hogy én vagyok-e béna de nemsikerul betennem egy mapot sem új térképet.Kopíroztam a mod mappába is meg a base scs alá is de nem jelenik meg az új térkép.Valaki tudna segíteni mert a neten látok valamilyen román meg magyar térképeket. -
#7475 hogyan?
mit? -
#7474 Nem lehet átjutni Angliába... -
#7473 hameg tudod csinálni a térképen... -
#7472 te áttudtál menni angliába?
vagy egyáltalán átlehet? -
#7471 Nálam is ez volt, megvan véve az öszes ország, mégis ütköztem egy láthatatlan falnak :S -
#7470 Helló angliába át lehet menni???
-
#7469 megkell venni az országokat -
#7468 válalj hoszab fuvart :D
Lisabon-Warschau 28000euro -
Incsi #7467 Helló.Nemtudom próbáltátok-e már az utzárak feloldását,de én Brüsszelből Amszterdam felé falakba ütköztem! -
#7466 köszi szépen -
poci1123 #7464 hello van valakinek esetleg olyanja mint a tes csak jobb pénzt adnak a fuvarért köszönömco -
#7463 De itt egy mod amivel egyszerűbben ki lehet játszani a játékot. easykarrier_mod -
#7462 1 szinttel fel és kész, lehet hogy a végén kapsz valamit, de nemhinném -
#7461 köszike -
#7460 sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy van-e annak értelme hogy csinálom a karriert tehát kapok-e valami bonuszt vagy uj cuccokat vagy csak simán szintet lépek és annyi??
előre is kössz -
#7459 Sajnos a rotruckeren nincs, a másikon meg 2 van de egyiket sem tudom letölteni.majd megpróbálom néhány nap mulva , de aztér kösz Dodo -
#7458 Nézz szét ITT vagy ITT -
#7457 Nekem dupla pót az ETS-hez kéne tud valaki??? -
#7456 Köszi szépen -
#7455 Realisztikusabb vezethetőség a kamionoknak, 90 km/h max sebesség, meg a sebességfokozatok között jobban kihúzatja, azthiszem -
#7454 A real drive az mit javít? -
#7453 Ha jól tudom a real drive v2 még nincs befejezve, de azért adok linket. Real drive v2 -
#7452 Parancsolj. Útlezárások feloldása -
nono 26 #7451 Sziasztok!A lezárt útszakaszokat nem lehet feloldani hogy lehessen arra is közlekedni?Vagy a küldetéseket kell végig játszani és ugy szabadulnak fel? -
#7450 Srácok valakinek nincs meg a real dirve mod v2?
-
poci1123 #7449 szaisztok van valami olyan mint a tessco mod csak jobbak a fuvarpénzek köszi -
#7448 Hát..öö..passz! A romanian map az haulin többit nem tudom. -
#7447 a sok közül melyik az? :D -
#7445 Ne segítsek esetleg? -
#7444 NEMHINNÉM -
First Aye #7443 Lehet szőkék vagyunk? -
#7442 Én is így voltam vele. Regisztráltam és én azt hittem hogy aktiváltam is azt, ugyanis a kapott mailben az első linkre kattoltam nem a másodikra én marha, közben a második volt az aktiváló link xD. Próbál meg így és ha így sem akkor én sem tudom tovább -
Szabi020 #7441 Valaki segítsen ha erre rákattintok ezek mentések http://filespump.com/index.php?q=euro+truck+simulator+save+game
Akkor elmegy egy másik odalra ahonnan nem tom ,hogy kell leszedni de lelehet biztos ebben segítsetek lécci ! Elöre is köszi -
First Aye #7440 Nem akarok már megint szerencsétlenkedni ,de h én erről az oldalról akarok letölteni akkor mindig azt írja ki h X6 leállítva!
Mi lehet a gond olyan jó dolgokat linkeltek be és én szinte egyiket se tudom letölteni!