140239
Euro Truck Simulator
-
#7535 Nah, már a táblák is alakulnak.
-
#7534 Morgan -
#7533 Lollz -
#7532 Hát, nem volt bekötve a kormányom, és ki kellett próbálnom pótot, hát, aki billentyűvel játszik, annak nem csodálom, ha nem tetszik a játék, köze nincs a kormányos irányításhoz. Szal vegyetek kormányt... :P -
nono 26 #7528 Köszi -
nono 26 #7527 Helló!Nálam is ez volt a gond! -
#7526 vki mondja el h honnan lehet leszedni azt a modot h magyarország is benn leygen -
#7525 Szép munka -
slavutic #7524 Valaki aki már fel rakta a román-magyar kiegészítőt, árulja már el, hogy mit hova tett!!! -
#7523 nah ez a pót már valami bocs az előbbiért!! -
#7521 Sziasztok!
Ti amibe berakjátok a kamionokat meg a modokat az csak demó?
Bocsi a kérdésért de nem rég olvasgatom a fórumot és nem találtam meg! -
#7520 rakok már...kész az automat is
-
#7512 tudom de jóól néz ki így!!!! -
#7511 csak vicc volt contrcast!!!! -
#7510 Az SCHMITZ pót,de mind1. Amugy fasza -
#7509 -
#7507 http://files.filefront.com/Mercedes+Benz+Actros+1844rrar/;11548481;/fileinfo.html
Tessék használd egézséggel! :) -
Puhos #7506 Hi!
Ez a mod: Romanian_Map_1.5HungaryAua.rar nálam nem működik. Kicsomagolás után a fájlokat a Doc\Név\Dokum\Euro T.S\mod mappájába bemásoltam. Majd a játék induláskor kiírja, hogy az Euro Truck Simulator.exe hibát észlel stb. stb. stb.!!!
Majd kitöröltem a fent leírt mod-ot és a game újra működik. Másnál is előfordult ilyen hiba, vagy csak nálam? -
#7505 -
#7503 Ez a gép saját cucc vagy valahonnan szedted, mer ha az utóbbi, akk pls adjál már linket. Danke -
#7502 Szerintem ez az Actros sokkal jobbna néz ki mint ami a gameba van eredetibe és ez még 16 sebességes is :P valamint váltásoknál mutatja hogy felezett azaz itt a legnagyobb seb fokozat 8 de egyet kétszer vesz ugye a felező.. és 8+8 16 :D de tudjátok ti is :D csak annyi a baj hogy az 1-e sés a 2-es nem reális mert az igazi nyomaték az a 3-astól jön :S
-
#7501 és a kamion fáljait hogyan tudom megnyitni?:S csak simán a 2-es Zmodelerrel? de az meg le van zárolva vagy mi :S azt valahogy fel kellene oldani :D azt hogyan lehet?:S Köszi a választ.. császtok. -
slavutic #7500 A romániai kiegészítőt hogy kell, vagy hova kell másolni? Én a módba tettem de csak kifagy tőle a játék... valamit rosszul csináltam? köszi a választ! -
#7499 vazze. ahhoz nem értek. azért köszi -
#7498 lekell mapolni zmodba asszem -
#7497 Sziasztok! Lenne egy kis probléma: teszek egy kamionra lámpát és légkürtöt ami nem nagy teljesítmény igaz, de a játék betöltésénél kidob a gép. Valami hiányozna? -
Desert #7496 üdv
milyen feladatokat kell itt megoldani ?
Feladatok -
#7495 Eltévedtél te meg a Haulin szerverről?? ezek a térképek ahoz vannak!!
sry a sok hsz-ért! -
#7494 az LTomi csinálja te veréb!! Kiegészítőként!! -
#7493 azok milyen kepek hun-maprol? ez a full game? vagy a demo -
#7492 Nem voltam itthon! kiadták a gémet?? elvégre 29-dike van!??? -
#7491 A német nyelvű bétában még nincs benne a rádió, majd a teljes verzióban.
#7485: Pihenni a pihenőhelyeken lehet, ha beleállsz a hotel ZZZ ikonjába. -
#7490 576-nál 4990 ft lesz az Euro Truck Simulator, de Szeptemberre írja a megjelenését -
#7489 A zenét tudtommal sehogy, a matricára én is kiváncsi lennék:P -
mo rémálma #7488 ez az élethű motorhang nekem kicsit traktoros nemtom ti hogy vagytok vele -
#7487 Sziasztok nézegttem itt az oldalakat és ne mtaláltam a kérdésemre választ... az pedig az lenne hogy beraktam egy zenét a Music mappába és akkor azt vezetés közben hogyan is tudom elindítani? :DDD :S
A másik ezt már valaki feltette hogy hogyan lehet "matricákat" rakni az autóra? A válaszokat előre is köszönöm üdv.:Csaba -
#7485 Olyan kérdésem lenne, hogy milyen módon lehet pihenésre bírni a söfört?
Leálltam, leállítom a kamiont. Mit kell még tenni? Időgyorsítás is van, hogy ne kelljen annyit várni? :) -
#7484 Ha elolvasnád én mire írtam akkor rájönnél -.- -
dennis88 #7483 valaki tudna nekem map kiegészítőt linkelni? -
#7482 ha visszaolvasnál már rég belinkeltem.....