140239
Euro Truck Simulator
-
#7591 ezt hová kell rakni ezt a "eagle.dds" fájlt??? -
quados19 #7590 sziasztok
Én is tolom a játékot éa azt szeretném kérdezni hogy láttam külömböző kamiomokat és potókat azt honnan lehet leszedni és hogy kell betenni a játékba ja és láttam a magyarországi táblákat az a mód már tölthető? köszi a választ -
#7589 az király köszi.. ezt eddig is tudtma a PTTM-be csináltam 1-2-őt CSAK az ETS-be nincs a kamionnak mappája hanem minden egy fáljban van és nem tudok semmilyen dds fáljt megnyitni sajna.. szóval mit kezdjek azzal az egy fáljjal? :S:S:S milyen progival lehet azt "kinyitni" vagy hogyan?:S a választ előre is köszi.. császtok -
#7588 A Wabi hűtőse nem is ilyen!
Az fehér és sárga a felirat. -.- -
Palya87 #7587 Hali mindenkinek!
Nekem az a problémám, hogy mikor megveszem Lengyelországot és oda vinnék és onnan vinnék árut kilép a játékből???!!!
Léci segítsen valaki vagy ötletet,hogy mivan ilyenkor. -
#7586 ITT egy Waberer's-es skin. -
#7585 NINCS LINK!!!!
Leírtam hogy kell skinezni!!!
Nem elég???????? -
#7584 ez nem az a topik ahol dicsekedni kellene a skinekkel.. -
#7583 A skint készítéshez nem kell más, azon kívül ,hogy legyen egy rajzoló programod, jelen esetben tegyük fel a paint-tet, amit minden számítógépen megtaláltok. Ha ez megvan, márpedig meg van, le kell töltenetek egy olyan programot, amit "DXTbmp"-nek hívnak, ami olyasmit tud csinálni, hogy a dds fileokat megnyitja, majd bekonvertálja egy képszerkesztő-programba jpg formátumban. (A dds formátum egy ritka kép formátum amit a játék használ). Ha nem lenne meg a DXTbmp innen letölthetitek. Na ha letöltöttétek, majd felraktátok, kattintsatok kétszer az ikonjára, majd egy hülye progit láttok. A felső füleknék kattintsatok a "prefs"-re, majd válasszátok ki hogy "Select Editor"-t. Ekkor betallózzátok a képszerkesztő programotok exe file-ját. Jelen esetben nálam a paint: C:/windows/mspaint.exe (A PROGRAMBAN ALAPBÓL EZ VAN BEÁLLÍTVA, SZÓVAL CsAK AKKOR VÁLTOZTASSÁTOK, HA MÁS PROGRAMMAL AKARJÁTOK SZERKESZTENI A SKIN-T)
Na ha ez megvan, lépjetek be a "File->open" -ba, majd nyissátok meg valamelyik kamionnak a dds file-ját. Ezt legtöbbször a kamion mappáján belül a Share mappában találjátok. Ha megnyitottad, bekonvertálja a DXT bmp-be és láthatod a skint. Ezután a fenti füleknél válasszuk ki Az "Image" opciót, majd a "Send to Editor" opsönt. Ha minden igaz megnyílik a képszerkesztő progidban a skin (most paint). A DXT BMP-t ne zárjuk be. Most láthatod ugyan azt mint amit a dxt bmp-ben, csak ez most nekünk jpg-ben van. Itt rajzolgathatsz a skin-re, festheted, alakíthatod, színezhetsz, lényeg hogy csinálsz egy skint. Ha kész a szép szkinecskéd, elmented. (Ctrl+s, vagy "Files->Save"). Lépjünk vissza a DXTbmp-be, majd kattintsunk a fenti füleknél az "image" majd ezen belül a "reload after edit" opcióra. Ekkor bejön az általunk kreállt skin a dxtbmp-be. Most nincs más dolgunk, mint elmentve felülírni a régi dds file-t. Jó skinezést.
-
#7581 Kéne a wabererses pót mi?????
-
#7580 Ja, a wabererses pótot feltölthetnéd, ha nem gond -
#7579 Honnan lehet ezt leszedni sztem jól néz ki.
Vagy most akkor ez most akko micsoda....???? -
#7578 Wabis skint nem teszed publikussá? :P -
#7576 Letöltötted. -
#7575 Öcsém, örülnél tudnál ilyent skinnezni. -
#7574 ebben lehet olyat csinálni hogy több kamiont venni? :S:S ha igen hogy mert még nem bírtam rájönni :DDDD lloll :S :D -
#7573 Ja elég jó lett, grat! De látom a régi idők emlékére azért ott van a HC is -
#7572 Itt az általam készített skin a pótra és a gépre.
Tudom hogy már nincs ricö de azért faxa lett. szerintem -
landwir #7571 hy all csak azt sajnálom az ETSben hogy nincsen hozzá multiplayer.
Habár összes kamionos játékban nincsen multiplayer szerintem ez nagy kár -
#7570 Hát ez jó kérdés... Már én is a 3. szinten vagyok, de A kategóriás járgánnyal. Ott van a küldetés, de mellette nincs semmi. Pedig nem nagyon szeretném lecserélni ezt 1 "rosszabbra".
De elvileg, ha már megvetted előbb akkor igen, az már ki lesz pipálva. Én így voltam az országok licenszével, amikor léptem a 2.-ra, már meg volt a kívánt vétel, ezért teljesítve volt az a küldetésem :) -
fulcrum falcon #7569 Nekem olyan kérdésem lenne hogy ugye a 3. szinten van olyan feladat hogy vegyek egy B kategóriás kamiont. De mi van akkor ha én már a 2. szinten megveszem? Akkor már alapból ki lesz pipálva az a feladat vagy venni kell mégegyet?
Választ előre is köszi! -
#7568 Hát valamilyen szinten igazad van, ez tény. De minden fejlődik, jobbnál jobb és szebb minden (legalábbis kellene lennie) viszont az eddigi részekben még nem lehetett látni, hogy lett volna pl. köd ami már még jobban tükrözi a valóságot. Viszont az tény, hogy 1000-szer jobbra is meglehetne csinálni ezeket a szimulátorokat. De hátha lesz jobb is egyszer... Nekem eddig tetszik az ETS, majd meglátom még mi lesz később -
Rodman6 #7567 Ezek az SCS féle szimulátorok nem igazán nyerték el a tetszésemet. Már vagy hat éve ugyanazon az alig 200 megás motoron futnak ezek a játékok. Aki ismerte a 1C Softlab NSK féle Kamionszimulátorokat(Hard Truck, King Of The Road - a többi Hard Truck már az SCS műve), az tudja hogy hangulatban sőt terrain-ban is azok viszik a pálmát. Ez nekem uncsi, fák dombok, rajzfilmszerű bár szép grafika de semmi több. Még a King Of The Road grafikája is életszerűbb volt 8 éve (az utakat leszámítva) de az időjárási effektek bámulatosak voltak. Remélem mielőbb megjelenik az igazi Hard Truck-os csapat Rig 'n Roll című játéka ! Az verni fog mindent! -
#7565 Hali! Én már csináltam elég sokat, igaz hogy a Haulinba csak, itt még nem próbáltam, viszont tudok neked adni 1 linket ahol mindenre választ kapsz. Ez még a pttm-hez szól, de a cél a lényeg
http://pttmfaq.atw.hu
a 26. pontnál megtalálod a DXTbmp nevű programot amit ott onnan le is tudsz tölteni Ha valami még nem megy így sem, keress fel privátban. -
max100 #7564 Hogy lehet skineket csinálni pótra és kamionra?
Légyszi válaszoljon aki csinált már ilyet. -
#7559 mod mappa-.- -
slavutic #7558 Valaki fel tette már a román pályát? -
#7557 Átküldenéd a waberer's pótot -
daneszbaby #7556 Tudtok segíteni?
Letöltöttem ilyen Real logos cuccot de nemtudom hova kell rakni ezeket a cuccokat.
Segítetek?
Köszi! -
normomo #7555 sziasztok
valaki nem tudja át lehet e állitani logitech g25 kormánynál hogy szekvenciális váltot tudjam használni a játékban
köszönöm -
Daniel928 #7554 amugy igaza van kormány nélkül nem az igazi -
#7553 Nagyon szép a kamion is meg a pot is -
a régi kamionom! alatta pedig az új -
#7551 Új skinem ,pótom és kamionom! Mind a 2-skint én csináltam!!
-
#7549 Kössz -
#7548 király!csongrád megyéből mien városok lesznek? -
#7541 nagyon szééééééééééép!!!!!!!!! -
Szabi1991 #7539 -
#7538 Szép munka :D -