140239
Euro Truck Simulator
-
#8485 Valaki segítene egy Tandem játékba helyezésében????
irjatok ha igen és adok pm-ben egy msn-címet PLS előre is köszi -
#8484 Oké,viszlát!
Csak vicceltem,szép combo. -
#8483 #8474 valaki? -
#8482 segítsetek lécci, a pótkocsikat is csak bemásolom a mod mappába és kész? mert úgy csináltam de eggyik se jelenik meg -
nenus #8481 Megyek
-
First Aye #8480 A 2. szintán a rakományt időre kell szálítani? -
Vlala #8479 Köszi az infót! :) -
#8478 Teszt alatt van! azért nem teszem fel! azért meg arról Ákos hogy nincs sok értelme! hááááát! sok melóba került! már ezerszer javítgattam de azért kifagyogat a játék! -
Neoncsoves #8477 !!! -
#8476 óóóóóóh.. nem ezt akartam betenni! pill -
#8475 http://files.filefront.com/MOL+gas+station+and+hun+muzip/;11600080;/fileinfo.html -
#8474 nektek jó a rotruckers?
én nem tudok bejelentkezni :( -
Colmath #8473 Amugy nem akarok senkit leszólni, de szerintem a Haulin' CB-rádiója az egyik legidegesítőbb feature volt a játékban: vezetés közben zavart, és válasznak is hülyeségeket adott be a random generáló. Én csak örülök hogy kivették.... -
First Aye #8472 Köszi szépen!!! -
max100 #8471 A Válasz:
Szerezz belépési jogot 1 országba! -
#8470 Expandieren ein neues land? Azt hogy, vedd meg 1 ország licenszét -
First Aye #8469 Légyszi válaszoljatok a 8464 es hozzászólásomra! -
#8468 Nincs sok értelme. -
#8467 Készítettem egy nagyon aprócska módosítást az ETS-hez! annyi hogy Bécs lett Budapest! Akinek kell átküldöm! egyenlőre nem töltöm fel! majd holnap vagy holnapután! -
#8466 hogy mondhatsz ilyet! Tölsd le a legujabb drivert, és hátha vííírusos.
utána nézhetitek magatokat!!!! -
max100 #8465 Van 1 jó meg 1 rossz hírem!
A rossz az hogy sajnos semmi külömbség nincs a "béta" verzió és a gyári között.
A jó az hogy minden magyar és ami gondot okozott küldetés az most már érthető és amit letöltöttem hozzá azt is elfogadja símán. -
First Aye #8464 Az első szinten mi az utolsó követelmény? sajnos a magyarítás nem fordítja le!
Kösz a segítséget !
-
Daza500 #8463 Inkább a Long Haul-t. Jobban megéri, meg ÁLLÍTÓLAG stabilabban fut.
Csak töltsd le a legfrissebb driver-t hozzá.
Én meg is vettem online.
ETS-t is megveszem majd, ha olcsóbb lesz. -
#8462 Azért nem kell leszólni!Tisztában voltam vele hogy az a teljes verzió de gondoltam van annyi eszük hogy legalább egy rádiót beletesznek!!Nem hiszem hogy olyan nagy dolog lett volna... -
#8461 SZerintem ezt érdemesebb beszerezni, jobb, mint az eddigi 18wos részek. Mondjuk nem árt egy kormány, mert míg a 18wos-ben simánn lehet billel menni, ezzel nem igazán. Vannak benne hiányosságok, meg minden, de (mégegyszer hangsúlyozom) kormánnyal, és manuális váltással ez a rész a legjobb. Illetve nem kell telenyomni instabil modokkal, hogy europai legyen... -
#8460 Haulinba ki lehet cserélni a kamionokat európai gépekre? SCANIA, MAN, RENAULT, VOLVO, M-B? -
Streetwarrior #8459 ...de ha szimulátort akarsz, fogod magad lemész a Media Martkt-ba és 990 Ft-ért megveszed a King of the Road-ot...ennyi nem offolok tovább. -
Streetwarrior #8458 Végülis mind1 melyiket szerzed meg, mert ugyan van köztük 1 év, de tök ugyanazok. A Haulin' népszerűbb, az jelent meg előbb. -
Varga Lacee #8457 mármint a Haulint szerezzem meg? -
Streetwarrior #8456 Az egy továbbfejlesztett Haulin', inkább azt szerezd meg. Látni és érezni fogod a különbséget. -
Varga Lacee #8455 most akkor melyik a legfaintosabb játék ha grafika és játszási élvezet szempontját nézzük? 18 Wheels of Steel American Long Haul? -
Streetwarrior #8454 ...és a Haulin' eredetiben van meg, de ez ahhoz képest egy fillért nem ér... -
Streetwarrior #8453 Én sem tudom min csodálkoztok, én ezt már aug. elején megírtam. Nem lesz különbség, megjegyzem még a verziószám is ugyanaz.
Én már visszatértem a Haulin'-hoz, az ennél sokkal-sokkal több, és élvezhetőbb is... -
#8452 Nem értem, mit csodálkozol, mikor a német verzió kijött, megmondtuk, hogy az a teljes játék.
-
#8451 Tényleg semmi!!Bár a RELOADED változatot már megszereztem és abben sem volt változás a német teszt verzióhoz képest!!De tényleg semmi??Se rádió, se CB, semmi?? -
#8450 Kipróbáltam a játékot. Játszottam az Amerikai változattal is hát ahhoz képest jó sok visszalépés történt. Nincs eső, rendőr, rádiózás, meg talán kamionflotta létrehozása sem. Ez eléggé nagy visszalépés.
Ja meg a forgalom is sokkal lazább-igaz a AI néha elég hülye volt az Amerikai változatban, de nagyobb is volt a hangulat. Itt vhogy olyan mintha csak beraktak volna pár autót és kész. -
Varga Lacee #8449 Benzikutaknál illetve a szervízparkolóban tudsz pihenni, olyan ikonra kell ráálni ami 3 db Z betűt mutat. -
Bandeeka #8448 Sziasztok!
A vezetővel hogy lehet pihenni? Még nem jöttem rá és már el kéne 1 pihenő neki
Aki tud segítsen kérem köszönöm -
#8447 LOL... semmmi -
Varga Lacee #8446 enyémben nincsenek...