140239
Euro Truck Simulator
-
#8526 Miért van az, hogy amikor arra megyek, hogy save map, vagy test map egyszerűen lefagy? -
joshep46 #8525 Honnan töltötted le ezt a MAN TGX-ET? -
#8524 szasztok!nekem valami olyan kamion kéne..ami letilt olyan 85-90-nél..nem tudotok ilyet ? nagyon jo lenne..mert igy mindig bemérnek.. -
#8523 megvan! -
#8522 Szerintem ez is elég komoly:
-
Puhos #8521 Olvass visszább!!! -
#8520 Sehogy... nem kell ilyen álszentnek lenni -
joshep46 #8519 Hogy lehet a kamionok árait megváltoztatni? Csak azért kéne mert beraktam egy kamiont és az erejéhez képest elég olcsó és én nem nagyon csípem az ilyen könnyített dolgokat. Szóval ha valaki tudna segíteni, megköszönném. -
Dominic901 #8518 Hova kell bemásolni a letöltött kamionokat? -
#8517 Mert nem szabad minden összepakolni, eszetlenül. CSak néhányat egyesével és mindent kioróbálni és ahol kilép ott a bibi. Csak szép nyugisan kell bepakolni mindent -
nono 26 #8516 Az mitől van hogy feltetem egy csomo kamiont,modot,potot és kilép a játék mikor betölti?Hibaüzenet nincs!!!!!! -
nono 26 #8515 http://home.deds.nl/~equality/ets_trucks.html innen -
#8514 csá honna szedtek le kamionokat meg pótokat? -
nono 26 #8513 Sziasztok!Amiket berakok kiegészitőket azokkal nem lehet menni?Az utakon közlekednek.Nekem állandóan a Netto pótot adja. -
#8512 Én ezt ismerem! Azért nem vettem meg mert borzasztóak a paraméterei. 350L tank stb... De FUN-nak tökéletes!
-
Varga Lacee #8511 nagyon nem si tudna időre mert ha jól láttam 80 v 90 ekl lehet menni a pályán meg úton útfélen mérnek. Volt hogy 3 szor mértek meg. Majdnem minuszos volt a fuvar megbüntettek 1 lámpáért, nemalvásért+ nem égett a lámpám, úgyhogy figyelni kell... -
#8510 Akkor nézd meg itt...
Felülről a 3ik: Kamaz 5410 -
#8508 Végre vmi komoly gép is van már a játékhoz...
kép1, kép2, kép3
-
max100 #8507 Jó mind a 2 gép.Nem időre kell szállítani a cuccot hanem arra kel törekedni hogy ne sérüljön. -
#8506 Most ez lehet hülye kérdés de: a "Mercedes/Mann" kamionok mennyire jók? Nekem C-s van belőle, és márkahűen maradnék, szerintetek jó?
Jah, és időre kell szállítani? Mert nekem sehol nem számol vissza. Mondjuk általában simán megyek kerülő nélkül a célhoz, egyszer akartam más úton menni, és akkor vettem észre hogy németország le van zárva, én meg szépen elmentem lengyel/német határig, majd visszafordulhattam -
max100 #8505 Tudja valaki hogy mikortól lessz elérhető ez az oldal?
http://www.etsnewmap.extra.hu/ -
Varga Lacee #8504 ADR-es pótot hol lehet felvenni? -
#8503 Én most váltottam C osztályos Scaniáról B osztályos Renault Magnumra, és hihetetlen jó a Renault! Kipróbáltam a B osztályos Scaniát is de az marha sokat zabál. Egy tankal nem jutottam le berlinből rómába, míg a renaultba még mindig maradt úgy 150 liter ezen a távon! -
#8502 Üdv! Olyan gondom van a kormányzással (MOMO racing) hogy ha minimálisan fordítom a kormányt, max 2-3 cm akkor autópályán el tudok közlekedni, de amint 2-3 centinél nagyobbat fordítok nem kanyarodik szinte semmit a kamion, tolja az orrát, olyankor vagy vissza kell vennem vagy koccig tekerni hogy tudjak korrigálni rajta. Az érzékenységen hiába állítok, maxon is ezt csinálja. Van valami ötlet? -
#8501 A kamionok osztálya nem befolyásolja a rakományokat!Az áruk is csak annak függvényében változik hogy mit és milyen MESSZE szállítasz!!!Egy Liszabon Varsó üzemanyag túra már elég szép kis pénzt fog hozni!!
#8498:Olvassz vissza vagy a keresőbe írd be hogy kormány beállítás vagy valami és menni fog!! -
#8500 Holnap remélem már sikerül feloldanom dójcslendet, mert már unom a prága-varsó útvonalat (mivel bécs nem éri meg csak ritkán oda ritkán járok). Ha elérem a köv. szintet több lóvé is jön, igaz? És még vmi: ha más osztályú kamiont veszek, akkor a rakományok is mások lesznek? -
#8499 XD -
Solt #8498 4 évente szavazáson, ha már elmúltál 18! -
Case ih mx 150 #8497 Sziasztok!Lenne egy kérdésem kormányt hogy lehet beállítani légyszi segítsetek!!Előre is köszönöm -
joshep46 #8496 Nem tudja valaki, hogy mikor jön ki az első patch?
Amúgy nagyon tuti a game :D -
nenus #8495 -
#8494 -
#8493 van benne -
#8492 truck simulator -
#8491 Milyen topikot?? -
#8490 ember te ritka hülye vagy .. Minek nyitsz olyan topikot??? De legalább írnál bele -
#8489 talán ha olvasnál readmet.. mod-bak -ra nevezd át a mod mappád és csinálj egy ujat abba meg tedd be a cuccokat -
#8488 na minnyár otthon vagyok vajas!
Tegnap feltettem egy kérdést de választ nem kaptam rá!
Van már Scania Highline az ETS-hez?? -
danyr #8487 szétbaszod a fórumot -
#8486 Húúh! Találtam egy tök jó kamionos videó szponzort!! wááá! Erre lecsapok!
HighwayPictures- a neve! valaki hallot már róla?? ha igen akkor mondjon valamit! nem megyek be a sötét alagútba ha nem muszály!!
elnézést az OFF-ért!