140239
Euro Truck Simulator
  • baly94
    A skinezésnék meg lehet oldani, hogy a feliratot a játékban ne tükrözve rakja?
  • Schwarz
    Ponyvással nem szállít a posta, amúgy nem rossz
  • max100
    Ha jól emlékszem 171Mb a lemezen.Az alapjáték nem tudom mekkorát foglal a gépen mert gyorsan átmásoltam a cuccaimat a "mod" mappámba.
  • longhaul
    mennyi a magyar vezrió? (B, MB, GB)
  • GX25
    Robos: ezeket a pótokat nem lehet letölteni?
  • invisibility
    Robos TE vagy az isten! Jha és lassan kapok majd képeket a cimborámtól amit áttolok neked. Ma éjszakás leszek és megkérdem tőlle hogy mi a f*sz van ! Addig is csak így tovább!!!!!!
  • Sebi83
    Sziasztok bocs az off hozzászólásért de megint kéne nekem egy kis help

Az a feladat az első szinten hogy Deliver two undamaged cardo to same loading dock mit jelent mert egy már megvan a két sérülésmentes fuvarból..

De már több szállítmányt is lenyomtam sértetlenül és nem tudom miért nem lesz meg a feladat

kösz előre is
  • robos
    Itt van az újabb 2 pótom: TNT, Magyar Posta
    összesen 11 féle
  • Schwarz
    Miért is szemeteled tele a topikot?
    ...
    Nem kell "csá"-zgatni, ez nem cset. A válasz gombot viszont kötelező használni!
    ...
    Mi a probléma a reggel?
  • Tankeres
    regeltem a sulyokg.hu re és nnem enged be pedig azt irtam be amit elküldtek a mailomre!!!??az h van??
  • Tomika001
    Jó kis volvo!
  • Schwarz
    Nem fagy le, csak gondolom itt is megjelenne a párbeszédablak, hogy hová szeretnéd menteni, mint az eddigi részeknél, ezért ha a pályaszerkesztőt használod, ablakos módban célszerű indítani.
  • Tankeres
    http://www.18-wos.gportal.hu/gindex.php?pg=27087601!!!!tessék
  • A31
    Sziasztok nem tudtok olyan oldalt ahonnan le tudnák tölteni pár dolgot? mint a pttm-hez vagy haulinhoz a 18 wos bol? elöre is kössz
  • gerypapa95
    kösazii hogy segitetetek:)THX
  • T0NI
    Sziasztok!

A career-ben a loaded trailerrel levezetett km-ek száma után is kapok csillagot ugye. Ez azonban tartályra nem vonatkozik? Mert én megyek tartálykocsival és nem számlál. Vagy csak akkor írja jóvá, ha el is viszem a célállomásra?
  • RS
    Nem teccik.
  • Szabi84
    scania longline-t nem találok sehol:S
  • gabi89
    Ezt akarta:
  • joshep46
    Nekem is ha valaki segítene pótkocsi gyártás, festésbe megköszönném. PLEASE HELP!!!!!
  • Sordoran
    jah, akkor C, nem tudom melyiken volt, én átpakoltam ezeket :D
  • Vlala #8545
    Motorfék rulez. Kár, hogy üresben is ezt műveli ;)
  • joshep46
    Engem az zavar, hogy leveszem a pedálról a lábam és úgy letud lassítani minzha padló fékkel nyomnám. Remélem a patchba ezt is kiküszöbölik
  • DJKonya
    én már hányszor végig jártam....
  • Speedway
    na megcsináltam a varsó-liszabon utat
    huhh
    tankoltam vagy 5x lehet többször
    végig 90-nel csörgettem ahol lehet és épp hogy odaértem időbe
    a kötelező pihenőket betartottam
    aztán láttam hogy 90-nel nem érek oda akkor 120 vagy 5x megbüntettekde még így is gazdaságos volt az út

varsó-bécs-milánó-lyon-barcelona-madrid-liszabon útvonalon mentem
  • MISIKE1992
    hello nyomd meg a C -betüt 90 nél azt akor tart ja a sebeséget
    C a tem pó mat
  • MISIKE1992
    EZ a scania, man nagyon oda basz .
    nagyon jól néz ki
  • DJKonya
  • LTomi
    Íme a játékbeli cégem. :D LTomi Intertransport - válassza a minőséget! :DD

• DJKonya
    a Scaniam:P

• DJKonya
  • leho94
    aztamindenét neki
  • DJKonya
    én ha 100-ra benyomom a tempomatot akkor az 98-al megy:P
  • Sordoran
    használd a tempómatot :D
    nekem be van állítva a V betüre, menet közben ha benyomod, magától tartja a sebességet (94-nél benyomva 90 fölött nem megy)
  • kalee
    Egyszerűen bemásolod a C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\mod mappába!!

#8528 -> ez nem pont ugyanaz a TGX lesz mert az enyémhez én már hozzápiszkáltam mint látjátok a képen!!Saját feliratok, 680 lóerő, 1100 liters tank és nekem az A osztályú Renaultot cseréli!!A fogyasztáshoz is hozzányúltam így 1100 literből szólóban 5300 Km póttel kb 3400 Km a megtehető út!!Az kb 3/4 - e a Liszabon Varsó útnak :-) !!
  • allock #8531
    hogy készítek template-t egy olyan kamionhoz aminek nincsen? :)
  • MISIKE1992
    http://home.deds.nl/~equality/ets_trucks.html inen lehet kami onokat tölteni
    csak azt nem tudom hogy hogy kel be rak ni öket nem tudja valaki ?
    legyen szives aki tudja az mondja meg elöre is kösz
  • szopimalac93
    Sziasztok!
    Nekem tetszik ez a játék, de lehet-e benne majd flottát építeni vagy csak egy magán fuvarozó maradok végig?
    Ha nem lehet, akkor tudnátok-e olyan prg-t mondani amiben lehet több kamionom sofőrökkel. Virtuális hungarokamion!
  • robos
    Man TGX
  • Contrecast
    rotruckers-ről