140239
Euro Truck Simulator
-
#8581 A skinezésnék meg lehet oldani, hogy a feliratot a játékban ne tükrözve rakja? -
#8580 Ponyvással nem szállít a posta, amúgy nem rossz -
max100 #8579 Ha jól emlékszem 171Mb a lemezen.Az alapjáték nem tudom mekkorát foglal a gépen mert gyorsan átmásoltam a cuccaimat a "mod" mappámba. -
#8578 mennyi a magyar vezrió? (B, MB, GB) -
#8577 Robos: ezeket a pótokat nem lehet letölteni? -
#8576 Robos TE vagy az isten! Jha és lassan kapok majd képeket a cimborámtól amit áttolok neked. Ma éjszakás leszek és megkérdem tőlle hogy mi a f*sz van ! Addig is csak így tovább!!!!!! -
Sebi83 #8574 Sziasztok bocs az off hozzászólásért de megint kéne nekem egy kis help
Az a feladat az első szinten hogy Deliver two undamaged cardo to same loading dock mit jelent mert egy már megvan a két sérülésmentes fuvarból..
De már több szállítmányt is lenyomtam sértetlenül és nem tudom miért nem lesz meg a feladat
kösz előre is -
#8572 Itt van az újabb 2 pótom: TNT, Magyar Posta
összesen 11 féle -
#8571 Miért is szemeteled tele a topikot?
...
Nem kell "csá"-zgatni, ez nem cset. A válasz gombot viszont kötelező használni!
...
Mi a probléma a reggel? -
#8570 regeltem a sulyokg.hu re és nnem enged be pedig azt irtam be amit elküldtek a mailomre!!!??az h van?? -
#8568 Jó kis volvo! -
#8567 Nem fagy le, csak gondolom itt is megjelenne a párbeszédablak, hogy hová szeretnéd menteni, mint az eddigi részeknél, ezért ha a pályaszerkesztőt használod, ablakos módban célszerű indítani. -
#8562 http://www.18-wos.gportal.hu/gindex.php?pg=27087601!!!!tessék
-
A31 #8561 Sziasztok nem tudtok olyan oldalt ahonnan le tudnák tölteni pár dolgot? mint a pttm-hez vagy haulinhoz a 18 wos bol? elöre is kössz -
#8559 kösazii hogy segitetetek:)THX -
T0NI #8558 Sziasztok!
A career-ben a loaded trailerrel levezetett km-ek száma után is kapok csillagot ugye. Ez azonban tartályra nem vonatkozik? Mert én megyek tartálykocsival és nem számlál. Vagy csak akkor írja jóvá, ha el is viszem a célállomásra? -
#8557 Nem teccik. -
#8556 scania longline-t nem találok sehol:S -
#8555 Ezt akarta:
-
joshep46 #8550 Nekem is ha valaki segítene pótkocsi gyártás, festésbe megköszönném. PLEASE HELP!!!!! -
#8546 jah, akkor C, nem tudom melyiken volt, én átpakoltam ezeket :D -
Vlala #8545 Motorfék rulez. Kár, hogy üresben is ezt műveli ;) -
joshep46 #8544 Engem az zavar, hogy leveszem a pedálról a lábam és úgy letud lassítani minzha padló fékkel nyomnám. Remélem a patchba ezt is kiküszöbölik -
#8543 én már hányszor végig jártam.... -
#8542 na megcsináltam a varsó-liszabon utat
huhh
tankoltam vagy 5x lehet többször
végig 90-nel csörgettem ahol lehet és épp hogy odaértem időbe
a kötelező pihenőket betartottam
aztán láttam hogy 90-nel nem érek oda akkor 120 vagy 5x megbüntettekde még így is gazdaságos volt az út
varsó-bécs-milánó-lyon-barcelona-madrid-liszabon útvonalon mentem -
MISIKE1992 #8541 hello nyomd meg a C -betüt 90 nél azt akor tart ja a sebeséget
C a tem pó mat -
MISIKE1992 #8540 EZ a scania, man nagyon oda basz .
nagyon jól néz ki -
#8539 -
#8538 Íme a játékbeli cégem. :D LTomi Intertransport - válassza a minőséget! :DD
-
#8537 a Scaniam:P
-
#8536 -
#8535 aztamindenét neki -
#8534 én ha 100-ra benyomom a tempomatot akkor az 98-al megy:P
-
#8533 használd a tempómatot :D
nekem be van állítva a V betüre, menet közben ha benyomod, magától tartja a sebességet (94-nél benyomva 90 fölött nem megy) -
#8532 Egyszerűen bemásolod a C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\mod mappába!!
#8528 -> ez nem pont ugyanaz a TGX lesz mert az enyémhez én már hozzápiszkáltam mint látjátok a képen!!Saját feliratok, 680 lóerő, 1100 liters tank és nekem az A osztályú Renaultot cseréli!!A fogyasztáshoz is hozzányúltam így 1100 literből szólóban 5300 Km póttel kb 3400 Km a megtehető út!!Az kb 3/4 - e a Liszabon Varsó útnak :-) !! -
#8531 hogy készítek template-t egy olyan kamionhoz aminek nincsen? :) -
MISIKE1992 #8530 http://home.deds.nl/~equality/ets_trucks.html inen lehet kami onokat tölteni
csak azt nem tudom hogy hogy kel be rak ni öket nem tudja valaki ?
legyen szives aki tudja az mondja meg elöre is kösz -
szopimalac93 #8529 Sziasztok!
Nekem tetszik ez a játék, de lehet-e benne majd flottát építeni vagy csak egy magán fuvarozó maradok végig?
Ha nem lehet, akkor tudnátok-e olyan prg-t mondani amiben lehet több kamionom sofőrökkel. Virtuális hungarokamion! -
#8528 Man TGX -
#8527 rotruckers-ről