140239
Euro Truck Simulator
  • leho94
    menjetek már el innen -.- legalább képet tudnátok feltenni
  • ronso
    egyszerübb ha letöltesz Everest-et és az megmondja,hogy mi van a gépben
  • invisibility
    Te vagy a gép tulajdonosa? Mert ha nem rendelkezel rendszergazdai jogokkal akkor nem fog sikerülni. Ha már ott vagy akkor nézd meg a VGA-d tiusát mert ha a Videókártya fület lenyitod akkor ki fogja írni hogy mi van a masinában.
  • Balukapitány20
    Nem lehet a műveletett elvégezni azt amit a Tomi írt :(((
  • Balukapitány20
    le ragadtam VideoKártya --> Tulajdonságok innen ez nekem nincs:S
  • invisibility
    Szerintem lényegtelen hogy ki a VGA gyártója egyedül a tipus a lényeg!
  • gezmet
    Balu!Kikeresed a videókártyád típusát!a fő oldalon van egy csomó márkanév,ott van hogy asus
    katt arra és onnan tudsz leszedni frissítést
  • invisibility
    http://rotruckers.forumfree.net/ Ide ragelsz és mindent megtalálsz! A Tandemet is innen szedd le! Lehet hogy az itteni jó lesz!
  • Balukapitány20
    Gezmet: itt mit kell csinálnom?:D
  • gezmet
    nekem a mod mappába semmi nincs!ezért nem értem hogy mit hova kell betenni!Uhhogy vki segíthetne meg egy oldalcímet ahonnan le lehet tölteni!előre is köszönöm
  • rossi24
    azt írta az angol readme hogy az eredeti mod mappát nevezzem át mod-bak mappára, majd csináljak egy új mod mappát és ebbe másoljam a fájlokat.
    Ezt csináltam és ennek ellenére sem tudok egy új játékot kezdeni mert exe hibával kilép.
    És a mod mappából kitöröltem mindent úgy próbáltam elindítani ezt a Scania tandem módot.
    Egyéb ötletetek van mert nekem nincs.
  • invisibility
    Sajátgép->jobb klick Tulajdonságok -> Hardver -> Eszközkezelő -> Videókártya -> Tulajdonságok -> Illesztőprogram frissítése... Talán igy okosabb leszel. Balukapitány
  • gezmet
    várjá balu
    inkább itt:http://www.video-drivers.com/
  • gezmet
    haladunk haladunk!:D
    www.drivers.com itt nézz körül
  • Balukapitány20
    A telepitő lemezen Asus van írva!!!
  • gezmet
    ja csak ennek a típusárol sokat nem tudsz meg!ati geeforce vagy mi a csuda?
  • Balukapitány20
    VGA Driver 2D/3D Graphic & Video Accelerator
    Ez a video Kártya lemeze lenne?:D
  • invisibility
    rossi24! Szedj ki minden módot a mod mappából és úgy próbáld meg!
  • gezmet
    Balukapitány'Irány a google aztán töltsél a videokártyádhoz frissítést!Írd be a googleba hogy ......a videókártyád típusa....software free downland!vagy vmi ilyesmit!
  • Balukapitány20
    töröljem le a video kártyát,s majd telepítsem újra:O
  • dodo60
    Miben?
  • gezmet
    Nem akarok okoskodni de szerény vélemény szerint én a videókártyára tippelnék.lehet nem komálja.
    De ha bekapcsolod a monitort az sokat segít(csak vicc):D
  • rossi24
    nekem is tudnátok segíteni? Légyszíves

• dodo60
    Videokártya frissítés, nekem úgy jó lett
  • Balukapitány20
    Hahhooooooo............. Valaki segíteni vagy esetleg válaszolna nekem?!
  • gezmet
    Hát én nem tom de szerintem a 18wos sokkal jobb volt,illetve jobb!Sok mindent kispóroltak ebből az etsből!
  • dodo60
    Ezeket már télleg felpakolhatnád filefrontra
  • invisibility
    Kíváncsi vagyok hogy a szeptemberi vagy későbbi GameStar-ban hány pontot kap az ETS. Szerintem lehuzzák, mert nem fogják fel hogy ez nem Undercover vagy GRID....
  • baly94
    Köszönöm!
  • 0ppika
    "same" azonos helyre ...
  • Schwarz
    Töltsd fel valahova (pl. kepfeltolto.hu), és onnan linkeld be a kép beszúrása gomb használatával.
  • Balukapitány20
    Sziasztok!!!
    Tudna nekem valaki segíteni hogy miért van az hogy a játék grafikája neekm tök sötét és csak a teherautó fényszóró világítása látszik!!!!:S
  • longhaul
    380mb az eredeti irta a pc dome
  • rossi24
    elolvastam a readmet és exe hibával kilép na!!
  • baly94
    Hogy rakjak be képet? Túl nagy a képméret(nagyobb 20 kilobájtnál)
  • leho94
    olvassátok már el azt a kurva readmet -.-"" Benne van hogy mit kell
  • Sebi83
    Egy kérdés ...

Az a feladat az első szinten hogy Deliver two undamaged cardo to same loading dock mit jelent mert egy már megvan a két sérülésmentes fuvarból..

De már több szállítmányt is lenyomtam sértetlenül és nem tudom miért nem lesz meg a feladat

kösz előre is
  • gezmet
    szevasztok!Én az ETS terén még új fiú vagyok!Segítségetek kérném honnan szedhetek le cuccokat hozzá!Találtam vmi hungarian truckos oldalt de onnan nem lehetett már letölteni minden 0kb-volt!de 1 lyon-bordeaux utat le tudtam szedni betettem a mod mappába és semmi!Megköszönném ha segítenétek!
  • rossi24
    Sziasztok letöltöttem ezt a tandem scaniát és nem tudom berakni úgy hogy működjön vki tud segíteni köszönöm.
  • robos
    Tudom, megmondom őszintén az ilyenekre nem figyelek, mert poénból csinálom ezeket, a hecc kedvéért