140239
Euro Truck Simulator
  • dodo60
    Ilyen magnumot honnan lehet szedni?
  • leho94
    Márcsak a pót van hátra .. :

• kalee
    Elvileg csak be kell másolni a tga-interior.scs nevő filet a C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\mod mappába!!Én még nem néztem meg hogy működik - e mert most Mercit hajtok de elvileg csak ennyit kell vele csinálni és mennie kéne!!

#8666: A 7 - es gombon lévő kamerával!!Ami kívülről mutatja mintha egy TV-s Forma-1 - es közvetítés lenne :-) !!
  • kalee
    :-) Nem gond, nem szemétkedésből írtam!!Csak gondoltam ha már kérték akkor beteszem mindet hátha hasznát veszik!!
    OFF: Sikerült a videós dolgokat megcsinálni??
  • leho94
    nem
  • Varga Lacee
    akkor lehet benne "céget" alapítani?
  • Sordoran
    ti hogy tudjátok így kizoomolni a kamerát? nekem külső nézetnél teljesen ráközelít a kamionra normális képet se lehet csinálni így :S
  • MAN TGA
    Kolegákal spanyol felé!
  • joshep46
    Elég hanyagolt a forgalom. Úgyértve sosincs dugó nincs baleset nincs rendőr, a lámpák rövid ideig maradnak pirosak...stb Nem lett olyan jó ez a játék, a grafikája tetszik, de nem nagyon foglalkoztak vele ez látszik. de az jó ötlet volt, hogy nem 1 mp egy perc hanem 2. És ha egyhelyben állsz akkor még lassaban megy az idő, ez jó lett. De akkor is a Haulin sokkal jobban lett kidolgozva mégha mindig ki is írja, hogy prims3d engine hibát észlelt ezért leállt... Remélem tudnak olyan patchet csinálni az ETS-hez, hogy kiküszöbölik ezeket az apró hibákat és nem csak+országok lesznek benne.
  • gerypapa95
    valaki légyszives..hogy kell berekni a man tgx-es interiort ?
  • gumikacsa
    Hát őőő... Látszik, hogy nem nézem a külföldi fórumokat csak a truckpolt
  • Varga Lacee
    csak pótot tudnék szerkeszteni...
  • leho94
    nem hinném
  • Varga Lacee
    csak én választottam Franciaországot?
  • Robez84
    Link!
  • liverpool123
    köszönöm.
  • Dominic901
    Tudna valaki linkelni egy olyan oldalt ahol kamion mod-ok vannak?
    előre is thx
  • Robez84
    Úgy kell betolatni hogy pontosan a hátulja legyen a falnál mint a valóságban nem csak oda kell menni, normálisan be kell tolatni...Amikor azt irja ki hogy nyomj T akkor megnyomod aztán kész!
  • liverpool123
    oké de amikor odajárok akkkor nem történik semmi:(
  • RS
    Ahol jelzi a térkép.
  • liverpool123
    Hali!
    Most kezdtem a játékot és mondjuk Prágába kell vinni cukrot azt hova kell lepakolnom? Prágán belül hova?
    Előre is kössz
  • gerypapa95
    oh..nagy hálám kalee !! és ezeket is ugye csak ugy bele a mod mappába?még 1x THX
  • kalee
    Miért ne lennének interiorok??Jó nem tökéletesek de vannak:

MAN TGX

SCANIA

VOLVO

RENAULT MAGNUM

DAF XF 105 BETA
  • joshep46
    De a Bus driver milyen szar már, még belső nézet sincs benne!!
  • 0blueman
    Azt úgy hívják hogy Bus Driver
  • joshep46
    Hogy lehet pótkocsit szerkeszteni???
  • Szabi84
    inkább normális kamion szimulátort, több odafigyeléssel
  • RS
    Új videókártya, és végre tudom szerkeszteni a pótkocsimat.
    (Klikk a képre!)
  • longhaul
    van a Busz simulator 2008 de az is német, de a "GAMECOPYWORLD" oldalon van creak, honosítás ehez a játékhoz.
  • joshep46
    Szerintem az SCS-nek egy jó kis Busz szimulátort kéne gyártania!!
  • LTomi
    Azért mert itt nem HTML, hanem BBCode kódokat kell használni. -.- Semmi baja nincs a kepfeltolto.hu-val.
  • gumikacsa
    Aki esetleg skinez, és az eredeti pótokat, itt egy kis modosítás, hogy mind a két oldalt külön lehessen festeni. A reefer (hűtő), és a container (ponyvás) pótokhoz (csak azt nem értem, az scs miért nem csinálta már alapból így).

Kétoldalas mod

• gerypapa95
    És M-B Axorrol tudtok?vagy Volvo FM 12 ? ha tudtok..link THX
  • gerypapa95
    oh..THX kacsa:)
  • Janos78
    Ide tölsétek a kápeket és meg fog jelleni.pirateclub.hu
  • Janos78
    Sziasztok. A kepfeltolto.hu -ról nem is fogtok képet látni, mert tiltja a rendszer.
  • gumikacsa
    olyat nem fogsz találni, mert a belsőket nem lehet modosítani, cserélni. (legalábbis kurvanehéz, senki nem fog vele foglalkozni)
  • gerypapa95
    jó reggelt!!nah..azért is jöttem vissza..mert meraktam egy man tga-t a aa játékba..és mercedes a belseje..!nem tudtok olyan man tga-t vagy tgx-et ami a saját belőjével van..mert engem idegesit..hogy magyarán mondva egy "mercedesbe" ülök..ha tudtok olyan oldalt ahonnan lehet olyat tölteni ahol a belső is man..akkor légyszi irjátok már emg a linket..THX
  • baly94
    És már megbocsáss, hogy nem tudok képet felrakni, de nem szoktam fórumozgatni.
  • baly94
    figyelj: rámegyek kép beszúrása, beírom a linket, aztán a mikor rákattintok, hogy 'mehet' akkor azt a kettészakadt papírdarabot mutatja a kép hejett!