140239
Euro Truck Simulator
-
#8712 valaki segitsen me én nem értem csak egy msn cimet kérek pls! -
Varga Lacee #8711 már észre vettem! THX -
Varga Lacee #8710 baszki hogy senki se képes röfögni pár sort hogy hogyan lehet pótot szerkeszteni ilyent még nem b@sztam!!!! -
#8709 valaki tud segiteni h csináljak potot?vagy valaki csinálna nekem 1et és átküldené msnen???? -
#8708 csak azt szeretném kérdezni, hogy van-e pénz kód. ha van hogy lehet beírni játék közben. -
#8707 és ha módosítom a fájlt, mit csináljak vele? másoljam vissza és írjam felül az eredetit? -
#8706 Ocsmány -
#8705 Azt úgy bírod letölteni, hogy jobb klikk és hivatkozás mentése más néven -.-" -
#8704 Leho tudnál nekem segiteni?????? -
#8703 kösz! -
#8702 mod mappa -
#8701 köszi!
annyit tudnál még mondani hogy hova másoljam?
-
#8700 Köszee kale ! am jó a géped..de maradok a Mannál -
#8699 Sehogy.Pá! -
#8698 honnan lehet multit szerezni hozzáá??? -
#8697 öcsém bazmeg...4 hozzászólást kéne viszaolvasnod
komolyan ez már...no comment..ez is -fav lesz.. -
Tockos #8696 Bocsi tudom hogy már százszor kérdezték de milyen programmal lehet a kamionokat megynyitni szeretnék én is valamilyen skint csimálni a kamionomra ,tehát milyen progival dolgoztok? -
Vlala #8695 Itt van. -
#8694 Király hogy van már Multi a Etshez:D -
#8693 ez kell nekem is:) -
Vlala #8692 Oh, yes. Erre vártam. :):):)
-
#8691 Skinek és SCS fileok:
Nos a lényeg!Total Commander->Beállítások->Általános beállítások->Zip-tömörítő!Itt a tömörítési arányt állítsátok egyébre és írjatok mellé az ablakba egy nullát!Tehát hogy a tömörítés "semmi" legyen!Ez elég hülyén hangzott így :-) !!Ezek után már túrkálhattok az .scs fileokban!Csak simán álljatok rá és Enter!Bele fog lépni a total commander, olyan mint ha egy tömörített fileba lépnél bele!A skinek dds file-ok!DXTBmp nevő progival lehet őket szerkeszteni! -
SgtKanyo #8690 bocs, hogy 2szer irok, de megvan. A firefox nem ismerte fel :) -
SgtKanyo #8689 Ahm köszi szépen, az a Wabis pót nagyon jól néz ki, de nem tom letöltésre bírni. Amikor rámegyek a letöltésre bejön 1 oldal tele ilyen karakterekkel: Rar!�Ï�s�� és nem jön fel semmi ablak...
-
totesszor #8688 directx-re nm is enged kattani! -
First Aye #8687 Akkor még próbáld meg szerintem directx ben! -
totesszor #8686 köszi a válaszokat de úgy látszik tényleg csak a 9600-assal jönne össze a dolog mert miután levettem 8500 + ra azután még annyit se láttam mint eddig, még a menüt se. :S -
#8685 Helló! Ne haragudj már hogy zavarlak, de még mindig nem jöttem rá hogy a scs filet hogy kell kibontani, és pótot - húzót skinezni. Ha tudnál ebben nekem segíteni azt nagy hálával megköszönném. -
First Aye #8684 Nem akarom lehúzni de ennek olyan színe van mint a megkülönböztető mellénynek :) -
First Aye #8683 vedd le 8500 gt + ra a grafikát nekem is ilyen videó kártyám van és nekem is ez volt a probléma ! -
#8682 Na gondoltam megmutatom a verdát!!Most ez a járgányom:
-
#8681 Gyenge a videókari,egy 9600-ossal már elmenne. -
totesszor #8680 Hali! Lenne 1 problémám: feltelepítettem a jatékot elindítottam és a menüben tökéletes a kép de miután már betölti odáig, hogy vásároljak egy teherautót ott már csak a lámpák látszanak, meg a dombkon a fák is fehérek és olyanok mintha kidőltek volna. (Radeon 9200-as videokártyával) vmi tipp h mitől lehet ez? vagy, hogy mit tehetek ellene? előre is köszi aa választ! -
#8679 jó lett :) -
#8678 Wabis pótot-->Innen -
#8677 Hát én ott ilyet nem látok, csak premiumot -
#8676 1. Asszem nem
2. Sehogy :D max ugy hogy utólérsz egy ugyanolyan pótot huzó kamzit -
SgtKanyo #8675 Hello,
először is a Waberer-es pótot le lehet valahol tölteni, míg másodszor céget mikor tudok alapítani, vagy pedig igy néhány kamionossal együtt menni?
köszi előre -
#8674 minden fennvan a rotruckers-en -
#8673 itt a verseny scania: