140239
Euro Truck Simulator
  • Tankeres
    valaki segitsen me én nem értem csak egy msn cimet kérek pls!
  • Varga Lacee
    már észre vettem! THX
  • Varga Lacee
    baszki hogy senki se képes röfögni pár sort hogy hogyan lehet pótot szerkeszteni ilyent még nem b@sztam!!!!
  • Tankeres
    valaki tud segiteni h csináljak potot?vagy valaki csinálna nekem 1et és átküldené msnen????
  • kupci13
    csak azt szeretném kérdezni, hogy van-e pénz kód. ha van hogy lehet beírni játék közben.
  • Sordoran
    és ha módosítom a fájlt, mit csináljak vele? másoljam vissza és írjam felül az eredetit?
  • istenostora03
    Ocsmány
  • dodo60
    Azt úgy bírod letölteni, hogy jobb klikk és hivatkozás mentése más néven -.-"
  • Tankeres
    Leho tudnál nekem segiteni??????
  • soma22
    kösz!
  • leho94
    mod mappa
  • soma22
    köszi!
    annyit tudnál még mondani hogy hova másoljam?
  • gerypapa95
    Köszee kale ! am jó a géped..de maradok a Mannál
  • Máté94
    Sehogy.Pá!
  • Tankeres
    honnan lehet multit szerezni hozzáá???
  • gyemant04
    öcsém bazmeg...4 hozzászólást kéne viszaolvasnod

komolyan ez már...no comment..ez is -fav lesz..
  • Tockos
    Bocsi tudom hogy már százszor kérdezték de milyen programmal lehet a kamionokat megynyitni szeretnék én is valamilyen skint csimálni a kamionomra ,tehát milyen progival dolgoztok?
  • Vlala #8695
    Itt van.
  • kazai
    Király hogy van már Multi a Etshez:D
  • soma22
    ez kell nekem is:)
  • Vlala #8692
    Oh, yes. Erre vártam. :):):)
  • kalee
    Skinek és SCS fileok:

Nos a lényeg!Total Commander->Beállítások->Általános beállítások->Zip-tömörítő!Itt a tömörítési arányt állítsátok egyébre és írjatok mellé az ablakba egy nullát!Tehát hogy a tömörítés "semmi" legyen!Ez elég hülyén hangzott így :-) !!Ezek után már túrkálhattok az .scs fileokban!Csak simán álljatok rá és Enter!Bele fog lépni a total commander, olyan mint ha egy tömörített fileba lépnél bele!A skinek dds file-ok!DXTBmp nevő progival lehet őket szerkeszteni!
  • SgtKanyo
    bocs, hogy 2szer irok, de megvan. A firefox nem ismerte fel :)
  • SgtKanyo
    Ahm köszi szépen, az a Wabis pót nagyon jól néz ki, de nem tom letöltésre bírni. Amikor rámegyek a letöltésre bejön 1 oldal tele ilyen karakterekkel: Rar!�Ï�s�� és nem jön fel semmi ablak...
  • totesszor
    directx-re nm is enged kattani!
  • First Aye
    Akkor még próbáld meg szerintem directx ben!
  • totesszor
    köszi a válaszokat de úgy látszik tényleg csak a 9600-assal jönne össze a dolog mert miután levettem 8500 + ra azután még annyit se láttam mint eddig, még a menüt se. :S
  • invisibility
    Helló! Ne haragudj már hogy zavarlak, de még mindig nem jöttem rá hogy a scs filet hogy kell kibontani, és pótot - húzót skinezni. Ha tudnál ebben nekem segíteni azt nagy hálával megköszönném.
  • First Aye
    Nem akarom lehúzni de ennek olyan színe van mint a megkülönböztető mellénynek :)
  • First Aye
    vedd le 8500 gt + ra a grafikát nekem is ilyen videó kártyám van és nekem is ez volt a probléma !
  • kalee
    Na gondoltam megmutatom a verdát!!Most ez a járgányom:
  • RoR zsozso
    Gyenge a videókari,egy 9600-ossal már elmenne.
  • totesszor
    Hali! Lenne 1 problémám: feltelepítettem a jatékot elindítottam és a menüben tökéletes a kép de miután már betölti odáig, hogy vásároljak egy teherautót ott már csak a lámpák látszanak, meg a dombkon a fák is fehérek és olyanok mintha kidőltek volna. (Radeon 9200-as videokártyával) vmi tipp h mitől lehet ez? vagy, hogy mit tehetek ellene? előre is köszi aa választ!
  • RoR zsozso
    jó lett :)
  • dodo60
    Wabis pótot-->Innen
  • dodo60
    Hát én ott ilyet nem látok, csak premiumot
  • leho94
    1. Asszem nem
    2. Sehogy :D max ugy hogy utólérsz egy ugyanolyan pótot huzó kamzit
  • SgtKanyo
    Hello,

először is a Waberer-es pótot le lehet valahol tölteni, míg másodszor céget mikor tudok alapítani, vagy pedig igy néhány kamionossal együtt menni?

köszi előre
  • leho94
    minden fennvan a rotruckers-en
  • baly94
    itt a verseny scania: