140239
Euro Truck Simulator
  • SgtKanyo
    http://home.deds.nl/~equality/ets_bus.html

Aki 1 buszt szeretne
  • SgtKanyo
    Öhm van ez a romania mod vagy mi affene ami elvileg már megadja romániát és Magyarország 1 részét. Na letöltöttem a legujabbat és amint felinstalláltam lefagyott a játék. Segítene valaki miért? Új játékot kéne kezdeni vagy mi?
  • campona
    nem talál frissitést
  • campona
    teszem
    köszönöm
  • gyemant04
    frissítsd a videókrtyád driverét...
  • tuzfal3
    mondjad hátha tok segiteni
  • campona
    Segitséget kérek szépen
  • joshep46
    Hát az lenne az értelme a bus modnak, hogy lenne egy normál busz szimulátor. Ha megnézed a Bus Simulator 2008-at, hát nem igen nevezhető játéknak. A Bus Driver nem olyan rossz dehát hiányolom belőle a belső nézetet. Szóval ha lenne egy bus mod akkor az tök király lenne nekem. De azért ezen a kamionszimulátoron is van mit javítani BŐVEN, látszik, hogy elkapkodták!!!
  • campona
    Srácok

Segitene valaki?
  • leho94
    Most megin az a bajotok hogy ezek nincsenek benne..Örülni kéne hogy legalább csináltak egy "eu-s" gamet
  • kem001
    Amúgy azt a trailer-t amit mutattam, valakinek ötlete, hogy miért nem jó?:S
  • tuzfal3
    esetleg elkérhetném?
  • kem001
    igazad van, viszont ezeken felül én a rádiót, és a rendesen felbárcázott veszélyes árú szállító kamionokat hiányolom belőle
  • invisibility
    Van amúgy egy 260-as Ikarusz az ETS-hez. Igaz nem lehet vezetni, de nagyon jó látni ahogy kavarnak az autópályán.
  • invisibility
    Figyi! Egy jó minőségű pl: diktafon, egy futópad, kipufogó betompít, és jól megkergetni egy olyan vasat ahol szépen lehet hallani a hangot. Utanánna a felvételt már csak be kéne törni a sebességekhez. Ezt meg tudná olyan ember csinálni aki hozzáfér pl. egy gép műszakiztatásához.
  • campona
    bus mod ne haragudj ez kinai nekem
  • DJKonya
    miértelme van annak? ez kamion szimulátor, ha busszal akarsz menni akkor ottvan a Bus Simulator vagy a Bus Driver
  • joshep46
    bus mod kéne hozzá mint a haulinhoz
  • campona
    Srácok

Valaki megtudja mondani reggel miért kék a kép

Köszi
  • kem001
    Erről már ne is beszélj, ez mind szép és jó lenne, de hát ki valósítaná meg?
  • invisibility
    De amitől könnyeznék az a differenciálmű búgó hangja, és ha vissza veszed a gázt akkor ez a hang beremeg ahogy lassulva halkul.
  • DJKonya
    jaja
  • invisibility
    Vagy csak ha normálisan sziszegne a vas... Pszzz... Prrrrszzzzzz... Pffhhh
  • DJKonya
    levegő termelés a váltások között kicsit több idő, defektet kapnál az autópályán, meg látszana a törés a kamionon vagy a pótkocsi,.. de erről már beszélni se merek:D
  • leho94
    majd 2 év10ed mulva ^·
  • invisibility
    Bezzeg nem árulod el részletesen hogy lehet ilyen fasza dolgokat készíteni. Ha már megcsináltad akkor oszd is meg plz.!
  • DJKonya
    azon gondolkoztam miközben a Prága-Liszabon közt téptem hogy egyszer csak megéljük(remélem) hogy pl a Scanian is külön gombal lehet felkapcsolni a ködlámbákat meg a napellenzőbe is a két szúrót, meg a fényszórót is külön gombbal felkapcsolni nem az L-el és külön lekopcsolni, meg lehetne villogni vele. Meg a távolságokat megnövelni, tehát ha most jelen map szerint elindulok Liszabonból Prágába az lenne 3-4 órás út valódi időben számítva, és kötelezően ki kéne állni 8 órára mer jól megbüntetnek ha túlvezetésem van.Meg a sebességhatároló letiltana 90-nél(én mondjuk jelenleg is úgy megyek hogy 92-re belövöm a tempomatot és akkor végig 90-el megyek) meg az autópályákon lennének balesetek torlódás minden több főútvonal több szállítmány több ország, város több kamion és nem csak nyerges hanem tandem-ek meg 7,5-12tonnás teherautók is....meg sorolhatnám............de minek?..........
  • campona
    Hello
    miért rossz(kék) a játék képe
  • kem001
    Hali

Ezt sikerült valakinek feltennie? Én hiába tettem fel, nem jelent meg a játékban
  • gyemant04
    unatkoztam..bogis pót

• Hungi2
    Üdv! Csináltam egy oldalt: http://users.cwi.hu/ets
    Itt megpróbálom összegyűjteni és kategorizálni a modokat, valamint a leggyakrabban ismételt kérdéseket. Remélem segít majd egyeseknek, de ötleteket és segítséget is szívesen fogadok a kezdőlapon megadott e-mail címen.
  • leho94
    ilyet bárki csinál fotószerkesztő progival.. Majd ha tölthető és műxik is akkor elhiszem hogy van
  • leho94
    nem
  • ronaldo86
    vagy sajat zenet betenni?
  • ronaldo86
    lehet a jatekba radiot halgatni?
  • baly94
    Ezt a képet a RoTruckersen találtam. Ez mi?
  • baly94
    Nem cáfolom:D
  • RS
    Mi?
  • ChuckyHUN
    [email protected]
  • gyemant04
    Schwarz, vmit művelhetnél a topikkal...FAQ-t is frissíthetnéd..habár fölösleges, úgyis leszarja mindenki.